gromek45 24.07.05, 15:54 Pomocy - nie mogę skorzystać z telefonu gg ponieważ "zablokowany port UDP 4569". Proszę o łopatologiczny opis - gdzie szukać i jak odblokować. Mam outposta i avasta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdf Re: port UDP 4569 IP: *.bb.online.no 24.07.05, 16:18 q-a mac!!!! CZY NAPRAWDE JEST POTRZEBNE IQ>100 ZEBY WYSTUKAC UDP 4569 W GOOGLE????????? tele.gadu-gadu.pl/instrukcja.html chryste, zmiluj sie nad tym narodem Odpowiedz Link Zgłoś
gromek45 Re: port UDP 4569 24.07.05, 20:11 Gość portalu: asdf napisał(a): > q-a mac!!!! > CZY NAPRAWDE JEST POTRZEBNE IQ>100 ZEBY WYSTUKAC UDP 4569 W GOOGLE????????? > tele.gadu-gadu.pl/instrukcja.html > chryste, zmiluj sie nad tym narodem Twoja wiedza jest zaiste ogromna, w google jest sporo pytań w tym temacie, ale żadnej konkretnej odpowiedzi. Już wcześniej w zaporze systemu Windows>wyjątki do- dałem telegg i ciągle wiadomość o zablokowanym porcie. odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mbucz Re: port UDP 4569 24.07.05, 21:17 Byc może nie jest to wiedza zbyt duza, ale wygląda, że dla Ciebie jednak tak. W linku wyraźnie jest napisane o ODBLOKAOWANIU PORTU. O ile się nie mylę przepuszczenie aplikacji przez firewall nie ma z tym wiele wspólnego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
linux_is_for_bitches Re: port UDP 4569 24.07.05, 21:35 > Twoja wiedza jest zaiste ogromna, w google jest sporo pytań w tym temacie, ale > żadnej konkretnej odpowiedzi. ehhh, zyc nie umierac. chlopie, pod linkiem masz napisane jak byk jakie moga byc powody - ty natomiast wyskakujesz z p.......mi odn. mojej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś