megajvc 26.08.04, 12:27 Dlaczego mam problemy z wyslaniem majla w operze???Zaznaczam ze zrobilem tak samo jak pisza.Korzystam z konta w o2.pl. Dokladnie takie same problemy mialem gdy chcialem wysylac poczte z outlooka. Korzystam z win 2k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gaozwy Re: Opera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:40 A skrzynkę dobrze skonfigurowałeś? pomoc.o2.pl/poczta/programy/ Odpowiedz Link Zgłoś
oo Mam Operę i skrzynkę na o2 - działa 26.08.04, 12:54 Konto mam skonfigurowane tak: Odpowiedz Link Zgłoś
oo Mam Operę i skrzynkę na o2 - działa 26.08.04, 12:57 Konto mam skonfigurowane tak (w Menedżerze kont): SERWER POP: serwer: poczta.o2.pl port: 995 bezpieczne połączenie: tak uwierzytelnienie: tekstowe SERWER SMTP: serwer: poczta.o2.pl port: 25 bezpieczne połączenie: tak uwierzytelnienie: tekstowe Odpowiedz Link Zgłoś
megajvc Re: Mam Operę i skrzynkę na o2 - działa 26.08.04, 13:13 Zrobilem tak samo jak ty masz i nic - zmienilem uwierzytelnienie na tekstowe. nie pomoglo. Pisze ze serwer pop3 jest nieosiagalny:( Odpowiedz Link Zgłoś
megajvc Re: Opera 26.08.04, 13:19 Pisze jeszcze ze usluga SMTP jest nieosiagalna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Opera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:22 Zaloguj się do poczty przez WWW i sprawdź w opcjach, czy masz włączonę czy wyłączone uwierzytelnianie. Odpowiedz Link Zgłoś
megajvc Re: Opera 26.08.04, 13:33 Zrobilem tak jak mowiles - przez strone o2.pl w www ale nic to nie dalo.zaznaczylem te opcje. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Opera 26.08.04, 16:58 Ja mam ustawione uwierzytelnianie na pierwszą opcję z rozwijanego menu: Automatyczne(tekstowo) i działa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
megajvc Re: Opera 26.08.04, 19:51 to znowu ja. zalozylem konto w wp.pl i tam nie ma takich problemow.a w o2 to robia problem.indetycznie bylo z windowskim outlookiem. moze opera nie trawi myslnikow??takicjh ja te:_, -?? Odpowiedz Link Zgłoś
oo Re: Opera 26.08.04, 20:06 Trawi i podkreślenia i myślniki. Skoro w Outlooku też nie działa, to może problem w jakichś zabezpieczeniach? (np firewall). Odpowiedz Link Zgłoś