Dodaj do ulubionych

WP zmienia działalność, ale funkcjonuje dalej

IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 12:41
czy WP przetrwa czy nie,to ja juz zalozylam sobie poczte na innym
portalu,ktory zreszta ma o wiele wieksze konto pocztowe.nie moge ryzykowac,ze
np.w grudniu sie budze,wlaczam komputer-a tu komunikat na wp-ze bardzo
przepraszaja,ale...juz to znam z portalu o nazwie arena.pl.tam tez zapewniali
ze wszystko ok,ze konta beda dzialac -no i co sie okazalo?ze to wszystko
tylko slowa...
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: WP zmienia działalność, ale funkcjonuje dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:11
      > czy WP przetrwa czy nie,to ja juz zalozylam sobie poczte na innym
      > portalu,ktory zreszta ma o wiele wieksze konto pocztowe.nie moge ryzykowac,ze
      > np.w grudniu sie budze,wlaczam komputer-a tu komunikat na wp-ze bardzo
      > przepraszaja,ale...juz to znam z portalu o nazwie arena.pl.tam tez zapewniali
      > ze wszystko ok,ze konta beda dzialac -no i co sie okazalo?ze to wszystko
      > tylko slowa...

Aniu, Aniu, Aniu. Widać, że młoda jesteś jeżeli patrzysz na WP tylko pod kątem
      skrzynki mailowej. Tu chodzi o coś więcej. WP to kawałek historii. To tak jakby
      miał zostać ścięty wiekowy dąb Bartek, a ty tylko się zastanawiasz czy będziesz
      miała gdzie żołędzie zbierać.

Pozdr. Janek
    • Gość: Krzysztof Re: WP zmienia działalność, ale funkcjonuje dalej IP: *.oepd.com.pl / 83.136.227.* 21.09.04, 13:25
      To chyba jakaś kpina - jakie zarządzenie było w spółce skoro upadła ? Teraz ta
      sama spółka (ci sami ludzie) chce innym doradzać - chyba w zakresie prawa
      upadłościowego.
      • Gość: ja BANKRUT DORADCA BIZNESOWYM IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.09.04, 13:46
        hehe, niezle jaja. Proponuje, zeby poslowie zaczeli doradzac w sprawach etyki,
        Giertych w sprawach tolerancji, Czarzasty w sprawach wolnosci mediow (jako
        ekspert na placowce w Rosji), Kwasniewski w sprawach prawdomownosci itd itp.
        Bedzie normalnie. Zapewniam.
    • Gość: BlackEyed Re: WP zmienia działalność, ale funkcjonuje dalej IP: 217.153.131.* 21.09.04, 14:05
      Niech sie teraz kazda firma dobrze zapozna z tym casem zanim wejdzie w grubsze
      interesy z TPSA :( Slow brakuje, kiedy patrzy sie, jak tpsa sie zachowuje w tej
      sytuacji. Podpisali umowe, ktora pozniej okazala sie dla nich niekorzystna, to
      posylaja tak fantastyczna firme do piachu. Ech... niech ich pokreci :( Swietnie
      buduja swoj nowy wizerunek.... brawo.
    • Gość: gaga Re: WP zmienia działalność, ale funkcjonuje dalej IP: *.crowley.pl 21.09.04, 16:43
      Doskonale że WP będzie pozbawiona portalu.Wielokrotnie zwracałem uwage na prace
      ich tzw "moderatorów" czytaj cenzorów rodem z ulicy Mysiej (Dawna cenzura)
      działających na zasadzie -co nie czerwone to obce- dowolnie blokujac dostep do
      forum.
      • Gość: fan myie2.com Re: WP zmienia działalność, ale funkcjonuje dalej IP: *.espol.com.pl 21.09.04, 17:22
        Jest to też w pewnym sensie kara dla WP za zbyt rygorystyczne przestrzegania
        poprawności z XHTML 1.0:=))))))))
      • Gość: PACMEN Re: WP zmienia działalność, ale funkcjonuje dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:40
        Słuchajcie - miałem przyjemność pracować w TP S.A., fakt, faktem że fajni
        ludzie tam pracują, ale kierownictwo sieci jest sztywne, jak słup. Moim zdaniem
        TP S.A., jako organizacja jest dobrze podzielona, ale niestety źle zarządzana,
        ponieważ wtrąca się France Telekom, które wnosi do spółki swoich ludzi. Nie
        zmienia to faktu, iż każdy kto ma do czynienia z TEBZĄ to wie, że firma łatwo
        się nie podda, a że podpisując umowę z WP.pl wiedziała na czym świat stoi. Moim
        zdaniem TEPSA jest tutaj liderem i tej pozycji niestety nadużywa.
    • Gość: freddd Szkoda ze Telekomuna wykancza ta spolke WP IP: 63.124.70.* 21.09.04, 18:23
    • Gość: Qasandra Wedel, Żywiec, WP - zabijają polskie marki! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 20:41
    • Gość: kolega Paschalis, gdzie teraz będziesz pracował? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 22:35
      • Gość: TPI Re: Paschalis, gdzie teraz będziesz pracował? IP: *.sun.com 22.09.04, 09:29
        Taki młody i ładny, nie zginie ;-)
    • Gość: Antytelepies Re: WP zmienia działalność, ale funkcjonuje dalej IP: 62.233.169.* 22.09.04, 01:10
      Mogli się nie sprzedawać Telepsu to by teraz nie mieli problemów.Zachciało się
      szybkiej kasy to teraz ją mają i upadającą firmę.
    • Gość: Czajosi Re: WP zmienia działalność, ale funkcjonuje dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 06:36
      I tak nie kożystam z tego portalu. Przede wszystkim przez te ich mocno zaniżone limity w ściaganiu danych.
    • Gość: GIENEK Re: WP zmienia działalność, ale funkcjonuje dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 07:43
      Dla mnie WP to genialny, czytelny (darmowy) serwis giełdowy. Tu mam wszystko w
      jednym miejscu. Notowania on-line. Jak tego braknie lub wprowadza opłaty to
      troche cieżko bedzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka