lukebogacz 15.03.13, 09:38 Cześć! Zajawiłem się na drukowanie 3d i szukam punktu w krakowie. dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Fuerst Re: Drukowanie 3d IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.13, 14:37 www.facebook.com/Plastruktor Zapraszamy do kontaktu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karmas Re: Drukowanie 3d IP: 212.87.236.* 09.05.13, 18:53 Profesjonalna firma zajmująca się wydrukami w formacie 3D to www.3DWydruki.pl polecam,bo są naprawde solidni. Odpowiedz Link Zgłoś
drukw3d Re: Drukowanie 3d 10.12.13, 19:49 Nowa i fajna firma specjalizująca się w drukowaniu 3D - CUBE 3D www.druk3d.com. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Drukowanie 3d IP: *.tychy.pl 03.01.14, 14:11 W Krakowie jest chyba ta firma imaterialination, ale oni nie mają chyba pkt-u druku i robią wycenę online, słyszałem ze takie pierwsze centrum druku zrobiła w poznaniu firma omni. jeśli chcesz ja też mam drukarkę więc mogę coś ci druknąć jak coś to pisz na chochol@vp.pl. czytałem też ze powstaje w polsce nowa platforma fabricast.pl/ u nich na stronie piszą że ruszają za kilka dni i że będzie to jakaś tam rewolucja :):):) hehe. Nawet kontaktował się ze mną ostatnio jeden koleś od nich, podobno robią coś ale allegro gdzie można sobie kupować i sprzedawać modele 3d i wydruki, może być ciekawe, ale pewnie będzie to niewypał jak wszystko w tym kraju bo tu nie da sie rozkręcić biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
helaha Re: Drukowanie 3d 23.04.14, 11:41 Czy Ciebie też zadziwił ogrom możliwości jakie daje druk 3D? Jeśli tak, to czas rozpocząć przygodę z tą technologią! Tajemnice druku 3D odkryje przed Tobą RepRapPro Ormerod – jedna z najbardziej wszechstronnych drukarek na rynku. Model Ormerod to prosta i elegancka konstrukcja, która w nieskomplikowany sposób poszerza funkcjonalność procesu drukowania, będąc przy tym szybką w replikacji i montażu (złożenie RepRapPro Ormerod następuje w przeciągu dwóch godzin). Lepiej kup swoją własną drukarkę, gdyż wbrew pozorom nie sa one taki strasznie drogie. W świetnej cenie na geekee.pl/zrob-to-sam/drukarki-3d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Drukowanie 3d IP: *.toya.net.pl 01.09.14, 12:31 Witam jeśli chodzi o porządny wydruk 3D to polecam firmę 3D Element (www.3delement.pl). Dysponują szerokim zakresem technologii (m.in. FDM, Poly Jet, SLS i inne) i dobierają odpowiednią technologię i materiał, tak żeby dostać to czego chcesz i na czym Ci zależy. Dodatkowo jeśli nie masz pliku tego co byś chciał wydrukować to mogą to zaprojektować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hhenryk88 Re: Drukowanie 3d 24.07.15, 13:20 Dość często zamawiam dla firmy wydruki i modele 3D - jedne były lepszej jakości, inne gorszej, choć z roku na rok ich jakość się polepsza (pewnie ze względu na nowsze technologie). Z firm, z których usług korzystaliśmy mogę polecić www.trojwymiarowi.pl, jako, że jedni z nielicznych oferowali w miarę tani i dobry wydruk 3D projektowanych przez nas urządzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowska.iwona1 Re: Drukowanie 3d 08.12.15, 18:02 Witam zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą skanowania w 3d Www.bazaform3d.pl Kom 501178961 Odpowiedz Link Zgłoś