Dodaj do ulubionych

Dziury w Gadu-Gadu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:58
yh... dziwna ta sonda. Przydała by się przynajmniej opcja "innego" :>
Obserwuj wątek
    • Gość: Bart Dziury w Gadu-Gadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:59
      Ale o tym że GaduGadu jest dziurawe wiadomo już od dawna.
      A zresztą z "sieci" gg korzystam za pomocą kadu. Polecam wszystkim:-)
      Pozdrawiam
      • Gość: zav Hehe, oni nawet do błędu nie umieją się przyznać. IP: *.chello.pl 17.12.04, 18:06
        Na stronie gg jest tylko napisane, że dzisiejsza wersja "poprawia błąd z
        zawieszaniem przy odbieraniu wiadomości graficznych", o dziurze nic nie ma.
        Żenujące, gorzej niż Microsoft.
        • Gość: user1 Dokładnie, a to jeszcze nic :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:36
          Pamiętam, jak kiedyś, aby pozbyć się krytyki, bez żadnego uprzedzenia skasowali
          forum dyskusyjne na swojej stronie :) Typowi lamerzy.

A teraz siedzą z dupskiem i nic nie robią - widziałeś jakąś nową funkcję w
          programie w ciągu ostatniego roku?:) Ten program nadaje się do muzeum. W ogólne
          zwróćcię uwagę, że także nic znaczącego nie wniosła obecna wersja 6.0 w
          porównaniu do 5.0 (wystarczy wejść na stronę
          www.gadu-gadu.pl/historia.htm) i sprawdzić, że "rewolucyjnymi" zmianami
          były np. przesyłanie wiadomości graficznych czy dołączony program do obsługi
          połączeń dial-up z numerem dostępowym firmy od GG :) - kpina.
          • Gość: Ozz GG? OH NO!!! IP: *.klc.vectranet.pl 17.12.04, 19:22
            ja jak wielu innych potrzebuję _KOMUNIKATORA_, nie potrzebuję 100 zbędnych
            funkcji, chcę tylko pisać i czytać to co do mnie napisano, za to cenię GG ale na
            tym plusy GG się kończą, GG jest nieporozumieniem - po pierwsze ze względu na
            szyfrowanie, po drugie aplikacja która od czasu do czasu obciąża mi 100%
            procesor lub zjada pamięc operacyjną to jakieś kuriozum (miałem taki dzień w
            firmie, w którym GG wywaliło mi do góry kołami kilka komputerów: GG zjadło całą
            pamięć i swap i prawie zaczęło dobierać się do kanapek w torbie). Autorzy
            właśnie popełnili samobójstwo finansowe, wszyscy rozsądni przejdą na tlen,
            mirindę lub inne klony jabbera chcąc zachować numery z GG. Panom z sms-express
            już podziękujemy.
            • Gość: krzychu Ale weź pod uwagę, że.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:17
              ..np. wykorzystanie systemu wtyczek umożliwiłoby osobom chętnym znaczne
              poszerzenie funkcjonalności programu, a np. osoby takie jak ty mogłyby sobie
              dalej używać podstawowych funkcji i nie robić nic, więc wszystko jest "do
              zrobienia".
            • Gość: ździch ZOBACZCIE WWW.PAPLA.PL IP: *.itpp.pl 18.12.04, 17:45
            • Gość: ASD Brak szyfrowania IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.12.04, 10:56
              Tak jak ktoś napisał: brakuje szyfrowania. Jak ktoś sniffował pakiety GG to
              wie :D . Niby jest w GG implementacja SSL, ale to jakaś ściema.
          • Gość: Master Wersje WebGG IP: *.may.ie / *.may.ie 17.12.04, 21:50
            od nie dawna istnieja wersje web komunikatorow tlen i gg:
            www.webtlen.pl
            www.webgg.pl
            sa to nieoficjalne programy - jak na razie bez reklam. :P
          • Gość: kuba Re: Dokładnie, a to jeszcze nic :)) IP: *.icpnet.pl 18.12.04, 16:54
            no i co? swoje zrobili i zarobili.jakbys zarabial 4 mln rocznie tez mialbys w
            dupie robote
      • Gość: p Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.physik.uni-bielefeld.de 17.12.04, 18:58
        Lepiej nie polecaj, bo zaraz na forum dyskusyjnym projektu pojawia sie pytania:
        "Jak zainstalowac kadu pod windows xp?" :)
        • user0001 Jak zainstalowac kadu pod windows xp? 17.12.04, 21:50
          Mogę nad tym pomyśleć, jak ktoś załatwi mi licencje na Windows XP, QT dla Win32,
          oraz ICC :-D
          • Gość: gość Re: Jak zainstalowac kadu pod windows xp? IP: *.twcny.rr.com 19.12.04, 07:10
            Do Windows to lepiej Gaim (gaim.sourceforge.net/win32/index.php). Gaim rozumie protokoly
            AIM, MSN, Yahoo, Gadu-Gadu i kilka innych.
            • Gość: gość URL poprawiony IP: *.twcny.rr.com 19.12.04, 07:13
              gaim.sourceforge.net/win32/index.php
      • Gość: 1anna Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.chello.pl 17.12.04, 19:15
        Wyjasnij co to znaczy...? ""z sieci" gg korzystam za pomoca kadu?"
        pozdrawiam
        • Gość: Ping Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 17.12.04, 19:45
          Tzn., że kolega ma zainstalowanego Linuxa (to taki INNY system operacyjny i
          darmowy), a wraz z nim aplikację Kadu (łączy się z siecią GG).
      • Gość: to ja ludzie - a co sadzicie o Skype? IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.12.04, 03:47
    • Gość: grzegorz Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:05
      A co za idiota używa tego dziadostwa? Ja nawe wstydzę się jego nazwę wymówić, a
      jak ktoś chce ze mną pogadać to musi sobie wrzucić tlen i już :)
      • Gość: Luc Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: 134.93.52.* 17.12.04, 18:51
        jaki ty koles prosty jestes...ja nie mam nic do gg, tlena czy innych, uzywam
        gada, nie wiem czy jest najlepszy czy najgorszy ale sie przyzwyczailem i juz, a
        ty takie brednie wypisujesz...zawsze znajdzie sie jakis matol, ktory bedzie na
        wszystko narzekal
      • Gość: kita a kto by chciał z tobą gadać.. IP: *.athome235.wau.nl 17.12.04, 20:43
        utop się w swoim tlenie i nie zabieraj miejsca na ekranie
    • Gość: witek Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.04, 18:05
      Od dawna też wiadomo, że wirusy wchodzą przez gadu-gadu jak przez sito.
      • Gość: Bebok Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:25
        A ja wam mówie ze w tym wszystkim maczał palce pan Bill G., typowy odzew
        Microsoftu na zgłaszane błendy w aplikacji.
        • Gość: swiss Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.kom.pl / *.stalowka.kom.pl 18.12.04, 10:51
          a jaki będzie twój odzew na zgłaszane "błendy" w pisowni?
    • Gość: wojtek A co z linuksowym Kadu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:12
      Czy dziura dotyczy protokołu czy tez programu?Co z linuxowym Kadu???
      • user0001 Re: A co z linuksowym Kadu??? 17.12.04, 18:32
        Jest znacznie bezpieczniejsze. Nie jest zintegrowane z przeglądarką internetową.
        (gg dziedziczy część dziur po IE, z którego korzysta do wyświetlania grafik).
        Biblioteka obsługująca protokół gg jest dobrze przetestowana. Dcc jest domyślnie
        wyłączone.

Na dodatek atakujący spodziewają się gg, a nie kadu, co znacznie utrudnia im
        zadanie.

Poza tym kadu jest ładniejsze :-) zachowuje styl i kolorystykę reszty
        środowiska, nie ma wściekle migających elementów... Używałbym go nadal, ale
        przesiadłem się na GNOME i tak jak inni znajomi korzystam z jabbera.
        • Gość: lin Re: A co z linuksowym Kadu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:00
          A ja tam używam pod linuxem kadu lub gaima/oba kom.obsługują
          protokół gg /i nic szczególnego mi się nie przydarzyło
          • Gość: 007 Re: A co z linuksowym Kadu??? IP: *.achmech.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:15
            Tylko że Kadu jest odmianą GG też może mieć dziury, ale nie musi.
            • user0001 Re: A co z linuksowym Kadu??? 17.12.04, 19:19
              Kadu nie ma żadnego wspólnego kodu z gg!

Jak każdy program może mieć błędy (i na pewno ma :-D), ale jest bardzo mała
              szansa, że są to te same błedy co w gg.
          • Gość: atx Re: A co z linuksowym Kadu??? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:26
            Czy w kadu lub gaim jest mozliwosc rozmowy z kilkoma osobami naraz? Tzn. jak w GG - zaznaczasz kilka osob na liscie, wysylasz wiadomosc i rozmawiasz ze wszystkimi w jednym oknie (wiadomosci od kazdego z uczestnikow rozmowy sa rozsylane do wszystkich)? Wrocilem do GG z Mirandy wlasnie dlatego, ze tam nie bylo tej opcji...
            • user0001 Re: A co z linuksowym Kadu??? 17.12.04, 19:38
              W gaim nie widziałem tej opcji dla gg, ale i tak do takich zabw używamy
              jabberowych chatroomów.

W kadu uczestniczyłem w konferencjach, ale nie pamiętam czy mogłem rozpoczynać
              konferencje (raczej tak...)
        • Gość: tuv Re: A co z linuksowym Kadu??? IP: *.lodz.mm.pl 17.12.04, 19:43
          a ja siedze pod gnome i uzywam kadu, nie robmy scen
      • Gość: m15ch4 Re: A co z linuksowym Kadu??? IP: *.wat.edu.pl 18.12.04, 12:18
        A ja polecam wszystkim ekg.
    • Gość: K Najlepiej nazywa sie łata na stronie GG :D:D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:17
      o prosze co to na stronie gg pisze :)

"Pobierz Gadu-Gadu 6.1 [16.12.2004 poprawiony błąd z zawieszaniem przy
      odbieraniu wiadomości graficznych" :P:P

Chyba sie przewroce ;)

K
      • Gość: lucases Re: Najlepiej nazywa sie łata na stronie GG :D:D: IP: 62.189.241.* 17.12.04, 18:23
        pewnie chlopaki spedzali wiecej czasu na tym jakby tu wiecej tego reklamowe
        shitu wstawic i na zabezpieczenie programu juz czasu nie staczylo.

Miranda IM !!!!
      • Gość: Juras Czego się spodziewasz - sms-express to lamerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:28
        • Gość: Simplex Re: Czego się spodziewasz - smsexpress to lamerzy IP: *.autocom.pl 18.12.04, 10:44
          Dziwi mnie czemu wszyscy uzywaja liczby mnogiej piszac o tworcy gg :]
          gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,42584,1251431.html
          "Prezes sms-express.com jest obecnie jedynym pracownikiem swej firmy. Tylko raz
          w swej historii spółka zatrudniała na etat drugą osobę. Gdy komunikator wymaga
          jakichś prac programistycznych przekraczających moce przerobowe Foltyna, spółka
          stara się zlecać je na zewnątrz."
    • Gość: Józef Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:28
      Program jest tak denny, że dziw bierze, że tak popularny.

Firma olała komunikator dawno temu, a teraz cieszy się z kolejnych okienek
      reklamowych, jakie dodaje do komunikatora. Jeśli tak wygląda profesjonalizm w
      wydaniu sms-x, to ja dziękuję.

Gadu-Gadu jest najgorszym komunikatorem na rynku i nawet te w telefonach
      komórkowych posiadają więcej funkcji.
      • Gość: KarA Re: Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistó IP: 82.177.1.* 17.12.04, 18:40
        wcale nie jest najgorszy, znam o wiele gorsze.A co masz do gimnazjalistów?
        Nie wywyżaj sie bo pewnie masz jakiegos zawszałego tlena,on jest do kitu sama
        sie przekonałam...Wiec w ogóle siedź cicho! :D A zrobisz przysługe mnie i innym :P
        • Gość: zosia13 Re: Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistó IP: *.hstl6.put.poznan.pl 17.12.04, 21:01
          A co ty k* wiesz o gadu-gadu. Ja mam 13 lat i [poznalam przez gadu-gadu
          poznalam fajnego goscia, tez ma trzynasciwllkat. Wujek said, ze usunie te bledy
          i eypuwsvcia nowa wersje z opcja zdalny orgaz,.
      • Gość: Pilot Re: Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistó IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.12.04, 18:50
        Nie czepiaj się gimnazjalistów, znam takich, co używają Jabbera (np. mój młodszy
        brat) tak jak ja. A co do tego, że to lamerskie g. jest, to się zgodzę :)
        • Gość: Józef Wiadomo,że nie o samych gimnazjalistów mi chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:19
          Może niepotrzebnie w to wplątałem gimnazjalistów - lepiej mogłem dać
          "przedszkolaków" ;) Ale myślę, że wszyscy wyłapali sens.
          • Gość: szpox zapraszam na Konnekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:51
            www.konnekt.info
            zapraszam dla kazdego cos sie znajdzie. Konnekt podlaczas sie pod gg, tlena i
            jabbera, a niedlugo tez irc
            a no oczywiscie jest to polski projekt
            tylko pewnie drogie lamy sie nie polapia jak to dziala i zaczna wybrzydzac i
            bluzgac na mnie
        • Gość: ziutek Re: Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistó IP: *.ztpnet.pl 17.12.04, 21:46
          powiedzcie mi co to znaczy, ze gg jest lamerskie, bo cos mi sie wydaje, ze o
          znaczeniu tego wyrazu to pojecia nie macie. juz jakis czas temu minal mi wiek
          gimnazjalski, a uzywam gg i co w zwiazku z tym? pisac sie nie chce, przeczytali
          na jakims forum, czy grupie, ze gg jest dupne, a jabber, miranda, tleny,
          'wsystko co nie jest gg' sa cool i od razu przeciadka, zeby byc trendy. masz
          chociaz jeden z drugim pojecie o tym co czytasz? co to sa te dziury? na czym
          polegaja? czy tak tylko przecyztaliscie i manifestujecie swoja 'wyzszosc'.
          • Gość: cyngiel Re: Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:11
            widzisz Ziutek??? milczą b u r a k i :D
          • Gość: Aule Re: Gadu-Gadu to lamerskie gó.. dla gimnazjalistó IP: 81.15.254.* 18.12.04, 15:35
            Hehe. Zadziwiasz mnie. Jeżeli sie tym interesujesz, a nie tylko grasz/pracujesz
            to wiesz, że GG to najbardziej prosty komunikator w Polsce. Dla laików to może i
            on wystarczy, ale jeżeli marzą ci się bardziej zaawansowane funkcje niż
            oferowane przez GG, to sie przesiadasz na coś innego. Polecam Mirande, Konnekta,
            Tlena i WPK.
    • Gość: Marcin Macie rozum to wypróbujcie coś innego - np. : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:30
      www.tlen.pl

www.kontakt.wp.pl

www.konnekt.info
      • Gość: Marcin Linki klikalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:31
        linki klikalne:

www.tlen.pl
        www.kontakt.wp.pl
        www.konnekt.info
      • Gość: ziutek Re: Macie rozum to wypróbujcie coś innego - np. : IP: *.ztpnet.pl 17.12.04, 21:48
        Gość portalu: Marcin napisał(a):
        > www.tlen.pl
        > www.kontakt.wp.pl
        > www.konnekt.info

jeszcze zapomniales o:

www.gadu-gadu.pl/
        :o)
        • Gość: Aule Re: Macie rozum to wypróbujcie coś innego - np. : IP: 81.15.254.* 18.12.04, 15:28
          Raczej nie zapomniał. GG to komunikator dla osób o inteligencji jamochłonów.
    • Gość: nie mam nic Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.mini.pw.edu.pl 17.12.04, 18:37
      A co wybrac jesli nie mam i nie bede mial zadnego komunikatora bo ich nie lubie?
      Sonda jest glupia.
    • Gość: Krzykacz Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: 83.168.96.* 17.12.04, 18:40
      Dziury w Gadu gadu. A ja to zainstalowałem :)
    • jenyxxx Re: Dziury w Gadu-Gadu 17.12.04, 18:52
      tez uwazam ze ten komunikator ma sporo bledow...non stop ktos mi wchodzi na gg
      chociaz zmieniam numery, hasla itd. mam nadzieje ze ta nowa wersja uchroni mnie
      przed niespodziankami.
      • Gość: x Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:57
        miranda.kom.pl

Troche (godzina, dwie ;) cierpliwosci przy pierwszej konfiguracji a pozniej juz raz na pol roku tylko update wtyczek, protokolow itd. Do normalnego (rozmowy, przesylanie malych plikow) uzywania GG w zupelnosci wystarczy, a do tego nie obciaza komputera, nie ma reklam, mozna zrobic sobie kilka(nascie) komunikatorow (tlen + gg + icq + msn + aim + jabber + protokol irc'a + powiadamianie o pogodzie w czikago) w jednym.

i zadnego zawracania glowy w przypadku gdy zmieniamy co chwile komputer, reinstalujemy system itd. Wystarczy PenDrive i 2MB miejsca na nim.
        • Gość: ziutek Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.ztpnet.pl 17.12.04, 22:00
          no pewnie, co to jest godzina, dwie na bawienie w konfigurowanie. gg instaluje,
          sciagam kontakty z serwera, ustawienia zajmuja mi _najwyzej_ kilka minut i
          dziala mi to juz z poltora roku bez problemow. sciagam tylko aktualizacje (ktore
          i tak sa rzadkie). a to, ze sie czasami nie laczy to bedzie na kazdym z
          komunikatorow korzystajacych z nr gg, bo wina nie w programie, a w serwerze.
          jesli ktos nie chce korzystac z innych komuniaktorow jednoczesnie, to nie widze
          minusow co do korzystania z gg. jedynie czasami za bardzo obciaza kompa, ale tez
          rzadko. przynajmniej u mnie :).
          • Gość: x Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:16
            ja widze wady gg - i to calkiem duze, a jak sie na nie kliknie to sie przegladarka WWW otwiera ;)
      • Gość: Iwcia Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.achmech.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:03
        Od dawna wiadomo ze GG nie jest bezpieczne. Dlatego ja korzystam z PSI ktory
        umozliwia kontakt z GG a nie pozwala wkrasc sie do mojego kompa. Nie musze
        instalowac roznych komunikatorow zeby z kims pogadac. PSI lapie wszystko i GG i
        Tlen i ICQ a nikt mnie nie namierzy. :-)
        • Gość: he Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.client.comcast.net 18.12.04, 16:43
          jeszcze bardzo malo wiesz o zyciu a o informatyce jeszcze mniej,Jak jedzcze
          troche dluzej pozyjesz i pouczysz sie to nie bedziesz tak beztrosko sie
          usmiechac,Ale to przywilej nastoletnich lat
          • Gość: Iwcia Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.achmech.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:05
            A ty co tak dużo wiesz o życiu. :-P Nie masz pojęcia ile mam lat.
            O życiu mogę wiedzieć więcej niż ty a jeśli chodzi o informatykę to mogę
            skapitulować. Nie rozumiem jednak co masz do PSI?
          • Gość: Iwcia Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.achmech.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:21
            New York, New York
    • Gość: Ja tylko tak sobie Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.math.uni.lodz.pl / *.math.uni.lodz.pl 17.12.04, 19:06
      Jeżeli Panowie z Poznania (notabene to chyba ta słynna poznańska grupa
      LSD-Planet, najbardziej znana z Argus Pitbull Challenge) zauważyli, że Gadu-Gadu
      wykonuje intensywne operacje podczas gdy nie jest używane i to ich
      zaintrygowało, to obawiam się, że te luki odkrył jeszcze ktoś przed nimi, kto
      zamiast medialnej sławy wolał inne korzyści...
    • Gość: Iwcia SPROBUJCIE PSI IP: *.achmech.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:11
      Jest komunikatorem wielowęzłowym. Właściwie nienamierzalnym.
      Tu jest strona psi.affinix.com/

Pozdrawiam
      • Gość: hehe Re: SPROBUJCIE PSI IP: *.euronet.net.pl 17.12.04, 19:17
        to ten znany czynnik PSI ?? ;D
    • Gość: przeszukany Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.euronet.net.pl 17.12.04, 19:11
      O kurde, a mi ostatnio tak komputer, sam intensywnie pracował ;p
    • Gość: gdz Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.slp.pl / 62.111.232.* 17.12.04, 19:17
      Nie jestem pewien czy to ta sama dziura ale juz we wrzesniu wiadomo bylo ze mozna rozwalic gg przy pomocy obrazka..

www.cert.pl/index2.html?action=show_news_more&nid=602
      od tamtej pory sledzilem strone gg, czekajac na poprawke/nowa wersje
      ile to minelo..? 3 miesiace? szybko sie sprawili, nie ma co..
      • Gość: F. Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:25
        TYLKO KONNEKT!<a href="http://www.konnekt.info">TYLKO KONNEKT!</a>
    • anell Re: Dziury w Gadu-Gadu 17.12.04, 19:50
      A ja mam mirandę. napracowałam się trochę ale mam. I gucio mnie obchodzi gg.
      • Gość: blue.berry Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.aster.pl 17.12.04, 19:58
        alez nowosc. o tym ze gg jest dziurawe wiadomo juz od dawna. od samego poczatku
        bylo lewe - nikt kto choc troche sie zna na komputerach nie instalowal sobie
        gg. a nawet jak sobie zainstalowal to szybko go wywalal. jest cala masa o wiele
        lepszych komunikatorow np. yahoo, tlen, skype. jest w czym wybierac.
    • Gość: Ameryka AIM ??? IP: 147.106.1.* 17.12.04, 20:01
      Nikt nie uzywa Aol Instant Messenger ?? Mieszkam w ameryce, i nigdy nie
      slyszalem o GG ale tutaj KAZDY uzywa AIM, i nie ma takich problemow..
      Chociaz AIM jest po angielsku...
      • Gość: to ja taaak, Ameryka, kraj ktory nam dal Micro$it i AOL. IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.12.04, 03:55
        kto mysli unika produktow Gatesa i AOL.
    • Gość: Zgr3d3K Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: 81.210.44.* 17.12.04, 20:20
      Ja radzilbym dodac program(komunikator) KADU! Jest to linuxowa wersja gadu-gadu zreszta o wiele lepsza i serdecznie ja polecam!
    • Gość: Debian user... Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:39
      Wiem, ze tylko garstka z Was zdecyduje sie na tego klienta gg, ale goraco
      polecam: dev.null.pl/ekg/
    • Gość: papa Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 17.12.04, 20:57
      Ile kosztuje taka opinia "eksperta" rozgłoszona w dzienniku ogólnopolskim? Może
      by tak poszukać w Tlenie dziurek...
    • Gość: nesca Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.dsl.pipex.com 17.12.04, 21:12
      wszystko dobrze, tylko dlaczego artykul o dziurach w GG ilustruje zdjecie
      Janika?
    • Gość: baca Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:28
      co w tym dziwnego???jest to bowiem polski komuikator!!!
    • Gość: gg Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:38
      to prawda nie korzystalem z niczego tylko zgg a dostalem niezlego kopa do
      mojego kompa
    • Gość: Zx Spectrum Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:43
      To ze dziennikaz podal trzy najczestsze odpowiedzi z tego badania-nie znaczy ze
      nie bylo innych odpowiedzi...
      • Gość: lisa Re: Dziury w Gadu-Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:55
        jest jeszcze trillian (AIM+YAHOO+ICQ+MSN+cośtamjeszcze)....
        a ta zakamuflowana łatka na gg wogle cos daje??
    • Gość: zenek na Boga, dlaczego gadu-gadu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:47
      Przeciez jest , od dawna, dostepny darmowy komunikator - dziala on na protokole jabber. Nie ma tam
      zadnych reklam, jest oupensource, wiec o dziurach nie ma mowy, a co wiecej - dzieki otwartemu
      protokolowi - destepnych jest DZIESIATKI klientow, czyli programow-komunikatorow, na Windows,
      Linux, Mac Os 9, mac os x, platformo-niezalezne Java i wiele innych. Co najwazniejsze umozliwia
      komunikowanie sie zarowno z innymi jabberowcami jak i GG, MSN, ICQ, Tlen... jesli juz o Tlen mowa, to
      zeostal on zrobiony na bazie jabbera. www.jabber.org, www.jabberpl.org/Witamy,
      www.jabber.org Zenek. Korzystam z niego od ponad 2 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka