clank 20.07.05, 20:34 Od kilku dni nie moge się tam zalogować. Pokazuje "błąd na stronie". Pasek logowania zawiesza się wpod koniec swojej długości i tak wszystko wisi... Mam XP, jawe 5.04 (wczesniej 5.02) i też nic! Jak to cholerstwo zwalczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heeeh Re: Onet_czat_HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:56 Mi robi się podobnie jak wchodze przez Opere, a jak wchodze przez IE wszystko jest cacy, a jave mam 1.4.2 06 OPERA i tak jest najlepsza. Pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
adziura Re: Onet_czat_HELP 21.07.05, 08:28 Gość portalu: heeeh napisał(a): > Mi robi się podobnie jak wchodze przez Opere, a jak wchodze przez IE wszystko > jest cacy, a jave mam 1.4.2 06 > OPERA i tak jest najlepsza. Spróbuj nowszą javę zainstalować (powinno pomóc). A jak nie masz Opery 8.01 to też ją zainstaluj. Odpowiedz Link Zgłoś
iskax Re: Onet_czat_HELP 25.07.05, 01:37 jej, wogole ktos na prymitywnych czatach jeszcze siedzi. wspólczuje Odpowiedz Link Zgłoś