Dodaj do ulubionych

IE 7 - nowa nazwa i logo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:38
www.firefox.pl/
www.opera.com/lang/pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: firefox cha cha o jakich zmianach piszecie??? IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 17.08.05, 21:01
      Jesli funkcjonalnosc sie zmieni "aż" tyle, co nazwa i logo, to gratulacje.
      viva firefox
    • Gość: kasa kasa kasa Zapłacili wam za tą kryptoreklamę? IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 17.08.05, 21:03
      Zapłacili wam za tą kryptoreklamę? I jak tu odróżnić reklamę od informacji?
      Pokazujecie, jak obchodzić prawo prasowe.
    • Gość: saxon Won z IE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:22
      Tylko FireFox i Opera!
    • Gość: Puchatek Re: IE 7 - nowa nazwa i logo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:32
      Hmmm.
      Z usług IE zrezygnowałem już dawno. Ale kolejne głosy wychwalające pod niebo
      Firefoxa zaczynają mnie trochę śmieszyć.

Jak przeszedłem na Firefoxa, początkowo byłem zachwycony. Chodził szybciej niż
      IE, był znacznie wygodniejszy w użyciu, miał parę znakomitych pomysłów (prosta
      obsługa rss chociażby...) - no, bomba.

Bomba niestety nie trwała długo. Po jakimś czasie FF zaczął chodzić jakby trochę
      wolniej. Potem zaczął się coraz częściej "wieszać". Porobiło się z nim coś
      takiego, że jak tylko włączyłem FF, to natychmiast system pokazywał "100% użycia
      procesora". (Dodam, że mam pełną ochronę antywirusową, firewalla etc. - a także
      że regularnie uaktualniałem FF).

Wywaliłem FF, zainstalowałem na nowo. I ta sama historia: pierwsze kilka dni
      super, a potem... od początku. Nie wspominam już o tym, że dwa czy trzy razy
      zdarzyło mi się, że FF podczas aktualizacji wywalił wszystkie moje osobiste
      ustawienia (łącznie z zakładkami) i musiałem wszystko ustawiać od nowa.

Za którymś razem powiedziałem "basta". Wywaliłem liska do lasu. Przeszedłem na
      Netscape'a 8.0 - i na razie jestem bardzo zadowolony. Zobaczymy, co dalej...
      • xzielak Re: IE 7 - nowa nazwa i logo 24.08.05, 15:24
        Osobiscie uzywam Opera 8.01, sterowanie glosowe itp, firefox jak na swoje
        mozliwosci jest dobry - darmowy, stale rozwijany. Przegladarka IE jest
        zintengrowana, kazdy o tym wie, jest dobra dla poczatkujach i dla glodnych
        wiedzy o sieciach internetowych.

--
        Wiecej przestrzeni!

aquarius
        • Gość: Puchatek Re: IE 7 - nowa nazwa i logo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:57
          Ja własnie ostatnio porównuję Operę z Netsacpe'em. No i muszę powiedzieć, że na razie w moich porównaniach zdecydowanie wygrywa darmowy Netscape. Opera jest "fajniejsza", przyjemniej się ją obsługuje etc. - ale Netscape ma lepiej rozwiązane kanały RSS, jest szybszy (tak, szybszy!), a dop tego pasek "Personal Toolbar" jest tak znakomicie pomyślany, że żadna inna przeglądarka mu do pięt nie dorasta (OK, to tylko moja prywatna opinia lamera ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka