Dodaj do ulubionych

Exportowanie zakładek

03.04.05, 11:23
Czy mógłby mi ktoś pomóc w exporcie zakładek z Opery do IE albo FF?
Dałęm "exportuj" jako plik *.HTML i jako *.ADR ale ani IE ani FF nie chcą tego importować. Nie uśmiecha mi się wklepywanie 1000 zakładek ręcznie. Pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Heartshaped Re: Exportowanie zakładek IP: *.chomont.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 12:47
      Witaj,
      Widzisz, Firefox ma to w sobie, ze importuje zakladki tylko z badziewnego IE. W druga strone nie ma problemu, bo Opera w koncu to inteligentne zwierze.
      Wiec przechodzimy do IE... Ehhh... To wytwor Microsoftu, wiec duzo tu nie zdzialasz. Ja mam IE 6.0... Nie wiem ile ma lat, ale ta przegladarka udaje tylko inteligentna, bo pewnie zauwazyles, ze nie umie rozpoznac rozszerzenia pliku, swoje bookmarki koduje w inny sposob i nie akceptuje innych.
      Jednym zdaniem: Nie da sie....

Jedynym sposobem, jaki dotychczas znalazlam jest zaimportowanie zakladek z Opery w html-u, a pozniej otworzenie tego pliku bezposrednio w IE albo FF i dodanie do tamtejszych zakladek. Chcac wejsc na jakas strone otwierasz zakladke, i naciskasz na linka... Jednym slowem: KOSZMAR... :)
      Tylko tyle moge pomoc. Buzka.
      • Gość: Greg Re: Exportowanie zakładek IP: *.acn.waw.pl 05.04.05, 15:15
        Po co pisać takiego posta? Żeby "dołożyć" IE? IE nie jest najlepszą
        przeglądarką, ale swoje zakładki trzyma w prymitywnej, za to dostępnej formie -
        jak widzisz, zakładki IE każdy inny browser zaimportuje, natomiast w drugą
        stronę to już nie... I kto jest tutaj zamknięty na współpracę?
    • Gość: ppp Re: Exportowanie zakładek IP: *.metronet.pl / 213.25.84.* 05.04.05, 15:23
      <a href="http://www.mozillapl.org/forum/about-13067.html&highlight=zak%B3adki">
      • Gość: ppp Re: Exportowanie zakładek IP: *.metronet.pl / 213.25.84.* 05.04.05, 15:24
        wrrr!!..normalnie nie chce mi sie grzebac po kursach HTML wiec jeszce raz.

www.mozillapl.org/forum/about-13067.html&highlight=zak%B3adki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka