trumwal 17.06.05, 21:01 www.mozilla.org/products/firefox/ kliknij free download z polska wersja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kt0s Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo IP: *.pronet.lublin.pl 17.06.05, 21:52 A nie lepiej www.firefox.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
pako1958 Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo 17.06.05, 22:05 Polecam MAXTHON BROWSER - zero reklam, co przyśpiesza otwieranie stron Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo 17.06.05, 22:20 > Polecam MAXTHON BROWSER - zero reklam, co przyśpiesza otwieranie stron z maxthona korzystam okazjonalnie (na codzien firefox) i za każdym razem jak wyświetla mi się startowa (gazeta.pl) to jestem w szoku, że jest tam tak kolorowo i wszystko sie rusza, podskakuje, robi fikołki itepe;/ Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo 17.06.05, 22:28 a to dziwne, ja korzystam z Maxthona rownie czesto jak z Firefoxa (moze nawet troche czesciej - sila przyzwyczajenia, znalazla sie wczesniej w moim komputerze niz Firefox). I nic mi sie na portalu gazety nie kreci i nie rusza. Powiem wiecej - nawet lepiej sie sprawuje w przypadku stron naladowanych agresywnymi reklamami niz FF, w ktorym czesto zdarza sie "blokada" linkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:57 Firefox - debeściak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.06.05, 22:57 pako1958 napisał: > Polecam MAXTHON BROWSER - zero reklam, co przyśpiesza otwieranie stron Też korzystam z Maxthona, ale mówienie o przyspieszeniu jest nieporozumieniem. Wszystkie reklamy są ściągane (co moim zdaniem jest wadą), nie są jedynie wyświetlane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmx Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:39 Skad wiesz, ze sa sciagane skoro nie sa wyswietlane???? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_ze_wsi Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo 18.06.05, 00:23 Ja na początku używałam explorera, potem opery. Od kilku miesięcy korzystam z firefoxa i stwierdzam, że produkt ten bezapelacyjnie bije swych poprzedników pod względem prędkości. Dodatkowy plus to fajny, przyjazny użytkownikom interfejs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amlam Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 00:36 a ja uparcie używam Netscape 7.1 :] jak dla mnie najlepszy :) minusy: brak pl i ekran powitalny :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:22 W sumie moim zdaniem Opera lepsza (przede wszystkim szybsza i ma fajne funkcje bez konieczności instalowania rozszerzeń), ale Firefoks też może być. Odpowiedz Link Zgłoś
pimposzek Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo 20.06.05, 23:52 ja tam uzywam MAXTHONA i jak dla mnie jest najlepszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1adarek Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo 21.06.05, 08:05 Zdecydowanie Opera 8 Odpowiedz Link Zgłoś
marlborou Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo 21.06.05, 12:23 opera i tylko opera! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.05, 17:46 zdecydowanie opera .Wypada najlepiej w testach i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jungo Re: Lepsze nisz internet explorer i za darmo IP: 80.50.169.* 21.06.05, 20:56 Opera forever! Odpowiedz Link Zgłoś