Dodaj do ulubionych

Szwedzi wykręcają numer TP SA

IP: *.pl / 217.153.7.* 03.12.04, 18:13
gin gnido od miecza wikingow
Obserwuj wątek
    • Gość: miki -"Bezwstydnie skopiowali naszą ofertę, tylko wsta..." IP: *.gdynia.mm.pl 03.12.04, 18:37
      śmiechu warte, TPSA bezwstydnie skopiowała oferty światowych liderów w
      komunikacji jak np AT&T w USA i nagle stała się pomysłodawcą darmowych
      weekendów, :-),
      • Gość: POLISH RESCUE US FROM TP SA, vikings!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 03.12.04, 19:37
        • Gość: joony Re: RESCUE US FROM TP SA, vikings!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:05
          AMERYKON JAKŻEŚ TO POCZYTOL PO POLSKU TO TAK ODPISZ BO JO NIE UMIA PO
          AMERYKANSKU HORST ŚWIĘTUJ.ACY BERKMON (górnik)szcsęś Boże)
        • Gość: jarema [...] IP: *.client.comcast.net 04.12.04, 09:36
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: president Re: RESCUE US FROM TP SA, vikings!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.95.108.194.contactel.net 05.12.04, 01:33
            POLISH TY MI JAJCA OLISH.ICH VERSTEHEN NICHT AMERIKANISCH.ARSCHLOH !!!
      • Gość: herman Re: -"Ale IP: *.crowley.pl 04.12.04, 08:14
        jak obniżą darmowe weekendy np.do 50 zł to napewno na tym nie stracą.
    • Gość: zniechęcony Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: 62.29.254.* 03.12.04, 18:38
      Tele2 to szajs. Korzystałem kiedyś z ich prefixu 2 miesiące nie mogłem sie
      doprośić o porawę jakości. Kilka razy otrzymałem odpowiedź że mają ważniejszych
      klientów (firma płaciła ok 2000 za prefix) prosiłem słałem pisma aż zerwałem
      umowę i przeszedłem do dialogu, wtedy się obudzili. Bij szweda.
      • Gość: Rafał Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:58
        TP to dopiero szajs nie miałeś problemów z telefonem to nie wiesz niby jest niebjeska linia (nic nie warta nic tam nie wiedzą) to jeszcze sami nie wiedzą co się dzieje a już nie wspomne co jest z internetem zmiania się z neostrady na dsl a oni nadal przysyłaja rachunki za neostrade a po roku wyskakuja z jakimś wyrównaniem bo im się nagle przypomiało paranoja
        • Gość: gość Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 21:18
          > zmiania się z neostrady na dsl

Przecie usługa neostrada oparta jest właśnie na modemach dsl
          • Gość: wiadomo Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 06:12
            na modemach ADSL :-)
          • Gość: rychusa Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: 68.23.100.* 05.12.04, 07:42
            hehehe ...abstrahujac od zlodziejstwa i od pana Kulczyka chyba nie wiesz o czym
            mowisz...
      • Gość: maruda Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.l.aos.ps.tpnet.pl 03.12.04, 21:09
        U mnie umowa z tele2(sra) skończy się w sądzie.
        Ich przedstawiciele podpisali umowe z moim nie letnim synem. Przychdzą wezwania
        do zapłaty ponaglenia i nawet zaczeli straszyc ze mi telefon odetną - teleSRA
        Konkurencja to bedzie jak bede mial do wyboru 10 operatorow - teraz to jest
        walka o rynek i taka drobnice jak MY to oni mają w d.....( jedni we francuskiej
        a drudzy w szwedzkiej)
        Ogromne brawa należą sie przede wszystkim naszej kochanej WŁADZY ( oczywiście z
        biznesmenem dr JANEM K) ze utraciła kontrole nad rynkiem telekomunikacyjnym
      • Gość: gggg Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 04:55
        Najlepszy jest Dialog
      • Gość: qwerty Tele 2 to firma która ma w d...klienta, byłem tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 09:48
        i szybko sie wycofałem, gina faktury od nich potem chca za to kary umowne, i
        podobny szajs,ciekawe cz tez tak szanuja swoich w Szwecji, raczej wątpię, bo by
        nie przetrwali.
        • Gość: Renata Re: Tele 2 to firma która ma w d...klienta, byłem IP: *.telia.com 05.12.04, 13:21
          Mieszkam w Szwecji juz 14 lat pamietam dobrze jak TElE 2 wchodzila na rynek
          zmienilam polaczenie odrazu na TELE 2 i pewnie bylalabym tam do dzisiaj ale
          konkurecja zaczela robic sie atrakcyjniejsza i zrezygnowalam z TELE 2 zadnych
          problemow osbiscie nie mialam ale slyszalam ze nie wszyscy mieli takie
          szczescie
          Wazne jest ze jest konkurecjia to mobilizuje
          a przeciesz zawsze mozna poszukac lepsza oferte
          moja rada to nie nazekac tylko ZMIENIAC ZMIENIAC
          niech oni sie martwoa jak przetrwac na rynku a nie my(klijeci)

• Gość: TOrun Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:34
      Trzeba sie rozprawic z tych archaicznym monopolem kolesi z SLD i spolka!
    • Gość: KJ Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.telia.com 03.12.04, 19:37
      nikt nie zkopiowal waszej oferty z TP SA,takie polaczenia i projekty uslug sa
      aktualne w Szwecji od wielu lat i nawet bardziej cenowo atrakcyjne.
      Najwyzszy czas azeby obnizyc wygorowane ceny za usluge.
      Pozdrowienia ze Szwecji
    • Gość: Zdzisio Granda!- wstyd i hanba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:43
      Rzad powinien ich "zamknac". Zagraniczniacy odbieraja pieniadze POLSKIEJ firmie.
      Jesli jestes prawdziwym Polakiem; nie-Zydem, nie-gejem etc. uzywaj Tepsy.
      • Gość: byly pracowni tpsa Re: Granda!- wstyd i hanba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:50
        ale glupoty wygadujesz plac tym idiota 2 razy wyszsze cenny a i tak TPSA nalezy
        do francuskiej firmy i tam ply "polskie" pieniadze i gowno ich inwestuja za
        posrednictwem TPSA polskie linie sa przestazalem niemam nowych technologi
        jestesy zacofani a tpsa caignie kase ...
      • Gość: hanys Re: Granda!- wstyd i hanba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:52
        ty no i brawo
        Prawdziwi polacy :-) wstyd pomyslec ze polska byla kiedys oaza wolnoci i rownosci na swiecie
        co sie z tym krajem porobilo pomieszalo sie w glowach co. Ja nie lubie monopoli w zadnej postaci jak
        bedzie wiecej firm bedzie taniej chetnie pozbyl bym sie telefonu z telekomuny ale niemam innej
        altrnatywy - jedyne co moge zrobic to zyczyc w nowym roku tepsie jeszcze wiekszego kamienia u szyi
        :-) i DO DNA hehehehehehe.

A ty koles ic do apteki po jakis srodek przeczyszczajacy zjedz go caly i moze ci to pomoze :D bo na
        leki na glowe juz zapuzno
        • Gość: PRESIDENT Re: Granda!- wstyd i hanba IP: *.95.108.194.contactel.net 05.12.04, 01:43
          G...MNIE OBCHODZI CZY TO FRANCUZ,CHIŃCZYK CZY CHOLERA GO WIE KTO.JA CHCĘ SIĘ
          MIEĆ DOBRZE !!!A WY OSZOŁOMY CO BRONICIE TEGO SYFU (TPSA OCZYWIŚCIE )SPUŚCIE
          SIĘ.AMEN.
      • Gość: Toni Re: Granda!- wstyd i hanba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:46
        A dopłacisz mi, różnicę - zysk z różnicy cen to nie skorzystam z tej oferty
        PATRIOTO TPSA
      • Gość: wb Re: Granda!- wstyd i hanba IP: *.sandomierz.pilicka.pl 03.12.04, 23:38
        nie bede korzystal z uslug firmy ktora mnie okradla
      • Gość: grandy Re: Granda!- wstyd i hanba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 03:17
        chyba zwariowales !!! tp.sa ma tylko nazwe polska! to francuska firma w 70 %
        proc. a ten kawalek polkiego udzialu ma gdzies czy rodacy sa zadowoleni czy
        nie. wolisz placic do operatora ktory mimo iz jest z innego kraju niz ty to nie
        zdziera z ciebie tak mocno czy do "rodzimego"teoretycznie - ktory ma gdzies
        ciebie i wali ceny takie ze sa najwyzsze w Europie.i nic go nie obchodzi czy
        biedny z regoly Polak wyrobi na taki rachunek.zastanow sie co
        piszesz..patriotyczne opinie mozna miec co do FSO czy Stara ale nie do tp.sa
      • Gość: zbud-2 Re: Granda!- wstyd i hanba IP: 212.160.138.* 05.12.04, 14:32
        zdzisiu-zajmij się czymś prostym na miarę twojego rozumku.Miotełkę
        masz sprawną ? to wiesz co masz robić!
    • Gość: dajcie spokow alez was rypia i jedni i drudzy IP: *.client.comcast.net 03.12.04, 19:54
      abonament powinien byc gora 20 zloty, ale sie dajecie walic. ludzie powinniscie
      protestowc. w porownaniu do zarobkow placicie 10 razy wiecej niz w usa. boze
      jakie zdzierstwo. czy nikt tego nie widzi?
      • Gość: DJ Hahahahaha, dobry jesteś! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 20:00
        A niby jak mam protestować? Pikietować siedzibę tej firmy ;-)). Wiem, że "daję
        się walić", ale przecież jakoś muszę dzwonić - w rynnę walić młotem nie będę, a
        o konkurencji przez najbliższe 10 lat mogę tylko pomarzyć.
        • Gość: Jan W rynnę młotem IP: *.dclient.hispeed.ch 03.12.04, 21:42
          Gość portalu: DJ napisał(a):
          > przecież jakoś muszę dzwonić - w rynnę walić młotem nie będę

Ale gdybyś się chciał umówić z sąsiadką z góry, powinieneś to rozpatrzyć ;-)
          Tyle że na tej samej rynnie wisi też hetera z dołu :-(
      • Gość: rychusa tez usa Re: alez was rypia i jedni i drudzy IP: 68.23.100.* 05.12.04, 07:58
        a jak ty to gosciu obliczyles?
      • Gość: murek To co, mamy wyjść na ulicę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 09:55
      • Gość: URTiP Re: alez was rypia i jedni i drudzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:06
        Ja tam TPSA nie bronię, nich bedzie konkurencja,bo to mobilizuje rynek. A czy
        wiecie, że TPSA nie może obniżać cen rozmów, bo jej URTiP (Urząd Regulacji) nie
        pozwala? Ma mieć wyższe ceny, bo niby konkuerencja ma się rozwijać. To nie
        żart... a płacimy my.
      • Gość: URTiP Re: alez was rypia i jedni i drudzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:06
        Ja tam TPSA nie bronię, nich bedzie konkurencja,bo to mobilizuje rynek. A czy
        wiecie, że TPSA nie może obniżać cen rozmów, bo jej URTiP (Urząd Regulacji) nie
        pozwala? Ma mieć wyższe ceny, bo niby konkuerencja ma się rozwijać. To nie
        żart... a płacimy my.
    • patrycja21 TP SA? Powinni tego zabronić :) 03.12.04, 21:15
      Do TP SA jak ulal pasuje hasło reklamowe pewnej siecie marketów; TP SA -
      powinni tego zabronic. I niech się obróci wreszcie w pył na wieki wiekow.
      AMEN :)!
    • Gość: Lizusek Czym się tu podniecać, jeśli w całej Europie jest IP: 5.5R* / 213.218.65.* 03.12.04, 21:52
      taniej. Praktycznie z całej Europy na cały świat mozna dzwonić za 4 - 5 centów
      korzystajac z prefixów, które w Polsce w ogóle nie są dostępne.
      Tele 2 to żadne rozwiązanie są tylko 20 - 30 % tańsi od krajowych
      odpwowiedników naszej Telekomunikacji.
      Dostawcy oferujacy numery prefixowe bez żadnej umowy są tańsi 4 - 5 krotnie.
      Do Polski prefixem dzwonię z Holandii za 5 centów za minutę czyli za 20 groszy,
      podczas gdy nasza Telekomunikacja do Holandii za 1,70 zł a Tele 2 za 1 złoty.
      Daleko oj bardzo nam daleko do Europy, mamy super zmonopolizowany rynek usług
      telekomunikacyjnych - kto za ten gnój w Polsce odpowowiada ?????????
      • Gość: bartol Gratulacje dla konsumentow w Polsce IP: *.univ.ox.ac.uk 03.12.04, 22:13
        Wreszcie cos sie zaczyna dziac na rynku. Mam nadzieje, ze za tele2 przyjda inni
        i ceny pojda jeszcze bardziej w dol. Z Wielkiej Brytanii dzwonie z prefixem do
        Polski za 2 pensy za minute czyli ok.12 groszy. Jakosc rewelacyjna. Jaki jest
        koszt polaczenia w druga strone nie jestem pewien ale z przynajmniej
        dziesieciokrotnie wiekszy. Do tego nalezy dodac dysproporcje w zarobkach i mamy
        pelny obraz naszej kochanej TP robiacej wszystkich na szaro.
      • Gość: Kert Lizus VOiP ma zapewne na mysli - i OK ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:35
        ... do tego ptorzeba jesce stalego lacza - a i jakosc nie ta, niestety.
        • Gość: greg Re: Lizus VOiP ma zapewne na mysli - i OK ale IP: 200.168.159.* 04.12.04, 03:49
          Ja mieszkam w Brazylii i tu jest takie prawo, ze od polnocy di 6 rano i od 14 w
          sobote do 6 w poniedzialek jest tylko brany jeden puls (ok. 20 gr) za
          polaczenie miejscowe. Do Polski dzwonie przes skype i mimo ze mam tylko modem
          to jakosc jest calkiem zadowalajaca.
          • Gość: Vinolla to prawo w Brazylii mówi firmom ile mogą zarabiać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 08:51
            Nie wiedziałam, że tam taki socjalizm.
      • Gość: Grzegorz Re: Czym się tu podniecać, jeśli w całej Europie IP: *.225.119-80.rev.gaoland.net 04.12.04, 12:10
        Potwierdzam niskie ceny. Ja z Francji dzwonię do Polski lub Rosji za 0,01
        euro/min, czyli 4 grosze!!!
      • Gość: PRESIDENT Re: Czym się tu podniecać, jeśli w całej Europie IP: *.95.108.194.contactel.net 05.12.04, 01:47
        SYF KIŁA I MOGIŁA............BO TO POLSKA WŁAŚNIE !!!
    • Gość: marian Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:51
      nie będzie szwed nam pluł w twarz!
      Telekomunikacja Polska im. Kataryny Czubówny jest nasza , polska, kochana i
      jedyna!
      Kocham TP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Kocham kolejki w TP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Kocham ich taryfy najdroższe w Europie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Kocham Kataryne Czubówne,
      chociaż nie, tera to przesadziłem....
      • Gość: ciekawy gdzie te kolejki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 00:59
      • Gość: zibi4u Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:22
        Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA
        Autor: Gość: marian IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl
        Data: 03.12.2004 22:51 skasujcie

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------

nie będzie szwed nam pluł w twarz!
        Telekomunikacja Polska im. Kataryny Czubówny jest nasza , polska, kochana i
        jedyna!
        Kocham TP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Kocham kolejki w TP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Kocham ich taryfy najdroższe w Europie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Kocham Kataryne Czubówne,
        chociaż nie, tera to przesadziłem....

MARIAN KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie przesadziłem:D
        • Gość: lizus Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:00
          ale jaja1!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: PRZEMEK Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 03.12.04, 23:10
      CZEKAM Z UTESKNIENIEM KIEDY DOPADNIE NAS OFERTA KANDYJSKIEGO LUB AMERYKANSKIEGO
      OPERATORA, KIEDY TO ZA ABONAMENT TELEFONICZNY MOZNA DZWONIC PZREZ CAŁY DZIEŃ I
      NOC W OKREGU POWIEDZMY NASZEGO WOJEWÓDZTWA, A TYLKO ROZMOWY MIEDZYMIASTOWE I
      MIEZYNARODOWE SA ODPŁATNE. POŁAMANIA NÓG TP S.A.
      • Gość: + - i bedzie tez trzeba placic IP: *.fbx.proxad.net 04.12.04, 17:09
        jak ktos zadzwoni do mnie z komorki? jak w usa?
    • Gość: wb Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.sandomierz.pilicka.pl 03.12.04, 23:36
      precz z telekomuną
      oni mnie oszukali i okradli tak jak wielu innych
      precz z telekomuna
      • Gość: mk Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 00:10
        ch... z Wiejskiej golą nas do upadłego! nie rozumiem dlaczego prze ch...
        grubych z głodu mam zdychać, płacić za wszystko więcej niz zarabiam????
    • Gość: fajowo Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 00:09
      momencik - coś nie pasuje: Tele2 nie kasuje abonamentu, natomiast tepsie płaci
      11 gr za minutę połączenia ( 33 gr za impuls ) każąc płacić abonentowi 29 gr.
      Taka fajna firma że dopłaca, czy tu jest jakowaś kombinacja? A wszystkim co
      wieszczą upadek TP SA radzę ćwiczenia z logiki: im lepiej i taniej będzie
      działać Tele2 i jej podobne, tym więcej ludzi będzie płacić tepsie abonament.
      • Gość: Alek Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 01:08
        "Nesterowicz [prezes TELE 2} powiedział, że Tele2 przynosi według przyjętej
        strategii zyski po trzech latach działalności na danym rynku. W przypadku
        Polski pierwsze zyski mogłaby zacząć przynosić w 2006 roku, pod warunkiem, że
        nie wejdzie na rynek telefonii komórkowej." (za Onetem)
        Taka jest pewnie ich strategia: dumpingowa cena zlapac klietna a potem podniesc
        ceny.
    • Gość: ciekawy ile GW bierze za promocje TELE 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 01:01
      w ciagu 2 dni to drugi taki artykul o tej firmie... a np. o NOM, Netii czy
      Energisie ani slowa. Ciekawe kto komu sie odwdziecza i za co?
      uwazam ze artykuly reklamowe powinny byc jasno jako takowe oznaczone.
      • Gość: ZIGGY Re: ile GW bierze za promocje TELE 2 IP: *.bchsia.telus.net 04.12.04, 06:53
        Cos sie pomieszalo w Europie.
        Ja place 7 centow Can.za rozmowy lokalne bez ograniczenia czasu.
        Czyli w Polsce nadal epoka kamienia lupanego.Gratuluje i podniecajcie sie TYM
        nadal.
    • Gość: jacek Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.cg.shawcable.net 04.12.04, 01:55
      kopac tych z tpsa ,koniec monopolu,wolne stawki.prosze niech nikt mi nie mowi
      ze polska firma,ze popierajmy polski biznes etc... jezeli polska to czemu
      laduja swoich w pupe ludzie nie ogladajcie sie na swoich bierzcie co jest
      najlepsze dla was nawet jezeli bedzie to putin tele-com.
      • Gość: rychusa Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: 68.23.100.* 05.12.04, 07:49
        Jacek...a Ty na pol etatu u szwedow czy na pelny?Bo gadanie o monopolu...ok
        ale masz jakies KONKRETNE propozycje?
    • Gość: A jeb.ij sie w czoło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 06:07
    • Gość: Robak Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 07:15
      Kochani, TPSA rzadzi tez kabelkiem, a jakie tam sa ceny to przeciez wiecie
      sami.
    • Gość: facio Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.sympatico.ca 04.12.04, 08:39
      mam nadzieje ze dni TP SA sa juz policzone.
      takie bajery ze oni niby to jakosc daja klientom to moga koniowi a nie tutaj.
      nawet to co szwedzi proponuja to jeszcze bardzo drogo ale przynajmnie to krok w
      dobrym kierunku.
      W europie zachodniej uslugi telefoniczne tak potanialy ze az trudno uwierzyc a
      te barnay z TP SA to tylko glupiego szukaja.
      Osobiscie juz dawno z nich nie korzystam i polecam to wszystkim a wtedy
      zobaczycie jak ceny beda spadaly albo calym TP SA zajmie sie komornik
      • Gość: Vinolla nie każdy się może przeprowadzić do Kanady :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 08:52
    • Gość: maciej Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 09:22
      Telekomunikacja Polska najlepiej aby zniknela z rynku polskiego nienawidze tej
      firmy ze wzgledu na jej pazerstweo.Ciesze sie ze wchodzi konkurencja!
    • Gość: JA! Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:54
      Niech giną francuziki! Wiawt potop szwedzki!
    • Gość: . dlaczego tak zle zyczymy tpsa? IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 04.12.04, 10:12
      • Gość: abonent te Psy Re: dlaczego tak zle zyczymy tpsa? IP: 62.111.174.* 04.12.04, 10:32
        są dziesiątki sensownych powodow. Zawyżanie rachunkow i wszelkie złodziejstwo
        to u nich normalka
    • Gość: john_isidore Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 10:18
      "Staramy się konkurować z innymi operatorami jakością naszych usług -
      powiedziała nam rzecznik TP SA Barbara Górska" - po prostu ROTFL. tP wyciska z
      kazdego abonenta tyle ile tylko sie da. Aby korzystac z neostrady trzeba miec u
      nich telefon i koniecznie taryfe standardowa. W moim mieszkaniu studenckim
      wszyscy korzystamy z komorek i w ogole nie dzwonimy ze stacjonarnego, ale i tak
      chcac miec internet(innych providerow u nas nie ma) musimy co miesiac oplacac
      dodatkowy haracz w wysokosci 42,70. Nie bede komentowal funkcjonowania
      telepunktow. Tam ludzie sami nie wiedza jaki produkt sprzedaja. Albo opcja
      wykupywania dodatkowych limitow w neostradzie. Jak mozna sprzedawac produkt pt.
      dokupienie limitu na sciagane dane? Skoro wykupuje u nich dostep szerokopasmowy
      to co kogo obchodzi jak ja z tego korzystam i ile sciagam? Po prostu paranoja.
      LUDZIE!!! Przelammy w koncu ten monopol, zacznijmy korzystac z uslug
      konkurencji! Wczesniej wyboru nie bylo, teraz w koncu sytuacja sie normalizuje.
      Serdecznie polecam zmiane operatora. Pozdrawiam tych ktorzy dotrwali do konca
      tego tekstu. :)
      • Gość: gostek TELE2 to firma złodziejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:21
        Ludzie , czy Wy nie rozumiecie, że taki operator to jak pasożyt. Nie mają
        własnych abonentów , cały koszt napraw sieci będzie ponosiła TP, a oni będą
        spijać śmietankę. Czy to jest normalne, że Pani X ze Szczecina dzwoniąc do
        pani Y w tym samym bloku będzie ralizowała połączenie przez centralę TELE2,
        która znajduje się w Warszawie. Jeżeli upadnie TP (poprzez działalność TELE2)
        tak jak chce większość osób, wówczas operator TELE 2 nie mając własnych
        abonentów po prostu się zwinie i założy podobną złodziejską działalność np. u
        Czechów. TP nie może skutecznie konkurować z TELE2 , bo już na starcie traci
        mnóstwo pieniędzy na obsługę sieci abonenckiej ( TELE2 wcale to nie obchodzi
        czy Pani X nie ma sygnału czy tez nie ).
        • djack Re: TELE2 to firma złodziejska 04.12.04, 13:18
          Pewnie tam pracujesz i w dodatku na jakims kierowniczym stanowisku :)
          Ja sie pytam gdzie sa swiatlowody ??
          Czemu 1 impul jest taki drogi ze juz o internecie i innych walkach tpsa nie
          wspomnie.
          NIech TP.sa upadnie. Powstanie inna firma telekomunikacyjna i nas nie beda
          francuzi ssac z kasy.
          Siec abonencka ... to za co place abonament ?? Za to ze tpsa mnie przewala i
          kaze placic kupe kasy za impuls ??
          Jak sie jest ujowym operatorem to niestety ... ludzie nie beda go kochac

TP.sa niech sie schowa i zabojady tez. Moze cos wyrosnie porzadnego po tym molochu
          • Gość: gostek Re: TELE2 to firma złodziejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:09
            Skąd wziąć pieniądze na światłowody, skoro co chwile wyskakuje taki operator
            jak TELE2. Wszszyscy chcą telekomunikacji z 21 wieku, a skąd na to wziąć kasę.
            Nikt tego nie zauważa, że w ciącu 10 lat TP przeszło ( chodzi o technikę )
            drogę z ogromnego zacofania. Myślę, że jak upadnie TP to nic nie będzie w
            zamian. Nawet jeśli przejmie TP jakiś inny operator to infrastruktura zostanie
            ta sama-przestarzała, myślisz, że nowy operator założy Ci światłowód bez
            podwyższenia abonamentu. Jak upadnie TP to TELE2 rzuci się na NETIĘ, DIALOG i
            innych operatorów i też z nich wyciśnie soki.
            Zostaną komórki.... na które też narzekamy bo jesteśmy do tego przyzwyczajeni.
            Wszystko jest drogie w tym kraju, nie tylko telefony. Dlaczego? Bo mało
            zarabiamy.
    • Gość: Bruno Tele2 depcze po piętach TP.SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 10:35
      "Bezwstydnie skopiowali naszą ofertę, tylko wstawili niższe ceny. To dowód, że
      w polityce taryfowej idziemy w dobrym kierunku - powiedział nam anonimowo jeden
      z przedstawicieli TP SA"

hehehe smieje sie z tej wypowiedzi :-) co z tego ze TP.SA wymysliła skoro i tak
      sie drożą z cenami
    • Gość: aaa Pani Górska a jakość usług IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 10:59
      Na wszelkie nieprawidłowości w rachunkach TPSA proponuje blokady (płatne
      oczywiście).
    • Gość: Pracownik TP sa audiotele spisek tepsa IP: *.server.ntli.net 04.12.04, 13:51
      z uwagi na fakt ze tepsa traci coraz wiecej klientow i jej zyski ulegaja
      pomniejszeniu tepsa wpadla na pomysl z nabijaniem kasy poprzez audiotele.
      wysyla specjalnie przeszkolonych pracownikow ktorzy podpinaja sie do
      niezabezpieczonych skrzynek w blokach i nabijaja niczego nieswiadomym ludziom
      impulsy na numery 0-700. w ten sposob tepsa wzbogaca sie o dodatkowe miliony
      zlotych w skali roku.
      • Gość: cvx Re: audiotele spisek tepsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 00:49
        uwazaj - za falszywe oskarzenia mozesz miec klopoty. kto jak kto ale tepsa cie
        znajdzie po IP
        • Gość: won z tpsa!! Re: audiotele spisek tepsa IP: 217.173.203.* 05.12.04, 01:02
          to nie sa falszywe oskarzenia koles, potwierdzam to, to sie robi od wielu lat,
          swego czasu mialem praktyki zawodowe w jednej z central tej gdnidy w duzym
          miescie i sam to widzialem, sa swiadkowie, niech sie gnida sadzi !!! moze se
          nasmrakac w d... sam mam kilku bardzo bliskich znajomych wyrabanych w ten
          sposob przez tych cholernych zlodziei na gruba kase, zreszta kazdy o takich
          przypadkach przynajmniej slyszal. Z calego serca zycze tej gnidzie tpsa jak
          najszybszego upadku, i najlepiej jakby wylapac tych zlodziei i personalnie
          pociagnac ich do odpowiedzialnosci, powsadzac do pudla, zeby gnidom nie bylo
          tak wesolo.
          • Gość: cvx Re: audiotele spisek tepsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 08:52
            A moze jeszcze w nocy wlamuja sie do domow i instaluja dialery na kompach?
            bredzisz stary.
            Jak uwazasz ze piszesz powaznie - czemu jeszcze nie poleciales na policje?
            • Gość: ubu_król A ja bym mógł w to uwierzyć ! Np. na poczcie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 10:08
              ...pracownicy musza brac pozyczki w banku pocztowym, kupowac znaczki - które
              potem sprzedaja wsród znajomych - żeby dany urzad miał okreslony obrót, a
              kierownik premię. Pisał o tym jeden z pracowników na podobnym forum. Az mi sie
              wierzyć nie chce, ale w tej naszej paranoi - wszystko jest mozliwe.
          • Gość: gostek Re: audiotele spisek tepsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:13
            To napisz, gdzie miałeś te praktyki. Mało wiesz o telekomunikacji. A swoją
            drogą to się ciesz , że umożliwiono Ci odbyć praktykę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka