Gość: dupolinka IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 21:49 Od ok. 2 tygodni nie mogę wejść na google, czy wiecie może co się mogło stać? Za każdym razem wyskakuje mi komunikat, że nie można znależć serwera. Pomóżcie jeśli wiecie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinowski11 Re: problem z google 28.07.04, 22:03 Tylko na google ? Reszta jest ok. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupolinka Re: problem z google IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 22:41 no właśnie mam problem tylko z google,reszta chodzi mi bez zarzutu, wchodzą wszystkie inne strony , oprócz google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: problem z google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:44 Może masz w przeglądarce włączone proxy i może to przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: problem z google 28.07.04, 22:45 ..grzebałaś coś w ustawieniach ? np.Opcje internetowe;zabezpieczenia;zaufane witryny...? a może masz Avant Browsera??(zakładając,że używaasz IE) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupolinka Re: problem z google IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 23:02 Nie mam włączonego proxy i nie grzebałam w opcjach internetowych, nie mam zaznaczonych żadnych zakazanych witryn Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: problem z google 28.07.04, 23:41 powiem szczerze,że prócz zmian w config. serwera samego Google ni wim co może być.... spróbuj google.(com) czy odwrotnie google.(pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: problem z google IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 00:50 Sproboj tutaj: www.alltooflat.com/geeky/elgoog/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupolinka Re: problem z google IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 08:03 Dziwna sprawa, wchodzę na google przez odnośnik, który podał mi ass, ale wyświetla się strona google jakby w lustrzanym odbiciu, wszystko odwrotnie , dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: problem z google 29.07.04, 08:07 Gość portalu: dupolinka napisał(a): > Dziwna sprawa, wchodzę na google przez odnośnik, który podał mi ass, ale > wyświetla się strona google jakby w lustrzanym odbiciu, wszystko odwrotnie , > dlaczego? Jaja sobie robią :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycolinka Re: problem z google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 18:13 hihi, to ja mam taki śmieszny problem z moją kopalnią piosenek www.mp3search.ru a to dlatego, że raz mi wyskakuje w wersji angielskiej (wolę taką), a czasami po rusku. Ciekawe, od czego to zalerzy... Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: problem z google 29.07.04, 18:20 pewnie od humoru serwera ,albo od wiatrów nad Microsoftem..może też od końcówki URL ..np mp3search.RU & mp3search.COM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupolinka Re: problem z google IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 15:00 Widzę,że nikt mi nie może podpowiedzieć jak mam rozwiązać problem z google. Szkoda, bo dotąd ta wyszukiwarka była mi bardzo pomocna :-((( Odpowiedz Link Zgłoś