Dodaj do ulubionych

Neostrada TP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:22
Mam neostrade za 59 PLN. Czy jest możliwość sprawdzenia, ile już GB
ściągnęłam w danym miesiącu??? Jak to zrobić?
Obserwuj wątek
    • koaa Re: Neostrada TP 29.10.04, 11:31
      nie ma neostrady za 59 zł:) na stronie startowej w lewym górnym rogu
      • Gość: pusia Re: Neostrada TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:50
        Może jeszcze jakieś wskazówki?! Rozumię,że chodzi o stronę neostrady - co tam
        wcisnąć? :)))
        • koaa Re: Neostrada TP 29.10.04, 12:09
          nic nie trzeba wciskac- tylko przeczytac
          • Gość: pusia Re: Neostrada TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:12
            Teraz się czuję jak blondynka!!! Tam nie jest nic napisane, a przynajmniej to
            czego szukam.
            • koaa Re: Neostrada TP 29.10.04, 13:47
              a nie masz małego okienka z czerwona belka? "moja neostrada tp"
              • Gość: pusia Re: Neostrada TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:22
                Mam to okienko. I co dalej? Wyczytałam na stronie neostrady, że informacja ta
                jest na koniec okresu rozliczeniowego?
                • pshamack Re: Neostrada TP 29.10.04, 17:17
                  Pewnie jesteś nową, tak jak ja, użytkowniczką neostrady. Starsi użytkownicy
                  mogą sprawdzać ilość ściągniętych danych przez kliknięcie na czerwony prostokąt
                  w lewym górnym rogu głównej strony neostrada.pl.
                  Ty powinnaś kliknąć na link "panel" (w prawym górnym rogu strony, na niebieskim
                  tle), w nowym oknie wpisać ID i hasło i kliknąć w link "transfer".
                  • Gość: pusia Re: Neostrada TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 17:58
                    Udało się! :)))
                    Wielkie DZIĘKI!!!
                    A po jakim czasie będę już "starym" użytkownikiem i będzie można sprawdzać tym
                    pierszym - prostszym sposobem?
                    • pshamack Re: Neostrada TP 30.10.04, 01:33
                      Raczej już na zawsze zostaniemy "nowymi" użytkownikami.
                      Po prostu tak sobie ubzdurała TPSA, że teraz trzeba wpisywać hasło, żeby
                      sprawdzić transfer, ale jest na to sposób. Strone z info o transferze zapisz
                      sobie w ulubionych i nie będziesz już więcej musiała przbijać się przez
                      wszystkie inne.
                      • Gość: pusia Re: Neostrada TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:05
                        Zrobiłam tak, jeszcze raz DZIĘKI. :)
                        A jeśli chodzi o certyfikat zabezpieczeń tej witryny, czy jest to bezpieczne
                        dla mojego komputera, czy mogą się pojawić jakieś problemy?
                        • pshamack Re: Neostrada TP 30.10.04, 10:46
                          Zupełnie się tym nie przejmuj. Przecież Telekomunikacji można zaufać. ;-)
                          • Gość: pusia Re: Neostrada TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:25
                            ??Tak?? OK! POZDRAWIAM :)))
                            • pshamack Re: Neostrada TP 30.10.04, 13:29
                              Pozdrawiam również.
      • micho77 Re: Neostrada TP 29.10.04, 23:01
        Dlaczego nie ma za 59zł, przeciez Vat na razie jest 0?
        • Gość: pusia Re: Neostrada TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:08
          Jest neostrada za 59PLN, z jak narazie 0%VATem - ja przynajmniej taką mam! :)))
          • chilum Re: Neostrada TP 31.10.04, 14:18
            Nie Ty jedna.
            Program DUMeter będzie kontrolował ilość danych pobranych IMO sprwniej jak &tp.
        • Gość: PLASTER Re: Neostrada TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 13:27
          JA MAM NEOSTRADE PLUS 640 KB/S BEZ LIMITOW ZA 139 ZL I TAK ZAWSZ I SCIAGAM Z
          NIEJ MIESIECZNIE 130 GB FILMOW DIVX I MP3 I CALE DVD I SIE NIE MARTWIE ZADNYMI
          LIMITAMI JAK WY CWOKI HAHA NEOSTRADA TP A NEOSTRADA PLUS CO DWA SWIATY
          • parszywy Re: Neostrada TP 01.11.04, 21:47
            Ale niedlugo ci sie skonczy umowa : )

i co wtedy

tesh mam bez limitu ale juz konice prawie koniec ...

windowssecurity.info
            hotsexygirls.info
          • Gość: pusia Re: Neostrada TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:16
            Gość portalu: PLASTER napisał(a):
            > JA MAM NEOSTRADE PLUS 640 KB/S BEZ LIMITOW ZA 139 ZL

I musisz się tak tym chwalić?! Dopisywać się do wszystkich wątków jak leci...

> WY CWOKI

... a przy okazji obrażać ludzi. :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
          • micho77 Re: Neostrada TP 02.11.04, 00:01
            Komuś kultury zabrakło...
            • rhemek Re: Neostrada TP 02.11.04, 00:53
              micho77 napisał:

> Komuś kultury zabrakło...
              I wiedzy :) ja mialem 640 (transfer byl max 400) teraz mam 1024 i dopiera ta
              szybko chodzi .
              • rhemek Re: Neostrada TP 04.11.04, 18:10
                a ja wlasnie sie dowiedzialem w serwisie neostrady ze mam 1024 bez limitu. Bo
                pzreszedlem z 640 .
                Dlaczego tak jest nie wiem :)
          • browanx Re: Neostrada TP 04.11.04, 19:02
            Gość portalu: PLASTER napisał(a):

> JA MAM NEOSTRADE PLUS 640 KB/S BEZ LIMITOW ZA 139 ZL I TAK ZAWSZ I SCIAGAM Z
            > NIEJ MIESIECZNIE 130 GB FILMOW DIVX I MP3 I CALE DVD I SIE NIE MARTWIE ZADNYMI
            > LIMITAMI JAK WY CWOKI HAHA NEOSTRADA TP A NEOSTRADA PLUS CO DWA SWIATY

A ja mam 512kb/s BEZ LIMITU ZA 50ZŁ!!!!!!
            I co ty na to człowieczku???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka