Gość: Maciek IP: *.wsinf.edu.pl / *.wsinf.edu.pl 06.12.04, 12:16 Czy da sie zainstalowac neo bez uzycia aplikacji dostepowej i jesli tak co co trzeba ustawic i jakie parametry????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziggy Re: Instalacja neostrady IP: *.crowley.pl 06.12.04, 12:50 przejrzyj FAQ. tam są linki. Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Instalacja (z rejestracją...) 06.12.04, 13:12 Instalacja neostrady z pominięciem instalacji ich aplikacji dostępowej jest trochę skomplikowana. Jeżeli nie jesteś hardcore'owy użytkownikiem GNU/Linuksa lub systemów spod znaku Demona, to polecam instalację zgodnie z instrukcją, wykorzystanie ich programów do wykonania rejestracji. A następnie wywalenie w diabły aplikacji dostępowej, ostatni punkt jest opisany w FAQ. Jeżeli jednak nie masz wingrozy, lub masz za dużo wolnego czasu, to zainstaluj sterowniki do modemu (lub podłącz modemorouter), przeczytaj instrukcje instalacji zestawu na GNU/Linuksie (są na płytce neozdrady w katalogu dokumenty), w instrukcji jest podana nazwa użytkownika i hasło nawiązania połączenia rejestracyjnego, oraz numery DNSów. Gdy już je ustawisz (tak jak opisano w FAQ). Wykonaj rejestrację na stronie rejestracja.neostrada.pl i otrzymaną nazwę użytkownika+hasło wpisz tam gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Instalacja neostrady IP: *.wsinf.edu.pl / *.wsinf.edu.pl 06.12.04, 13:35 chodzi o winde xp a za nic nie chce mi sie odczytac plyta z ta aplikacją. Sterowniki do modemu mam tylko nie wiem jak bez tej aplikacji polaczyc sie z netem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Instalacja neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:14 Taa, plyta do neo jest strasznie kiepska. Instalacje do XP masz tu: members.lycos.co.uk/LANczat/AutoConnect/nowe_polaczenie/index.html Drivery LAN np tu: turbokrecik.info/ Durzucasz do tego cFosa i bedzie hulac. Odpowiedz Link Zgłoś