Dodaj do ulubionych

konto mailowe na o2.pl

IP: 193.226.4.* 20.01.05, 16:24
pytanie jest do tych, ktorzy korzystaja z konta mailowego na www.o2.pl.
czy macie ostatnio jakies z nim problemy? u mnie ciagle cos nie dziala...
najczesciej po probie wyslania maila pojawia sie strona z informacja, ze
serwer jest przeciazony, sprobuj pozniej... oj... strasznie to irytujace:-/
pozdrawiam:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: rumcajs 2000 Re: konto mailowe na o2.pl IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.01.05, 16:44
      Nie korzystam z ich interfejsu www, ale ostatnio dosyć często nie mogę odebrać
      od nich poczty w programie pocztowym i trzeba czasem trochę odczekać. o2 się
      sypie :/
    • sylwiassss Re: konto mailowe na o2.pl 20.01.05, 18:28
      Mam podobny problem. Przez OE ciężko idzie ściąganie wiadomości.
    • Gość: Kadilak Re: konto mailowe na o2.pl IP: *.4web.pl 24.01.05, 16:07
      Mam konto na 02.pl od jakis 4 lat i jakos nie mam problemow. Czasami sa zwiechy
      ale to jak wszedzie :))
      • Gość: pepsi Re: konto mailowe na o2.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:36
        Ja mam inny problem nie moge wejsc na forum kafeterii a to tez przeciez o2
    • Gość: szpulka Re: konto mailowe na o2.pl IP: 193.226.4.* 01.02.05, 10:29
      czyli, ze nie mam przewidzen i cos jest nie tak z o2.pl :-/ moze przesadzili z
      wielkoscia oferowanych kont i teraz maja z tym problem? sama juz nie wiem... to
      prawda, ze wszystkie serwisy miewaja problemy, ale sa te mniej lub bardziej
      awaryjne. ostatnio /chociaz wlasciwie 3 miesiace trudno okreslic jako
      "ostatnio"/ korzystanie z o2.pl stalo sie po prostu uciazliwe... najgorsze jest
      to, ze mam zapisane maile w wyslanych, ale tak naprawde moi znajomi ich nie
      otrzymuja... i to mnie irytuje najbardziej. no... troche sobie pomarudzilam;-)
      ale i tak zastanawiam sie nad zmiana adresu... mozecie cos polecic?:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka