Gość: Ludwik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:58 yh... dziwna ta sonda. Przydała by się przynajmniej opcja "innego" :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bart Dziury w Gadu-Gadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:59 Ale o tym że GaduGadu jest dziurawe wiadomo już od dawna. A zresztą z "sieci" gg korzystam za pomocą kadu. Polecam wszystkim:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zav Hehe, oni nawet do błędu nie umieją się przyznać. IP: *.chello.pl 17.12.04, 18:06 Na stronie gg jest tylko napisane, że dzisiejsza wersja "poprawia błąd z zawieszaniem przy odbieraniu wiadomości graficznych", o dziurze nic nie ma. Żenujące, gorzej niż Microsoft. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user1 Dokładnie, a to jeszcze nic :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:36 Pamiętam, jak kiedyś, aby pozbyć się krytyki, bez żadnego uprzedzenia skasowali forum dyskusyjne na swojej stronie :) Typowi lamerzy. A teraz siedzą z dupskiem i nic nie robią - widziałeś jakąś nową funkcję w programie w ciągu ostatniego roku?:) Ten program nadaje się do muzeum. W ogólne zwróćcię uwagę, że także nic znaczącego nie wniosła obecna wersja 6.0 w porównaniu do 5.0 (wystarczy wejść na stronę www.gadu-gadu.pl/historia.htm) i sprawdzić, że "rewolucyjnymi" zmianami były np. przesyłanie wiadomości graficznych czy dołączony program do obsługi połączeń dial-up z numerem dostępowym firmy od GG :) - kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozz GG? OH NO!!! IP: *.klc.vectranet.pl 17.12.04, 19:22 ja jak wielu innych potrzebuję _KOMUNIKATORA_, nie potrzebuję 100 zbędnych funkcji, chcę tylko pisać i czytać to co do mnie napisano, za to cenię GG ale na tym plusy GG się kończą, GG jest nieporozumieniem - po pierwsze ze względu na szyfrowanie, po drugie aplikacja która od czasu do czasu obciąża mi 100% procesor lub zjada pamięc operacyjną to jakieś kuriozum (miałem taki dzień w firmie, w którym GG wywaliło mi do góry kołami kilka komputerów: GG zjadło całą pamięć i swap i prawie zaczęło dobierać się do kanapek w torbie). Autorzy właśnie popełnili samobójstwo finansowe, wszyscy rozsądni przejdą na tlen, mirindę lub inne klony jabbera chcąc zachować numery z GG. Panom z sms-express już podziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Ale weź pod uwagę, że.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:17 ..np. wykorzystanie systemu wtyczek umożliwiłoby osobom chętnym znaczne poszerzenie funkcjonalności programu, a np. osoby takie jak ty mogłyby sobie dalej używać podstawowych funkcji i nie robić nic, więc wszystko jest "do zrobienia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASD Brak szyfrowania IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.12.04, 10:56 Tak jak ktoś napisał: brakuje szyfrowania. Jak ktoś sniffował pakiety GG to wie :D . Niby jest w GG implementacja SSL, ale to jakaś ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Wersje WebGG IP: *.may.ie / *.may.ie 17.12.04, 21:50 od nie dawna istnieja wersje web komunikatorow tlen i gg: www.webtlen.pl www.webgg.pl sa to nieoficjalne programy - jak na razie bez reklam. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Dokładnie, a to jeszcze nic :)) IP: *.icpnet.pl 18.12.04, 16:54 no i co? swoje zrobili i zarobili.jakbys zarabial 4 mln rocznie tez mialbys w dupie robote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.physik.uni-bielefeld.de 17.12.04, 18:58 Lepiej nie polecaj, bo zaraz na forum dyskusyjnym projektu pojawia sie pytania: "Jak zainstalowac kadu pod windows xp?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Jak zainstalowac kadu pod windows xp? 17.12.04, 21:50 Mogę nad tym pomyśleć, jak ktoś załatwi mi licencje na Windows XP, QT dla Win32, oraz ICC :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak zainstalowac kadu pod windows xp? IP: *.twcny.rr.com 19.12.04, 07:10 Do Windows to lepiej Gaim (gaim.sourceforge.net/win32/index.php). Gaim rozumie protokoly AIM, MSN, Yahoo, Gadu-Gadu i kilka innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość URL poprawiony IP: *.twcny.rr.com 19.12.04, 07:13 gaim.sourceforge.net/win32/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1anna Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.chello.pl 17.12.04, 19:15 Wyjasnij co to znaczy...? ""z sieci" gg korzystam za pomoca kadu?" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ping Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 17.12.04, 19:45 Tzn., że kolega ma zainstalowanego Linuxa (to taki INNY system operacyjny i darmowy), a wraz z nim aplikację Kadu (łączy się z siecią GG). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja ludzie - a co sadzicie o Skype? IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.12.04, 03:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:05 A co za idiota używa tego dziadostwa? Ja nawe wstydzę się jego nazwę wymówić, a jak ktoś chce ze mną pogadać to musi sobie wrzucić tlen i już :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: 134.93.52.* 17.12.04, 18:51 jaki ty koles prosty jestes...ja nie mam nic do gg, tlena czy innych, uzywam gada, nie wiem czy jest najlepszy czy najgorszy ale sie przyzwyczailem i juz, a ty takie brednie wypisujesz...zawsze znajdzie sie jakis matol, ktory bedzie na wszystko narzekal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kita a kto by chciał z tobą gadać.. IP: *.athome235.wau.nl 17.12.04, 20:43 utop się w swoim tlenie i nie zabieraj miejsca na ekranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.04, 18:05 Od dawna też wiadomo, że wirusy wchodzą przez gadu-gadu jak przez sito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebok Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:25 A ja wam mówie ze w tym wszystkim maczał palce pan Bill G., typowy odzew Microsoftu na zgłaszane błendy w aplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiss Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.kom.pl / *.stalowka.kom.pl 18.12.04, 10:51 a jaki będzie twój odzew na zgłaszane "błendy" w pisowni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek A co z linuksowym Kadu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:12 Czy dziura dotyczy protokołu czy tez programu?Co z linuxowym Kadu??? Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Re: A co z linuksowym Kadu??? 17.12.04, 18:32 Jest znacznie bezpieczniejsze. Nie jest zintegrowane z przeglądarką internetową. (gg dziedziczy część dziur po IE, z którego korzysta do wyświetlania grafik). Biblioteka obsługująca protokół gg jest dobrze przetestowana. Dcc jest domyślnie wyłączone. Na dodatek atakujący spodziewają się gg, a nie kadu, co znacznie utrudnia im zadanie. Poza tym kadu jest ładniejsze :-) zachowuje styl i kolorystykę reszty środowiska, nie ma wściekle migających elementów... Używałbym go nadal, ale przesiadłem się na GNOME i tak jak inni znajomi korzystam z jabbera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lin Re: A co z linuksowym Kadu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:00 A ja tam używam pod linuxem kadu lub gaima/oba kom.obsługują protokół gg /i nic szczególnego mi się nie przydarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: A co z linuksowym Kadu??? IP: *.achmech.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:15 Tylko że Kadu jest odmianą GG też może mieć dziury, ale nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Re: A co z linuksowym Kadu??? 17.12.04, 19:19 Kadu nie ma żadnego wspólnego kodu z gg! Jak każdy program może mieć błędy (i na pewno ma :-D), ale jest bardzo mała szansa, że są to te same błedy co w gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: A co z linuksowym Kadu??? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:26 Czy w kadu lub gaim jest mozliwosc rozmowy z kilkoma osobami naraz? Tzn. jak w GG - zaznaczasz kilka osob na liscie, wysylasz wiadomosc i rozmawiasz ze wszystkimi w jednym oknie (wiadomosci od kazdego z uczestnikow rozmowy sa rozsylane do wszystkich)? Wrocilem do GG z Mirandy wlasnie dlatego, ze tam nie bylo tej opcji... Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Re: A co z linuksowym Kadu??? 17.12.04, 19:38 W gaim nie widziałem tej opcji dla gg, ale i tak do takich zabw używamy jabberowych chatroomów. W kadu uczestniczyłem w konferencjach, ale nie pamiętam czy mogłem rozpoczynać konferencje (raczej tak...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuv Re: A co z linuksowym Kadu??? IP: *.lodz.mm.pl 17.12.04, 19:43 a ja siedze pod gnome i uzywam kadu, nie robmy scen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m15ch4 Re: A co z linuksowym Kadu??? IP: *.wat.edu.pl 18.12.04, 12:18 A ja polecam wszystkim ekg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Najlepiej nazywa sie łata na stronie GG :D:D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:17 o prosze co to na stronie gg pisze :) "Pobierz Gadu-Gadu 6.1 [16.12.2004 poprawiony błąd z zawieszaniem przy odbieraniu wiadomości graficznych" :P:P Chyba sie przewroce ;) K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucases Re: Najlepiej nazywa sie łata na stronie GG :D:D: IP: 62.189.241.* 17.12.04, 18:23 pewnie chlopaki spedzali wiecej czasu na tym jakby tu wiecej tego reklamowe shitu wstawic i na zabezpieczenie programu juz czasu nie staczylo. Miranda IM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Czego się spodziewasz - sms-express to lamerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simplex Re: Czego się spodziewasz - smsexpress to lamerzy IP: *.autocom.pl 18.12.04, 10:44 Dziwi mnie czemu wszyscy uzywaja liczby mnogiej piszac o tworcy gg :] gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,42584,1251431.html "Prezes sms-express.com jest obecnie jedynym pracownikiem swej firmy. Tylko raz w swej historii spółka zatrudniała na etat drugą osobę. Gdy komunikator wymaga jakichś prac programistycznych przekraczających moce przerobowe Foltyna, spółka stara się zlecać je na zewnątrz." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:28 Program jest tak denny, że dziw bierze, że tak popularny. Firma olała komunikator dawno temu, a teraz cieszy się z kolejnych okienek reklamowych, jakie dodaje do komunikatora. Jeśli tak wygląda profesjonalizm w wydaniu sms-x, to ja dziękuję. Gadu-Gadu jest najgorszym komunikatorem na rynku i nawet te w telefonach komórkowych posiadają więcej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarA Re: Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistó IP: 82.177.1.* 17.12.04, 18:40 wcale nie jest najgorszy, znam o wiele gorsze.A co masz do gimnazjalistów? Nie wywyżaj sie bo pewnie masz jakiegos zawszałego tlena,on jest do kitu sama sie przekonałam...Wiec w ogóle siedź cicho! :D A zrobisz przysługe mnie i innym :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia13 Re: Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistó IP: *.hstl6.put.poznan.pl 17.12.04, 21:01 A co ty k* wiesz o gadu-gadu. Ja mam 13 lat i [poznalam przez gadu-gadu poznalam fajnego goscia, tez ma trzynasciwllkat. Wujek said, ze usunie te bledy i eypuwsvcia nowa wersje z opcja zdalny orgaz,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilot Re: Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistó IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.12.04, 18:50 Nie czepiaj się gimnazjalistów, znam takich, co używają Jabbera (np. mój młodszy brat) tak jak ja. A co do tego, że to lamerskie g. jest, to się zgodzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Wiadomo,że nie o samych gimnazjalistów mi chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:19 Może niepotrzebnie w to wplątałem gimnazjalistów - lepiej mogłem dać "przedszkolaków" ;) Ale myślę, że wszyscy wyłapali sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpox zapraszam na Konnekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:51 www.konnekt.info zapraszam dla kazdego cos sie znajdzie. Konnekt podlaczas sie pod gg, tlena i jabbera, a niedlugo tez irc a no oczywiscie jest to polski projekt tylko pewnie drogie lamy sie nie polapia jak to dziala i zaczna wybrzydzac i bluzgac na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistó IP: *.ztpnet.pl 17.12.04, 21:46 powiedzcie mi co to znaczy, ze gg jest lamerskie, bo cos mi sie wydaje, ze o znaczeniu tego wyrazu to pojecia nie macie. juz jakis czas temu minal mi wiek gimnazjalski, a uzywam gg i co w zwiazku z tym? pisac sie nie chce, przeczytali na jakims forum, czy grupie, ze gg jest dupne, a jabber, miranda, tleny, 'wsystko co nie jest gg' sa cool i od razu przeciadka, zeby byc trendy. masz chociaz jeden z drugim pojecie o tym co czytasz? co to sa te dziury? na czym polegaja? czy tak tylko przecyztaliscie i manifestujecie swoja 'wyzszosc'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyngiel Re: Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:11 widzisz Ziutek??? milczą b u r a k i :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aule Re: Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistó IP: 81.15.254.* 18.12.04, 15:35 Hehe. Zadziwiasz mnie. Jeżeli sie tym interesujesz, a nie tylko grasz/pracujesz to wiesz, że GG to najbardziej prosty komunikator w Polsce. Dla laików to może i on wystarczy, ale jeżeli marzą ci się bardziej zaawansowane funkcje niż oferowane przez GG, to sie przesiadasz na coś innego. Polecam Mirande, Konnekta, Tlena i WPK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Macie rozum to wypróbujcie coś innego - np. : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:30 www.tlen.pl www.kontakt.wp.pl www.konnekt.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Linki klikalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:31 linki klikalne: www.tlen.pl www.kontakt.wp.pl www.konnekt.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Macie rozum to wypróbujcie coś innego - np. : IP: *.ztpnet.pl 17.12.04, 21:48 Gość portalu: Marcin napisał(a): > www.tlen.pl > www.kontakt.wp.pl > www.konnekt.info jeszcze zapomniales o: www.gadu-gadu.pl/ :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aule Re: Macie rozum to wypróbujcie coś innego - np. : IP: 81.15.254.* 18.12.04, 15:28 Raczej nie zapomniał. GG to komunikator dla osób o inteligencji jamochłonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie mam nic Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.mini.pw.edu.pl 17.12.04, 18:37 A co wybrac jesli nie mam i nie bede mial zadnego komunikatora bo ich nie lubie? Sonda jest glupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzykacz Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: 83.168.96.* 17.12.04, 18:40 Dziury w Gadu gadu. A ja to zainstalowałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jenyxxx Re: Dziury w Gadu-Gadu 17.12.04, 18:52 tez uwazam ze ten komunikator ma sporo bledow...non stop ktos mi wchodzi na gg chociaz zmieniam numery, hasla itd. mam nadzieje ze ta nowa wersja uchroni mnie przed niespodziankami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:57 miranda.kom.pl Troche (godzina, dwie ;) cierpliwosci przy pierwszej konfiguracji a pozniej juz raz na pol roku tylko update wtyczek, protokolow itd. Do normalnego (rozmowy, przesylanie malych plikow) uzywania GG w zupelnosci wystarczy, a do tego nie obciaza komputera, nie ma reklam, mozna zrobic sobie kilka(nascie) komunikatorow (tlen + gg + icq + msn + aim + jabber + protokol irc'a + powiadamianie o pogodzie w czikago) w jednym. i zadnego zawracania glowy w przypadku gdy zmieniamy co chwile komputer, reinstalujemy system itd. Wystarczy PenDrive i 2MB miejsca na nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.ztpnet.pl 17.12.04, 22:00 no pewnie, co to jest godzina, dwie na bawienie w konfigurowanie. gg instaluje, sciagam kontakty z serwera, ustawienia zajmuja mi _najwyzej_ kilka minut i dziala mi to juz z poltora roku bez problemow. sciagam tylko aktualizacje (ktore i tak sa rzadkie). a to, ze sie czasami nie laczy to bedzie na kazdym z komunikatorow korzystajacych z nr gg, bo wina nie w programie, a w serwerze. jesli ktos nie chce korzystac z innych komuniaktorow jednoczesnie, to nie widze minusow co do korzystania z gg. jedynie czasami za bardzo obciaza kompa, ale tez rzadko. przynajmniej u mnie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:16 ja widze wady gg - i to calkiem duze, a jak sie na nie kliknie to sie przegladarka WWW otwiera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.achmech.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:03 Od dawna wiadomo ze GG nie jest bezpieczne. Dlatego ja korzystam z PSI ktory umozliwia kontakt z GG a nie pozwala wkrasc sie do mojego kompa. Nie musze instalowac roznych komunikatorow zeby z kims pogadac. PSI lapie wszystko i GG i Tlen i ICQ a nikt mnie nie namierzy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.client.comcast.net 18.12.04, 16:43 jeszcze bardzo malo wiesz o zyciu a o informatyce jeszcze mniej,Jak jedzcze troche dluzej pozyjesz i pouczysz sie to nie bedziesz tak beztrosko sie usmiechac,Ale to przywilej nastoletnich lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.achmech.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:05 A ty co tak dużo wiesz o życiu. :-P Nie masz pojęcia ile mam lat. O życiu mogę wiedzieć więcej niż ty a jeśli chodzi o informatykę to mogę skapitulować. Nie rozumiem jednak co masz do PSI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.achmech.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:21 New York, New York Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja tylko tak sobie Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.math.uni.lodz.pl / *.math.uni.lodz.pl 17.12.04, 19:06 Jeżeli Panowie z Poznania (notabene to chyba ta słynna poznańska grupa LSD-Planet, najbardziej znana z Argus Pitbull Challenge) zauważyli, że Gadu-Gadu wykonuje intensywne operacje podczas gdy nie jest używane i to ich zaintrygowało, to obawiam się, że te luki odkrył jeszcze ktoś przed nimi, kto zamiast medialnej sławy wolał inne korzyści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia SPROBUJCIE PSI IP: *.achmech.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:11 Jest komunikatorem wielowęzłowym. Właściwie nienamierzalnym. Tu jest strona psi.affinix.com/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: SPROBUJCIE PSI IP: *.euronet.net.pl 17.12.04, 19:17 to ten znany czynnik PSI ?? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeszukany Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.euronet.net.pl 17.12.04, 19:11 O kurde, a mi ostatnio tak komputer, sam intensywnie pracował ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdz Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.slp.pl / 62.111.232.* 17.12.04, 19:17 Nie jestem pewien czy to ta sama dziura ale juz we wrzesniu wiadomo bylo ze mozna rozwalic gg przy pomocy obrazka.. www.cert.pl/index2.html?action=show_news_more&nid=602 od tamtej pory sledzilem strone gg, czekajac na poprawke/nowa wersje ile to minelo..? 3 miesiace? szybko sie sprawili, nie ma co.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:25 TYLKO KONNEKT!<a href="http://www.konnekt.info">TYLKO KONNEKT!</a> Odpowiedz Link Zgłoś
anell Re: Dziury w Gadu-Gadu 17.12.04, 19:50 A ja mam mirandę. napracowałam się trochę ale mam. I gucio mnie obchodzi gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue.berry Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.aster.pl 17.12.04, 19:58 alez nowosc. o tym ze gg jest dziurawe wiadomo juz od dawna. od samego poczatku bylo lewe - nikt kto choc troche sie zna na komputerach nie instalowal sobie gg. a nawet jak sobie zainstalowal to szybko go wywalal. jest cala masa o wiele lepszych komunikatorow np. yahoo, tlen, skype. jest w czym wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ameryka AIM ??? IP: 147.106.1.* 17.12.04, 20:01 Nikt nie uzywa Aol Instant Messenger ?? Mieszkam w ameryce, i nigdy nie slyszalem o GG ale tutaj KAZDY uzywa AIM, i nie ma takich problemow.. Chociaz AIM jest po angielsku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja taaak, Ameryka, kraj ktory nam dal Micro$it i AOL. IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.12.04, 03:55 kto mysli unika produktow Gatesa i AOL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgr3d3K Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: 81.210.44.* 17.12.04, 20:20 Ja radzilbym dodac program(komunikator) KADU! Jest to linuxowa wersja gadu-gadu zreszta o wiele lepsza i serdecznie ja polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debian user... Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:39 Wiem, ze tylko garstka z Was zdecyduje sie na tego klienta gg, ale goraco polecam: dev.null.pl/ekg/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 17.12.04, 20:57 Ile kosztuje taka opinia "eksperta" rozgłoszona w dzienniku ogólnopolskim? Może by tak poszukać w Tlenie dziurek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesca Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.dsl.pipex.com 17.12.04, 21:12 wszystko dobrze, tylko dlaczego artykul o dziurach w GG ilustruje zdjecie Janika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:28 co w tym dziwnego???jest to bowiem polski komuikator!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:38 to prawda nie korzystalem z niczego tylko zgg a dostalem niezlego kopa do mojego kompa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zx Spectrum Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:43 To ze dziennikaz podal trzy najczestsze odpowiedzi z tego badania-nie znaczy ze nie bylo innych odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:55 jest jeszcze trillian (AIM+YAHOO+ICQ+MSN+cośtamjeszcze).... a ta zakamuflowana łatka na gg wogle cos daje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek na Boga, dlaczego gadu-gadu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:47 Przeciez jest , od dawna, dostepny darmowy komunikator - dziala on na protokole jabber. Nie ma tam zadnych reklam, jest oupensource, wiec o dziurach nie ma mowy, a co wiecej - dzieki otwartemu protokolowi - destepnych jest DZIESIATKI klientow, czyli programow-komunikatorow, na Windows, Linux, Mac Os 9, mac os x, platformo-niezalezne Java i wiele innych. Co najwazniejsze umozliwia komunikowanie sie zarowno z innymi jabberowcami jak i GG, MSN, ICQ, Tlen... jesli juz o Tlen mowa, to zeostal on zrobiony na bazie jabbera. www.jabber.org, www.jabberpl.org/Witamy, www.jabber.org Zenek. Korzystam z niego od ponad 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś