ewabach1 23.06.05, 17:46 no właśnie,jaka najbezpieczniejsza,mam firefoxa,czy jest jakaś lepsza,chodzi mi wyłącznie o bezpieczeństwo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: Konto inteligo a przeglądarka IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.06.05, 23:26 Firefox jest teoretycznie lepszy niż IE, również Opera jest teoretycznie lepsza. Czy jest jeszcze jakaś lepsza? Trudno powiedzieć. Raczej nie istnieje najbezpieczeniejsza przeglądarka, choć za taką można uznać Operę, ze względu na małą popularność (1 proc. rynku według ostatnich badań). Ale to też nie jest niepodważalne kryterium. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: Konto inteligo a przeglądarka IP: 217.153.198.* 23.06.05, 23:36 polecam firefoxa, ale musisz wiedzieć, że to nie przeglądarka jest "najsłabszym ogniwem" tylko ty. Przeglądarka sama z siebie, choćby to nawet był dziurawy jak rzeszoto ie nigdy nie poda twoich haseł, ani sama z siebie komuś twojego konta nie otworzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0700 Re: Konto inteligo a przeglądarka IP: *.cable.ubr11.brad.blueyonder.co.uk 25.06.05, 10:32 Nie doceniasz możliwości dziurawego IE. :P Moja odpowiedź - każda inna niż IE i nakładki na IE. Odpowiedz Link Zgłoś