alazpodhala 18.01.16, 22:04 zablokowano moje konto na facebooku,nie podano powodu tej decyzji i co ciekawe jeszcze chcą ode mnie skserowania dowodu tozsamości ,czy to jest legalne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolazela Re: blokowanie kont na facebooku 01.02.16, 17:24 co ty gadasz takie teraz cuda? moze jakis wirus. Ode mnie chcą skan dowodu, zeby wystawic przedmiot na aukcje na allegro no cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: blokowanie kont na facebooku 02.02.16, 13:46 Żenująca ironia ćwierćinteligenta! Allegro to co innego! Tam kontrahenci MUSZĄ znać dane osobowe. Na facebooku to fanaberia Żyda Zandberga, który gromadzi te dane w jakiś nieuczciwych celach, może da je CIA, a może sprzeda spammerom. > czy to jest legalne?? Nie wiem czy to legalne, facebook raczej nie podlega GIODO. Ważne jest czy się nie podszywasz pod innych, wtedy jak najbardziej jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
butthead72 Re: blokowanie kont na facebooku 07.03.16, 06:57 A kto to jest Zandberg? Odpowiedz Link Zgłoś
alazpodhala Re: blokowanie kont na facebooku 03.02.16, 09:27 dla mnie tez to cyrk i wygląda mi na wyłudzenie danych ,w zyciu nie dostana ich ode mnie,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś