Dodaj do ulubionych

DĄBROWA GÓRNICZA--INTERNET!!!!!!!!!

17.10.02, 14:16
Mam prośbę do ludzi mieszkających w dąbrowie górniczej i okolicach czy nie
znacie jakiejś pożądnej firmy zakładającej osiedlowe sieci internetowe.Na
moim osiedlu 20 różnych firm próbowało cos zrobić i nic jak netu nie było tak
nie ma!!!!!DAJCIE MI NAMIRY NA FIRMY Z KTÓRYCH WY KORZYSTACIE!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • ikus Re: DĄBROWA GÓRNICZA--INTERNET!!!!!!!!! 17.10.02, 21:21
      ja tez szukam jakiejś firmy-jak cos to dam znać!!Pozdrawiam.Ikuś
    • adamo151 Re: DĄBROWA GÓRNICZA--INTERNET!!!!!!!!! 17.10.02, 21:30
      u nas na starych Mydlicach(ul.Barbary) zakłada firma Tronic. W sumie
      wyglądało,że to kolejny blef,ale w ciągu tygodnia podłączyli już chyba ze dwie
      ulice!! Więc chyba nieżle.Podam Wam adres i telefon-ale później bo muszę
      znaleźć ;).Pozdrawiam, jeszcze modemowy,ale tylko do przyszłego tygodnia-Adamo.
    • gwiazdeczka2 Re: DĄBROWA GÓRNICZA--INTERNET!!!!!!!!! 18.10.02, 15:34
      J mieszkam na Łęknicach i u nas też ta firma(Tronic) chodziła i pytała ilu
      chętnych?! Na razie się zgłosiłam i czekam.Jak cos Adamo to pisz co u Was z tym
      netem,na Mydlicach! Jak by się u mnie coś działo to dam znać!!Gwiazdeczka
      A jak cos podaje nr.i adres do tej firmy-ul.Legionów Polskich 2a(budynek
      Daewoo),tel.2620357-nie gwarantuje danych,bo spisałam z ulotki!!
      • Gość: Grześ Re: DĄBROWA GÓRNICZA--INTERNET!!!!!!!!! IP: 80.48.245.* 19.10.02, 21:40
        Nie mogę nic powiedzieć na temat Tronica, ale moge WAM PORADZIĆ , A W ZASADZIE
        ODRADZIC DSM - Dabrowskie Śieci Medialne, takiej "firmy" to już dawno nie
        widziałem,pomijając chamstwo i niemiłe zachowanie menterow itd., to co kilka
        dni nie mam dostepu do sieci,nie młówiac juz o tym ze sa na tyle bezczelni że
        oficjalnie otym informują na stronach, a przecież ten idiota , który modyfikuje
        strony powinien przyjechac i naprawic a nie zajmować się dramatopisarstwem.
    • Gość: Arnika Re: DĄBROWA GÓRNICZA--INTERNET!!!!!!!!! IP: 80.48.245.* 25.10.02, 11:52
      niestety muszę się zgodzić z Grzesiem!!!Unikajcie tej firmy to naprawdę
      katastrofa a nie firma!!!Na razie to więcej nie mam tego internetu niż go mam,
      i w końcu muszę korzystać z modemu1 co tylko podwaja mi koszty bo abonament też
      muszę płacić tym zdziercom!!!
    • Gość: Michaś Re: DĄBROWA GÓRNICZA--INTERNET!!!!!!!!! IP: 80.48.245.* 26.10.02, 21:03
      Hej Wam! Ja chyba trafiłem trochę lepiej!niż wy z DSM, aczkolwiek też nie
      znaczy,że jest super.Mieszkam na Mydlicach(Legionów Polskich) i u
      nas "dostarczycielem" netu jest TOM(Stowarzyszenie Telewizji Osiedlowej
      Mydlice) czyli Ci sami co kablówki.Niby sieć pożądnie zbudowana na
      światłowodzie i wogóle super, ale abaonament!!!!!!!!!!!!!!!!! Ratunku tak
      zdzierają, że chyba taniej byłoby przez modem!!! A w sumie transfer też na tej
      sieci nie najlepszy, a podnieśc klase łącza czy jak to tam zwał nie chcą!!!!!
      Pozdrawiam!! Piszcie dalej bo fajnie sie czyta!! Michaś
    • adamo151 Re: DĄBROWA GÓRNICZA--INTERNET!!!!!!!!! 28.10.02, 09:01
      hej to znowu ja! Jestem już podłączony do netu! Na razie jest wszystko ok.
      trochę jeszcze wolno chodzi,ale w tym tygodniu ma być zwiększona pojemność
      łącza na 2 MB,więc myślę że wtedy będzie wszystko dużo szybciej chodziło!Jak
      mówiłem to zakładała nam firma TRONIC! Jak by ktoś chciał tel.i namiary to
      piszcie!W sumie sieć położyli tak mi się wydaje w miarę profesjonalnie a przede
      wszystkim bardzo szybko!!!--szczególnie,że to dzielnica domków!! Pozdrawiam
      Adamo
      P.S Piszcie dalej co u Was!!
    • Gość: Tatka Re: DĄBROWA GÓRNICZA--INTERNET!!!!!!!!! IP: 80.48.245.* 31.10.02, 09:00
      Hej ja jestem też z Łęknic, ale nic nie słyszałam o tej firmie Tronic,ale muszę
      się rozpytać bo mnie często nie ma! A Ty(chyba gwiazdeczko???)wiesz coś
      konkretnego na temat tej budowy sieci????? Jak cos to czekam na odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka