Dodaj do ulubionych

Antyservis Orange

25.07.15, 15:41
W TP Orange trwała jakaś przebudowa systemu informatycznego i pewnie z tego powodu nie otrzymałem faktury a ponieważ końca dobiegła moja umowa na Neostradę, przechodząc w ubiegłą sobotę Aleją Niepodległości , obok serwisu Orange, wdepnąłem by ustalić parę faktów. Gdy podszedłem do automatu by zarejestrować się drogę zastąpił mi Cerber w spódnicy. Co chciał pan załatwić, to można przez telefon, dziś mamy awarię. Spławiła mnie. Poszedłem w następną sobotę, w wiecznie zatłoczonym pomieszczeniu, tym razem było stosunkowo mało klientów. Stało się podobnie jak w ubiegła sobotę, pojawiła się podobna, być może to ta sama osoba, zaczęła wypytywać w jakiej sprawie i wreszcie oświadczyła, że wyczerpał się limit numerków na dzisiaj. Miałem istotny powód, miałem przy sobie dokumenty, byłem stanowczy i wówczas łaskawie wydano mi numerek. Ta krępa pani z dziwną fryzurą powiedział, że to były żart. Jestem starym facetem nie cierpię jednak aż w takim stopniu na demencję starczą by tolerować takie "żarty".
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Antyservis Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.15, 18:44
      w T-mobile niższe ceny, uprzejma i sprawna obsługa
      • Gość: Vlad.H. Re: Antyservis Orange IP: *.ftth.telfortglasvezel.nl 26.07.15, 21:21
        t-mobile to zwyczajni zlodzieje - zeruja na naiwnosci starszych osob, zeruja na niewiedzy klientow, do tego podobny burdel jak w Orange - przegrywaja sprawe w sadzie ale ich dzial egzekucji o niczym nie wie... tlumaczenie ze jeszcze nie zakonczyli przejecia...
        Omijajcie fioletowych zlodzieji czyli t-mobile...

Sam nie wiem co gorsze Francuzki burdel czy Niemieckie zlodziejstwo i burdel...
        • Gość: zet Re: Antyservis Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.15, 22:36
          faktycznie burdel, mówię o obsłudze w Orange, kolejki, długo się czeka no i to co ktoś wyżej opisał, niesympatyczna baba cerber

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka