Gość: Jan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 17:56 A kiedy u nas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maslak Re: Jamajka wprowadzi darmowy internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 18:07 my taz chcemy tak!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLachowicz Ja tak nie chcę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 08:38 Byś Pol budował internet jak autostrady. Chcesz internet to kup sobie. Nie każ mi za to płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLachowicz Jamajka wprowadzi darmowy = nie ma nic za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 08:37 Podatnicy zapłacą. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszr_77 Re: Jamajka wprowadzi darmowy internet 26.08.04, 19:38 Gość portalu: Jan. napisał(a): > A kiedy u nas? Na tej zasadzie to i u nas jest, jakiś czas temu był realizowany program którego celem było aby w każdej gminie był punkt z dostepem do internetu, najczęściej w jakiejś bibliotece to było realizowane. U meni w okolicy nawet wystawili antenę i każdy kto jest w zasięgu może się podłączyć radiowo za darmo tyle tylko że zasięg mają malutki, chyba max 500 m. Odpowiedz Link Zgłoś