Dodaj do ulubionych

Download filmów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 14:37
Czy ktos zna moze adresy stron w jezyku angielskim, z ktorych mozna ZA DARMO
sciagac filmy i seriale? Poszukuje po całym necie 2 serii serialu
angielskiego "Allo, Allo", jak dotąd bez skutku... Proszę o pomoc! (Na
osloskopie jest tylko 3cia i 4ta seria)
Obserwuj wątek
    • Gość: olo kazaa - to obecnie największe forum poszukiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 14:51
    • Gość: Kosmos B Re: Download filmów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.06.04, 14:51
      Tak sie składa że ostatnio ktoś zarzuca polskie binary tym serialem. Są chyba
      przy 8 odcinku 1-go sezonu, więc pewnie jeszcze troche i będzie drugi. No ale
      Tobie chodzi o adresy stron i w to w dodatku w języku angielskim...
      • Gość: aśka Re: Download filmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 15:19
        Nie wiem wprawdzie, czym są "binary", ale z twojej wiadomości wnioskuję, że już
        niedługo ten serial znajdzie się na jakichs stronach polskich. Jesli tak, to
        swietna wiadomosc, i bardzo bardzo bardzo za nią dziękuję!
        Pytałam o angielskie strony, ponieważ zdecydowanie lepiej ogląda mi się ten
        serial po angielsku (ewentualnie z napisami), ponieważ lektor zagłusza
        naśladowany akcent aktorów. Ale nawet jeśli znajdę po polsku, to i tak super.
        Tylko proszę, wyjaśnij, czym są rzeczone binary...
        • Gość: dominik666 Re: Download filmów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.04, 09:53
          Allo_Allo_S2E06_Herr_Flicks_Revenge.DVD.ShareReactor.avi
          Allo_Allo_-_4x04_-_The_Flying_Nun.(DVD).Eserick.[www.the-realworld.de].avi
          Allo.Allo-03x05.Pretty.Maids.All.In.A.Row.350-AC3-NaN.(osloskop.net).avi
          Allo_Allo_-_3x04_-_The_Flight_Of_Fancy.(DVD).NaN.[www.the-realworld.de].avi

w emule masz tego pełno !

jeśli interesuje Cię jakiś "specjalny" odcinek czy wersja warto zobaczyć na
          forum eMule
          kreon.dmkproject.net/
          ps.zaraz mnie jakiś Herr Flick podkabluje że namawiam Cię do "kradzieży" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka