Dodaj do ulubionych

Awaria w Inteligo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:14
nie pierwszy raz się sypnął , średnio raz na miesiąc zalicza taką wpadkę. Mam
w nim konto juz jakies 2 lata i ratuje ich tylko ergonomia obslugi konta przez
www bo ogólnie jest do d. Juz wiele razy mialem sytuacje gdy chcialem zaplacic
w nocy w pubie za piwa a tu nagle ...odmowa, mimo ze kasa na koncie lezy.
Dlatego założyłem sobie dodatkowe darmowe konto w mbanku i jak inteligo sie
sypie to place kartą mbanku i juz, no ale na panel mbanku nie mozna patrzec
bez obrzydzenia więc to tylko konto zapasowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: slawek.ka Re: Awaria w Inteligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:51
      dokładnie. te ich przerwy konserwacyjne o pólnocy!!! a co to człowiek w nocy
      nie potrzebuje pieniedzy??? dramat
      • Gość: jasiek W nocy nie mozna wypełić przelewów, dziś juz o 10 IP: 212.160.102.* 15.11.05, 22:38
        wszystko siadło, a nie o 12!
    • Gość: firaneczka Re: Awaria w Inteligo IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 21:58
      mBank przynajmniej się rozwija a nie jak Inteligo!
      ja używam tylko inteligo do wpłat gotówkowych na konto mbanku:)) <nie wszedzie są wpłatomaty:(
      • Gość: Łukasz N-K mBank jest OK, za to w Pekao24... IP: *.autocom.pl 15.11.05, 22:11
        Wcielo mi historie rachunku z lipca. Na szczescie mialem wydruki. I jeszcze ten
        idiotyczny popup z reklama kredytow, ktory sie otwiera za KAZDYM razem gdy
        wracam do panelu glownego. Moze mBank nie ma najpiekniejszego panelu i do
        pewnych rzeczy trzeba sie przyzwyczaic, ale za to dziala.
    • truten.zenobi Awaria w Inteligo nie pierwszy raz i pewnie nie os 15.11.05, 22:17
      ostatni ale wiadomo to jest technika czasami jakis element zawodzi i moze tylko
      zbyt czesto....

A jeśli chodzi o ergonomie to troche więcej moze KB24,
      opłaty nie sa najniższe, porocetowanie lokat nie zawysokie, brak kont
      dewizowych, itd, itd....

ale moloch zawsze ma klientów w d...
    • Gość: Gall Anonim Awaria w Wyborczej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:18
      Nie po raz pierwszy w przeciagu ostatnich paru dni mam watpliwa przyjemnosc widziec publikacje GW wygladajaca tak: przegladamy serwisy internetowe, na przyklad taki: di.com.pl/news/11905,0.html a jak znajdziemy cos interesujacego to publikujemy z etykietka "informacja wlasna". Temat na tyle "rozmyty" ze plagiatu nikt nie udowodni, jednak jest jakas dziwna zbieznosc polegajaca na tym, ze o tym najpierw pisza inni, zas pare godizn pozniej "Gazeta" (nigdy odwrotnie!). Momentami mysle, ze w GW pracuja jakies polglowki, ktore z jednej strony nie sa w stanie samodzielnie zebrac informacji i odpowiednio jej przetworzyc, z drugiej mysla, ze nikt sie nie polapie. Wstyd!

PS Najbardziej zabawne, jak ci sami redaktorzy GW pisza cos o plagiatach i kradziezy dorobku intelektektualnego. Kali ukrasc krowe - dobrze, Kalemu ukrasc - zle...
      • Gość: buahaha Re: Awaria w Wyborczej? IP: *.aster.pl 16.11.05, 20:58
        smieszny jestes misiu i malo wiesz. najpierw pisza inni - ci, ktorzy pracuja i
        publikuja od razu w serwisach internetowych. i to jest calkiem naturalne - w
        Gazecie dopiero od jakiegos czasu pojawil sie dziennikarz piszacy TYLKO do
        internetu (zwroc uwage jak przy autorze informacji bedziesz mial gazeta.pl) A
        dziennikarze, czy tez polglowki jak wolisz ich nazywac - pisza przede wszystkim
        do papierowej wersji. i albo wrzuca cos od razu do internetu, albo zapomna i
        dopiero pozniej ktos to wrzuci.
    • Gość: olo Re: Awaria w Inteligo IP: 82.139.11.* 15.11.05, 22:41
      miałem konto w tym dziadostwie!!!!
      mogę radzić tylko jedno !!!
      spieprzać byle gdzie!!! byle jak najdalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Zadowolony Re: Awaria w Inteligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:44
      mBank sądze że jest ciekawszym rozwiązaniem. I na pewno nie skusze sie na
      inteligo. Większe opłaty. Często pady serwerów. Wpłacić gotówkę moge w poko bp
      ale wypłacić tylko kartą. U mnie w skali 1 do 10 to tylko 4.
    • zigzaur Re: Awaria w Inteligo 15.11.05, 23:26
      Faktycznie, burdel był niewąski.

Wszystko dlatego, że mają za dużo klientów. Nie sztuka złapać klienta. Sztuka
      utrzymać.
    • Gość: siwy Przyganiał kocił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:34
      A co się dzieje często ze stronami Gazety? W tej chwili strona ładuje się około
      1 min (zwykle 2 - 5 sekund). Takie "czkawki" zdarzają się Gazecie średnio 5 -7
      razy na dzień.
      • zigzaur Re: Przyganiał kocił... 15.11.05, 23:38
        W Gazecie nie trzymasz pieniędzy. Taka to różnica.
      • Gość: czytelnik Re: Przyganiał kocił... IP: 156.17.123.* 16.11.05, 09:23
        napisano: "ze stronami Gazety". Pod rozwage: moze jednak piszmy "ze stronami
        Wyborczej". Od lat firma prowadzi starannie przemyslana kampanie, zeby z
        nazwy "Gazeta Wyborcza" uzywac tylko "Gazeta". Chca zawlaszczyc rzeczownik
        pospolity, az dojdzie do tego, ze jak ktos poprosi w kiosku "gazete", to bedzie
        sie samo przez sie rozumialo, ze to musi byc "Gazeta". Wolno im, kazdy moze
        probowac, ale nie ulatwiajmy im tego dodatkowo, bo monopolizacja rynku
        przewaznie nie wychodzi klientom na dobre. :)
        • Gość: kl Re: Przyganiał kocił... IP: *.acn.waw.pl 17.11.05, 09:40
          "ze stronami gazety" jest jak najbardziej poprawnie - skrot od "ze stronami
          portalu gazeta.pl", ktory zamieszcza teksty z roznych zrodel, a nie tylko wyborczej.
    • Gość: EX Re: Awaria w Inteligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 09:37
      PKO BP to zawsze będzie to wielkie sparciale rodem z PRLu PKO BP! Tylko
      naiwniaki wierzą, że Inteligo czymś się róźni.
    • Gość: wodzu Re: Awaria w Inteligo IP: *.nask.waw.pl 16.11.05, 12:09
      w ciagu ostatniego miesiąca to 3 wpadka, tylko do tamtych PKO się nie przyznał
    • Gość: mania tylko LUKAS IP: *.one.pl / *.one.pl 16.11.05, 15:51
      polecam konto w LUKAS-Bank, żadnych zdrapek, wygodny token, sprawne działanie
      przez internet. Niestety system obsługi klienta w lokalu - po ostatnim
      usprawnieniu - tragedia, Kolejki jak za mięsem w PRL i dłuuugie czekanie. A
      pamiętam reklamę Lukasa - na siedząco, z kawą i bez czekania - hasło "tak
      powinno być w każdym banku"....
    • Gość: ION PKO BP jest OK dla mnie od 35 lat IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 16.11.05, 21:19
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka