anita_a 17.12.04, 22:23 Chcę sobie założyć neostradę i chciałabym się spytać czy to warto i czy jak to mi niektórzy mówią że neostrada więcej nie działa niż działa. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Osiol pedzi... Re: neostrada??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:59 Nieprawda. Mam Neo przeszlo rok i nigdy nie mialem zadnych problemow. Polecam z czystym sumieniem. A hula, ze hej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qriru Re: neostrada??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 01:37 Neozdrada? Jeśli masz nerwy ze stali albo dobre okablowanie to śmiało możesz brać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrek Re: neostrada??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 12:37 Kupci sobie internet u jakiegoś lokalnego super operatora i wtedy mówcie ze neo jest do d. Osobiscie kombinowałem juz internet z kilku miejsc i z neo jestem najbardziej zadowolony. Mam od pół roku i tylko jeden raz zauważyłem że rozłaczyła sie bez powodu.. Oczywiście po kliknieciu połącz połaczyło ponownie bez problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
neostrador Re: neostrada??? 18.12.04, 13:01 Polecam. Mam neostradę od dwóch miesięcy, mam 128 kbs i pliki się ściągają "poprawnie", a czasami nawet bardzo szybko. Nie ma żadnych przerw ani problemów technicznych! Były tylko raz, a wiesz ile trwały? 10 minut. Wcześniej korzystałem z internetu u ojca w biurze, tam internet jest w sieci dialog i 5 RAZY DZIENNIE były przerwy w połączeniach. A w neo nie ma ŻADNYCH przerw. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: neostrada??? 18.12.04, 13:14 Ja mam neo od pol roku i lacznie (przez te pol roku) moze nie dzialala 4 godziny. 2x1 godzinie - zawieszenie portu na centrali i 1x2 godziny awaria na calej warszawskiej Sadybie. Poza tym chodzi rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś