Dodaj do ulubionych

Z okazji urodzin Opera za darmo

IP: *.l2.c5.dsl.pol.co.uk 30.08.05, 11:53
A ja tam wole Firefoxa
Obserwuj wątek
    • Gość: Twardokesek Re: Z okazji urodzin Opera za darmo IP: *.crowley.pl 30.08.05, 12:23
      dlaczego na oficjalnej stronie www.opera.com nie ma informacji o darmowej
      rejestracji?
      • ols Re: Z okazji urodzin Opera za darmo 30.08.05, 12:34
        promocję ogłoszono tu:
        www.download.com/Opera/3000-2356_4-10421507.html
        zresztą wszystko działa, sprawdziłem - kod przychodzi po kilku minutach
        • Gość: MadeInPoland Re: Z okazji urodzin Opera za darmo IP: *.toya.net.pl 30.08.05, 13:32
          Mam prosic po Polsku, angielsku.. czy norwesku :) ten ostatni nie wchodzi w
          gre. :) A moze to dziala na zasadzie automatu?
          • ols Re: Z okazji urodzin Opera za darmo 30.08.05, 13:40
            to chyba automat
    • Gość: wspanialy69 Re: Z okazji urodzin Opera za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:58
      Firefox jest OK (używałem przez 1.5 roku), ale Opera jest NAJSZYBSZĄ przeglądarką. Warto spróbować !!!
    • adziura Re: Z okazji urodzin Opera za darmo 30.08.05, 16:40
      Teraz rejestracja odbywa sie przez formularz na stronie www:
      my.opera.com/community/party/reg.dml
      A tą niespodzianką jest właśnie darmowa licencja :)
    • Gość: MatiSz Re: Z okazji urodzin Opera za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:41
      Już nie trzeba wysyłać e-maila. Wystarczy na stronie my.opera.com/community/party/reg.dml podać swój adres, a system automatycznie wygeneruje kody dla wszystkich systemów.
      Na IRCU odbywa się także czat z CEO Opery - można zadawać pytania nt. Opery, jej celów, dodatków, jak i nt. życia prywatnego Jona :D

Zaś co do wojny Opera vs. Fx - czy to ma sens? Czy nie powinniśmy skupić się na "walce" z IE, a nie walczyć miedzy sobą? Obie przeglądarki są dobre i bezpieczne. To, że jedna ma pół dziurki mniej, nie oznacza, że jest gorsza czy lepsza. Obie są skierowane do innego odbiorcy, więc potyczki "Ee.. Ta Opera to za trudna.. " są całkowicie nie na miejscu.
      • Gość: Maciek Re: Z okazji urodzin Opera za darmo IP: *.138.77.83.cust.bluewin.ch 30.08.05, 17:29
        Jaka walka? Co tu jest do walczenia? Kazdy uzywa, to co lubi. Uzywalem opery
        przez ponad rok ale wrocilem do IE. Zbyt wiele stron nie wyswietlalo mi sie
        poprawnie. Teraz uzywam IE i Firefoxa. I na powrot do opery nikt mnie nie
        namowi. Zbyt duzo klopotow.
        maciek
        • Gość: MatiSz Re: Z okazji urodzin Opera za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:01
          > Jaka walka? Co tu jest do walczenia? Kazdy uzywa, to co lubi.

To, że Ty tak sadzisz, nie znaczy, ze tak uwazaja wszyscy. Praktycznie gdziekolwiek nie pojawi się wzmianka o jakiejkolwiek przeglądarce, to zawsze jakiś troll sprowokuje do wspomnianych bitew. I to Firefoksowcy są najgłośniejsi - tydzien temu przeczytali o Fx i szpanuja, jakie to nie sa snaffcy.
          • chilijczyk Re: Z okazji urodzin Opera za darmo 30.08.05, 20:03
            Tez nie cierpie Opery. Zbyt wiele stron sie w niej poprawnie nie otwiera. IE
            albo Fx.
            • Gość: adas Re: Z okazji urodzin Opera za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:19
              > Tez nie cierpie Opery. Zbyt wiele stron sie w niej poprawnie nie otwiera.

No znowu bez przesady. W której wersji ci się te strony nie otwierają? I jakie to są?
              • chilijczyk Re: Z okazji urodzin Opera za darmo 30.08.05, 23:26
                Nie szukajac daleko... Pod zadna opera nie dzialaja zaawansowane funkcje
                obslugi bloga. Zarowno w gazetowym Bloxie jak i googlowskim Bloggerze. Pod
                opera nie moglem tez sie laczyc internetowo z moim bankiem. Nie jest tego duzo,
                ale jest. Wole przegladarke minimalnie wolniejsza, ale otwierajaca wszystko. No
                i te dotychczasowe reklamy... Mam dwa kompy. Na jednym mam Firefoxa, na drugim
                IE pod XP SP2 i jestem z obu zadowolony.
            • Gość: sabina Re: Z okazji urodzin Opera za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.05, 23:58
              To ze sie strony zle wyswietlaja to nie wina przegladarki tylko webmasterow.
              Pozdrawiam.
              • chilijczyk Re: Z okazji urodzin Opera za darmo 31.08.05, 01:02
                Ale mnie nie obchodzi czyja to wina. Nie jestem informatycznym ideologiem...
                Opera nie odpowiada moim oczekiwaniom i kropka. Uzywam przegladarki, ktora nie
                sprawia mi klopotow. Opera sprawia. I nie interesuje mnie czyja to wina.
                • nocnylot Re: Z okazji urodzin Opera za darmo 31.08.05, 12:58
                  Zgadzam sie. Mam dokladnie to samo zdanie. I tez wrocilem od Opery do IE.
                  nl
    • Gość: traumatic Z okazji urodzin Opera za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 17:00
      a ja wole AVANT browser, w szczegolnosci z dostawka RoboForm. Baaaaardzo umila
      serfowanie ^_^
      • Gość: :( Re: Z okazji urodzin Opera za darmo IP: *.chello.pl 30.08.05, 17:20
        Nie można odnaleźć zdalnego serwera

Próbujesz odwiedzić adres my.opera.com/community/party/reg.dml, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę.
        • Gość: adas Re: Z okazji urodzin Opera za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 17:51
          Spróbuj ponownie - u mnie działa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka