Gość: jahu IP: *.pl / 217.153.7.* 03.12.04, 18:13 gin gnido od miecza wikingow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki -"Bezwstydnie skopiowali naszą ofertę, tylko wsta..." IP: *.gdynia.mm.pl 03.12.04, 18:37 śmiechu warte, TPSA bezwstydnie skopiowała oferty światowych liderów w komunikacji jak np AT&T w USA i nagle stała się pomysłodawcą darmowych weekendów, :-), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLISH RESCUE US FROM TP SA, vikings!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 03.12.04, 19:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joony Re: RESCUE US FROM TP SA, vikings!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:05 AMERYKON JAKŻEŚ TO POCZYTOL PO POLSKU TO TAK ODPISZ BO JO NIE UMIA PO AMERYKANSKU HORST ŚWIĘTUJ.ACY BERKMON (górnik)szcsęś Boże) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema [...] IP: *.client.comcast.net 04.12.04, 09:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: president Re: RESCUE US FROM TP SA, vikings!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.95.108.194.contactel.net 05.12.04, 01:33 POLISH TY MI JAJCA OLISH.ICH VERSTEHEN NICHT AMERIKANISCH.ARSCHLOH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: -"Ale IP: *.crowley.pl 04.12.04, 08:14 jak obniżą darmowe weekendy np.do 50 zł to napewno na tym nie stracą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniechęcony Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: 62.29.254.* 03.12.04, 18:38 Tele2 to szajs. Korzystałem kiedyś z ich prefixu 2 miesiące nie mogłem sie doprośić o porawę jakości. Kilka razy otrzymałem odpowiedź że mają ważniejszych klientów (firma płaciła ok 2000 za prefix) prosiłem słałem pisma aż zerwałem umowę i przeszedłem do dialogu, wtedy się obudzili. Bij szweda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:58 TP to dopiero szajs nie miałeś problemów z telefonem to nie wiesz niby jest niebjeska linia (nic nie warta nic tam nie wiedzą) to jeszcze sami nie wiedzą co się dzieje a już nie wspomne co jest z internetem zmiania się z neostrady na dsl a oni nadal przysyłaja rachunki za neostrade a po roku wyskakuja z jakimś wyrównaniem bo im się nagle przypomiało paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 21:18 > zmiania się z neostrady na dsl Przecie usługa neostrada oparta jest właśnie na modemach dsl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 06:12 na modemach ADSL :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: 68.23.100.* 05.12.04, 07:42 hehehe ...abstrahujac od zlodziejstwa i od pana Kulczyka chyba nie wiesz o czym mowisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.l.aos.ps.tpnet.pl 03.12.04, 21:09 U mnie umowa z tele2(sra) skończy się w sądzie. Ich przedstawiciele podpisali umowe z moim nie letnim synem. Przychdzą wezwania do zapłaty ponaglenia i nawet zaczeli straszyc ze mi telefon odetną - teleSRA Konkurencja to bedzie jak bede mial do wyboru 10 operatorow - teraz to jest walka o rynek i taka drobnice jak MY to oni mają w d.....( jedni we francuskiej a drudzy w szwedzkiej) Ogromne brawa należą sie przede wszystkim naszej kochanej WŁADZY ( oczywiście z biznesmenem dr JANEM K) ze utraciła kontrole nad rynkiem telekomunikacyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 04:55 Najlepszy jest Dialog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Tele 2 to firma która ma w d...klienta, byłem tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 09:48 i szybko sie wycofałem, gina faktury od nich potem chca za to kary umowne, i podobny szajs,ciekawe cz tez tak szanuja swoich w Szwecji, raczej wątpię, bo by nie przetrwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Tele 2 to firma która ma w d...klienta, byłem IP: *.telia.com 05.12.04, 13:21 Mieszkam w Szwecji juz 14 lat pamietam dobrze jak TElE 2 wchodzila na rynek zmienilam polaczenie odrazu na TELE 2 i pewnie bylalabym tam do dzisiaj ale konkurecja zaczela robic sie atrakcyjniejsza i zrezygnowalam z TELE 2 zadnych problemow osbiscie nie mialam ale slyszalam ze nie wszyscy mieli takie szczescie Wazne jest ze jest konkurecjia to mobilizuje a przeciesz zawsze mozna poszukac lepsza oferte moja rada to nie nazekac tylko ZMIENIAC ZMIENIAC niech oni sie martwoa jak przetrwac na rynku a nie my(klijeci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOrun Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:34 Trzeba sie rozprawic z tych archaicznym monopolem kolesi z SLD i spolka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.telia.com 03.12.04, 19:37 nikt nie zkopiowal waszej oferty z TP SA,takie polaczenia i projekty uslug sa aktualne w Szwecji od wielu lat i nawet bardziej cenowo atrakcyjne. Najwyzszy czas azeby obnizyc wygorowane ceny za usluge. Pozdrowienia ze Szwecji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisio Granda!- wstyd i hanba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:43 Rzad powinien ich "zamknac". Zagraniczniacy odbieraja pieniadze POLSKIEJ firmie. Jesli jestes prawdziwym Polakiem; nie-Zydem, nie-gejem etc. uzywaj Tepsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracowni tpsa Re: Granda!- wstyd i hanba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:50 ale glupoty wygadujesz plac tym idiota 2 razy wyszsze cenny a i tak TPSA nalezy do francuskiej firmy i tam ply "polskie" pieniadze i gowno ich inwestuja za posrednictwem TPSA polskie linie sa przestazalem niemam nowych technologi jestesy zacofani a tpsa caignie kase ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Granda!- wstyd i hanba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:52 ty no i brawo Prawdziwi polacy :-) wstyd pomyslec ze polska byla kiedys oaza wolnoci i rownosci na swiecie co sie z tym krajem porobilo pomieszalo sie w glowach co. Ja nie lubie monopoli w zadnej postaci jak bedzie wiecej firm bedzie taniej chetnie pozbyl bym sie telefonu z telekomuny ale niemam innej altrnatywy - jedyne co moge zrobic to zyczyc w nowym roku tepsie jeszcze wiekszego kamienia u szyi :-) i DO DNA hehehehehehe. A ty koles ic do apteki po jakis srodek przeczyszczajacy zjedz go caly i moze ci to pomoze :D bo na leki na glowe juz zapuzno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRESIDENT Re: Granda!- wstyd i hanba IP: *.95.108.194.contactel.net 05.12.04, 01:43 G...MNIE OBCHODZI CZY TO FRANCUZ,CHIŃCZYK CZY CHOLERA GO WIE KTO.JA CHCĘ SIĘ MIEĆ DOBRZE !!!A WY OSZOŁOMY CO BRONICIE TEGO SYFU (TPSA OCZYWIŚCIE )SPUŚCIE SIĘ.AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Granda!- wstyd i hanba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:46 A dopłacisz mi, różnicę - zysk z różnicy cen to nie skorzystam z tej oferty PATRIOTO TPSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re: Granda!- wstyd i hanba IP: *.sandomierz.pilicka.pl 03.12.04, 23:38 nie bede korzystal z uslug firmy ktora mnie okradla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grandy Re: Granda!- wstyd i hanba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 03:17 chyba zwariowales !!! tp.sa ma tylko nazwe polska! to francuska firma w 70 % proc. a ten kawalek polkiego udzialu ma gdzies czy rodacy sa zadowoleni czy nie. wolisz placic do operatora ktory mimo iz jest z innego kraju niz ty to nie zdziera z ciebie tak mocno czy do "rodzimego"teoretycznie - ktory ma gdzies ciebie i wali ceny takie ze sa najwyzsze w Europie.i nic go nie obchodzi czy biedny z regoly Polak wyrobi na taki rachunek.zastanow sie co piszesz..patriotyczne opinie mozna miec co do FSO czy Stara ale nie do tp.sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbud-2 Re: Granda!- wstyd i hanba IP: 212.160.138.* 05.12.04, 14:32 zdzisiu-zajmij się czymś prostym na miarę twojego rozumku.Miotełkę masz sprawną ? to wiesz co masz robić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajcie spokow alez was rypia i jedni i drudzy IP: *.client.comcast.net 03.12.04, 19:54 abonament powinien byc gora 20 zloty, ale sie dajecie walic. ludzie powinniscie protestowc. w porownaniu do zarobkow placicie 10 razy wiecej niz w usa. boze jakie zdzierstwo. czy nikt tego nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Hahahahaha, dobry jesteś! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 20:00 A niby jak mam protestować? Pikietować siedzibę tej firmy ;-)). Wiem, że "daję się walić", ale przecież jakoś muszę dzwonić - w rynnę walić młotem nie będę, a o konkurencji przez najbliższe 10 lat mogę tylko pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan W rynnę młotem IP: *.dclient.hispeed.ch 03.12.04, 21:42 Gość portalu: DJ napisał(a): > przecież jakoś muszę dzwonić - w rynnę walić młotem nie będę Ale gdybyś się chciał umówić z sąsiadką z góry, powinieneś to rozpatrzyć ;-) Tyle że na tej samej rynnie wisi też hetera z dołu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa tez usa Re: alez was rypia i jedni i drudzy IP: 68.23.100.* 05.12.04, 07:58 a jak ty to gosciu obliczyles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murek To co, mamy wyjść na ulicę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 09:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: URTiP Re: alez was rypia i jedni i drudzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:06 Ja tam TPSA nie bronię, nich bedzie konkurencja,bo to mobilizuje rynek. A czy wiecie, że TPSA nie może obniżać cen rozmów, bo jej URTiP (Urząd Regulacji) nie pozwala? Ma mieć wyższe ceny, bo niby konkuerencja ma się rozwijać. To nie żart... a płacimy my. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: URTiP Re: alez was rypia i jedni i drudzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:06 Ja tam TPSA nie bronię, nich bedzie konkurencja,bo to mobilizuje rynek. A czy wiecie, że TPSA nie może obniżać cen rozmów, bo jej URTiP (Urząd Regulacji) nie pozwala? Ma mieć wyższe ceny, bo niby konkuerencja ma się rozwijać. To nie żart... a płacimy my. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 TP SA? Powinni tego zabronić :) 03.12.04, 21:15 Do TP SA jak ulal pasuje hasło reklamowe pewnej siecie marketów; TP SA - powinni tego zabronic. I niech się obróci wreszcie w pył na wieki wiekow. AMEN :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizusek Czym się tu podniecać, jeśli w całej Europie jest IP: 5.5R* / 213.218.65.* 03.12.04, 21:52 taniej. Praktycznie z całej Europy na cały świat mozna dzwonić za 4 - 5 centów korzystajac z prefixów, które w Polsce w ogóle nie są dostępne. Tele 2 to żadne rozwiązanie są tylko 20 - 30 % tańsi od krajowych odpwowiedników naszej Telekomunikacji. Dostawcy oferujacy numery prefixowe bez żadnej umowy są tańsi 4 - 5 krotnie. Do Polski prefixem dzwonię z Holandii za 5 centów za minutę czyli za 20 groszy, podczas gdy nasza Telekomunikacja do Holandii za 1,70 zł a Tele 2 za 1 złoty. Daleko oj bardzo nam daleko do Europy, mamy super zmonopolizowany rynek usług telekomunikacyjnych - kto za ten gnój w Polsce odpowowiada ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartol Gratulacje dla konsumentow w Polsce IP: *.univ.ox.ac.uk 03.12.04, 22:13 Wreszcie cos sie zaczyna dziac na rynku. Mam nadzieje, ze za tele2 przyjda inni i ceny pojda jeszcze bardziej w dol. Z Wielkiej Brytanii dzwonie z prefixem do Polski za 2 pensy za minute czyli ok.12 groszy. Jakosc rewelacyjna. Jaki jest koszt polaczenia w druga strone nie jestem pewien ale z przynajmniej dziesieciokrotnie wiekszy. Do tego nalezy dodac dysproporcje w zarobkach i mamy pelny obraz naszej kochanej TP robiacej wszystkich na szaro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kert Lizus VOiP ma zapewne na mysli - i OK ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:35 ... do tego ptorzeba jesce stalego lacza - a i jakosc nie ta, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Lizus VOiP ma zapewne na mysli - i OK ale IP: 200.168.159.* 04.12.04, 03:49 Ja mieszkam w Brazylii i tu jest takie prawo, ze od polnocy di 6 rano i od 14 w sobote do 6 w poniedzialek jest tylko brany jeden puls (ok. 20 gr) za polaczenie miejscowe. Do Polski dzwonie przes skype i mimo ze mam tylko modem to jakosc jest calkiem zadowalajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinolla to prawo w Brazylii mówi firmom ile mogą zarabiać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 08:51 Nie wiedziałam, że tam taki socjalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Czym się tu podniecać, jeśli w całej Europie IP: *.225.119-80.rev.gaoland.net 04.12.04, 12:10 Potwierdzam niskie ceny. Ja z Francji dzwonię do Polski lub Rosji za 0,01 euro/min, czyli 4 grosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRESIDENT Re: Czym się tu podniecać, jeśli w całej Europie IP: *.95.108.194.contactel.net 05.12.04, 01:47 SYF KIŁA I MOGIŁA............BO TO POLSKA WŁAŚNIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:51 nie będzie szwed nam pluł w twarz! Telekomunikacja Polska im. Kataryny Czubówny jest nasza , polska, kochana i jedyna! Kocham TP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham kolejki w TP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham ich taryfy najdroższe w Europie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham Kataryne Czubówne, chociaż nie, tera to przesadziłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi4u Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:22 Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA Autor: Gość: marian IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl Data: 03.12.2004 22:51 skasujcie + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- nie będzie szwed nam pluł w twarz! Telekomunikacja Polska im. Kataryny Czubówny jest nasza , polska, kochana i jedyna! Kocham TP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham kolejki w TP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham ich taryfy najdroższe w Europie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham Kataryne Czubówne, chociaż nie, tera to przesadziłem.... MARIAN KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie przesadziłem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizus Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:00 ale jaja1!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEMEK Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 03.12.04, 23:10 CZEKAM Z UTESKNIENIEM KIEDY DOPADNIE NAS OFERTA KANDYJSKIEGO LUB AMERYKANSKIEGO OPERATORA, KIEDY TO ZA ABONAMENT TELEFONICZNY MOZNA DZWONIC PZREZ CAŁY DZIEŃ I NOC W OKREGU POWIEDZMY NASZEGO WOJEWÓDZTWA, A TYLKO ROZMOWY MIEDZYMIASTOWE I MIEZYNARODOWE SA ODPŁATNE. POŁAMANIA NÓG TP S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + - i bedzie tez trzeba placic IP: *.fbx.proxad.net 04.12.04, 17:09 jak ktos zadzwoni do mnie z komorki? jak w usa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.sandomierz.pilicka.pl 03.12.04, 23:36 precz z telekomuną oni mnie oszukali i okradli tak jak wielu innych precz z telekomuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 00:10 ch... z Wiejskiej golą nas do upadłego! nie rozumiem dlaczego prze ch... grubych z głodu mam zdychać, płacić za wszystko więcej niz zarabiam???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajowo Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 00:09 momencik - coś nie pasuje: Tele2 nie kasuje abonamentu, natomiast tepsie płaci 11 gr za minutę połączenia ( 33 gr za impuls ) każąc płacić abonentowi 29 gr. Taka fajna firma że dopłaca, czy tu jest jakowaś kombinacja? A wszystkim co wieszczą upadek TP SA radzę ćwiczenia z logiki: im lepiej i taniej będzie działać Tele2 i jej podobne, tym więcej ludzi będzie płacić tepsie abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 01:08 "Nesterowicz [prezes TELE 2} powiedział, że Tele2 przynosi według przyjętej strategii zyski po trzech latach działalności na danym rynku. W przypadku Polski pierwsze zyski mogłaby zacząć przynosić w 2006 roku, pod warunkiem, że nie wejdzie na rynek telefonii komórkowej." (za Onetem) Taka jest pewnie ich strategia: dumpingowa cena zlapac klietna a potem podniesc ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy ile GW bierze za promocje TELE 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 01:01 w ciagu 2 dni to drugi taki artykul o tej firmie... a np. o NOM, Netii czy Energisie ani slowa. Ciekawe kto komu sie odwdziecza i za co? uwazam ze artykuly reklamowe powinny byc jasno jako takowe oznaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIGGY Re: ile GW bierze za promocje TELE 2 IP: *.bchsia.telus.net 04.12.04, 06:53 Cos sie pomieszalo w Europie. Ja place 7 centow Can.za rozmowy lokalne bez ograniczenia czasu. Czyli w Polsce nadal epoka kamienia lupanego.Gratuluje i podniecajcie sie TYM nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.cg.shawcable.net 04.12.04, 01:55 kopac tych z tpsa ,koniec monopolu,wolne stawki.prosze niech nikt mi nie mowi ze polska firma,ze popierajmy polski biznes etc... jezeli polska to czemu laduja swoich w pupe ludzie nie ogladajcie sie na swoich bierzcie co jest najlepsze dla was nawet jezeli bedzie to putin tele-com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: 68.23.100.* 05.12.04, 07:49 Jacek...a Ty na pol etatu u szwedow czy na pelny?Bo gadanie o monopolu...ok ale masz jakies KONKRETNE propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robak Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 07:15 Kochani, TPSA rzadzi tez kabelkiem, a jakie tam sa ceny to przeciez wiecie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.sympatico.ca 04.12.04, 08:39 mam nadzieje ze dni TP SA sa juz policzone. takie bajery ze oni niby to jakosc daja klientom to moga koniowi a nie tutaj. nawet to co szwedzi proponuja to jeszcze bardzo drogo ale przynajmnie to krok w dobrym kierunku. W europie zachodniej uslugi telefoniczne tak potanialy ze az trudno uwierzyc a te barnay z TP SA to tylko glupiego szukaja. Osobiscie juz dawno z nich nie korzystam i polecam to wszystkim a wtedy zobaczycie jak ceny beda spadaly albo calym TP SA zajmie sie komornik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinolla nie każdy się może przeprowadzić do Kanady :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 08:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 09:22 Telekomunikacja Polska najlepiej aby zniknela z rynku polskiego nienawidze tej firmy ze wzgledu na jej pazerstweo.Ciesze sie ze wchodzi konkurencja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA! Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:54 Niech giną francuziki! Wiawt potop szwedzki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . dlaczego tak zle zyczymy tpsa? IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 04.12.04, 10:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonent te Psy Re: dlaczego tak zle zyczymy tpsa? IP: 62.111.174.* 04.12.04, 10:32 są dziesiątki sensownych powodow. Zawyżanie rachunkow i wszelkie złodziejstwo to u nich normalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john_isidore Re: Szwedzi wykręcają numer TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 10:18 "Staramy się konkurować z innymi operatorami jakością naszych usług - powiedziała nam rzecznik TP SA Barbara Górska" - po prostu ROTFL. tP wyciska z kazdego abonenta tyle ile tylko sie da. Aby korzystac z neostrady trzeba miec u nich telefon i koniecznie taryfe standardowa. W moim mieszkaniu studenckim wszyscy korzystamy z komorek i w ogole nie dzwonimy ze stacjonarnego, ale i tak chcac miec internet(innych providerow u nas nie ma) musimy co miesiac oplacac dodatkowy haracz w wysokosci 42,70. Nie bede komentowal funkcjonowania telepunktow. Tam ludzie sami nie wiedza jaki produkt sprzedaja. Albo opcja wykupywania dodatkowych limitow w neostradzie. Jak mozna sprzedawac produkt pt. dokupienie limitu na sciagane dane? Skoro wykupuje u nich dostep szerokopasmowy to co kogo obchodzi jak ja z tego korzystam i ile sciagam? Po prostu paranoja. LUDZIE!!! Przelammy w koncu ten monopol, zacznijmy korzystac z uslug konkurencji! Wczesniej wyboru nie bylo, teraz w koncu sytuacja sie normalizuje. Serdecznie polecam zmiane operatora. Pozdrawiam tych ktorzy dotrwali do konca tego tekstu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek TELE2 to firma złodziejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:21 Ludzie , czy Wy nie rozumiecie, że taki operator to jak pasożyt. Nie mają własnych abonentów , cały koszt napraw sieci będzie ponosiła TP, a oni będą spijać śmietankę. Czy to jest normalne, że Pani X ze Szczecina dzwoniąc do pani Y w tym samym bloku będzie ralizowała połączenie przez centralę TELE2, która znajduje się w Warszawie. Jeżeli upadnie TP (poprzez działalność TELE2) tak jak chce większość osób, wówczas operator TELE 2 nie mając własnych abonentów po prostu się zwinie i założy podobną złodziejską działalność np. u Czechów. TP nie może skutecznie konkurować z TELE2 , bo już na starcie traci mnóstwo pieniędzy na obsługę sieci abonenckiej ( TELE2 wcale to nie obchodzi czy Pani X nie ma sygnału czy tez nie ). Odpowiedz Link Zgłoś
djack Re: TELE2 to firma złodziejska 04.12.04, 13:18 Pewnie tam pracujesz i w dodatku na jakims kierowniczym stanowisku :) Ja sie pytam gdzie sa swiatlowody ?? Czemu 1 impul jest taki drogi ze juz o internecie i innych walkach tpsa nie wspomnie. NIech TP.sa upadnie. Powstanie inna firma telekomunikacyjna i nas nie beda francuzi ssac z kasy. Siec abonencka ... to za co place abonament ?? Za to ze tpsa mnie przewala i kaze placic kupe kasy za impuls ?? Jak sie jest ujowym operatorem to niestety ... ludzie nie beda go kochac TP.sa niech sie schowa i zabojady tez. Moze cos wyrosnie porzadnego po tym molochu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: TELE2 to firma złodziejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:09 Skąd wziąć pieniądze na światłowody, skoro co chwile wyskakuje taki operator jak TELE2. Wszszyscy chcą telekomunikacji z 21 wieku, a skąd na to wziąć kasę. Nikt tego nie zauważa, że w ciącu 10 lat TP przeszło ( chodzi o technikę ) drogę z ogromnego zacofania. Myślę, że jak upadnie TP to nic nie będzie w zamian. Nawet jeśli przejmie TP jakiś inny operator to infrastruktura zostanie ta sama-przestarzała, myślisz, że nowy operator założy Ci światłowód bez podwyższenia abonamentu. Jak upadnie TP to TELE2 rzuci się na NETIĘ, DIALOG i innych operatorów i też z nich wyciśnie soki. Zostaną komórki.... na które też narzekamy bo jesteśmy do tego przyzwyczajeni. Wszystko jest drogie w tym kraju, nie tylko telefony. Dlaczego? Bo mało zarabiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Tele2 depcze po piętach TP.SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 10:35 "Bezwstydnie skopiowali naszą ofertę, tylko wstawili niższe ceny. To dowód, że w polityce taryfowej idziemy w dobrym kierunku - powiedział nam anonimowo jeden z przedstawicieli TP SA" hehehe smieje sie z tej wypowiedzi :-) co z tego ze TP.SA wymysliła skoro i tak sie drożą z cenami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Pani Górska a jakość usług IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 10:59 Na wszelkie nieprawidłowości w rachunkach TPSA proponuje blokady (płatne oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik TP sa audiotele spisek tepsa IP: *.server.ntli.net 04.12.04, 13:51 z uwagi na fakt ze tepsa traci coraz wiecej klientow i jej zyski ulegaja pomniejszeniu tepsa wpadla na pomysl z nabijaniem kasy poprzez audiotele. wysyla specjalnie przeszkolonych pracownikow ktorzy podpinaja sie do niezabezpieczonych skrzynek w blokach i nabijaja niczego nieswiadomym ludziom impulsy na numery 0-700. w ten sposob tepsa wzbogaca sie o dodatkowe miliony zlotych w skali roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvx Re: audiotele spisek tepsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 00:49 uwazaj - za falszywe oskarzenia mozesz miec klopoty. kto jak kto ale tepsa cie znajdzie po IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won z tpsa!! Re: audiotele spisek tepsa IP: 217.173.203.* 05.12.04, 01:02 to nie sa falszywe oskarzenia koles, potwierdzam to, to sie robi od wielu lat, swego czasu mialem praktyki zawodowe w jednej z central tej gdnidy w duzym miescie i sam to widzialem, sa swiadkowie, niech sie gnida sadzi !!! moze se nasmrakac w d... sam mam kilku bardzo bliskich znajomych wyrabanych w ten sposob przez tych cholernych zlodziei na gruba kase, zreszta kazdy o takich przypadkach przynajmniej slyszal. Z calego serca zycze tej gnidzie tpsa jak najszybszego upadku, i najlepiej jakby wylapac tych zlodziei i personalnie pociagnac ich do odpowiedzialnosci, powsadzac do pudla, zeby gnidom nie bylo tak wesolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvx Re: audiotele spisek tepsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 08:52 A moze jeszcze w nocy wlamuja sie do domow i instaluja dialery na kompach? bredzisz stary. Jak uwazasz ze piszesz powaznie - czemu jeszcze nie poleciales na policje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu_król A ja bym mógł w to uwierzyć ! Np. na poczcie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 10:08 ...pracownicy musza brac pozyczki w banku pocztowym, kupowac znaczki - które potem sprzedaja wsród znajomych - żeby dany urzad miał okreslony obrót, a kierownik premię. Pisał o tym jeden z pracowników na podobnym forum. Az mi sie wierzyć nie chce, ale w tej naszej paranoi - wszystko jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: audiotele spisek tepsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:13 To napisz, gdzie miałeś te praktyki. Mało wiesz o telekomunikacji. A swoją drogą to się ciesz , że umożliwiono Ci odbyć praktykę... Odpowiedz Link Zgłoś