pinkink 07.12.05, 03:43 Czy warto zainstalowac? Czy sa jakies polskie kanaly? Co prawda zwracaja kase do 60 dni i zapewniaja, ze zadnych spywares i wirusow nie powpuszczaja ale..... Bede bardzo wdzieczna za opinie i podzielenie sie doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: TVolution= telewizja w kompie IP: *.acn.waw.pl 09.12.05, 02:01 Kolejna "telewizja przez Internet"? Jeśli tak, odpuść sobie - to strumienie, a do nich trzeba mieć odpowiednią przepustowość łącza... Lepiej (mniej nerwów) kupić normalną kartę TV (ok. 150 zł AFAIK). Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink Re: TVolution= telewizja w kompie 09.12.05, 03:24 Dziekuje za odpowiedz-juz stracilam nadzieje.)) I promocja sie skonczyla... W ogole nie mam pojecia jak to dziala. Co to sa strumienie? Czy ten system rzeczywiscie umozliwia ogladanie programow tak jak w regularnej tv? Wydaje sie ciekawe. Co do przepustowosci tez wiem niewiele. Jestem na stale podlaczona do Internetu.To tyle. Nie mieszkam w Polsce stad karta TV to dla mnie tez zagadka. Dziekuje i prosze o jeszcze.)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: TVolution= telewizja w kompie IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 09.12.05, 19:17 Niczego nie będziesz odbierała tak jak byś chciała, nie łudź się. Dlaczego? 1. Bylejaka jakość. 2. Ograniczona liczba programów (z reguły jakieś tureckie, meksykańskie etc.) - szanujące się stacje każą sobie płacić za odbiór ich sygnału, a tutaj jest wszystko darmowe więc i bylejakie niestety. 3. Tylko 2 albo 3 stacje w języku polskim. Tak naprawdę to dostajesz tylko program, który wyszukuje odpowiednie strumienie w necie i je klasyfikuje, systematyzuje. To samo możesz obejrzeć wchodząc na poszczególne strony nadawców telewizji internetowej korzystając z np. z Windows Media Player. Naprawde NIE WARTO!!! l. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink Re: TVolution= telewizja w kompie 18.12.05, 07:15 Nie zagladalam tu dlugo stad spozniona reakcje. Dziekuje za odpowiedz. Oferta wcale nie byla darmowa. Z opisu wygladalo to niezle. Dodatkowo oferowali wybrane kanaly obcojezyczne /nieangielskie/. W sumie jednak sie nie zdecydowalam, bo promocja [$25 zamiast $60 o ile pamietam] uplywala w tym samym dniu (czy nazajutrz) w ktorym przyslali oferte a ten pospiech wygladal dla mnie troche podejrzanie. Nigdy o tym dotad nie slyszalam stad ciekawosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anasz Re: TVolution= telewizja w kompie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.06, 20:06 www.itvp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anasz Re: TVolution= telewizja w kompie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.06, 20:10 wwitv.com/portal.htm oba za frico Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: TVolution= telewizja w kompie 20.01.06, 02:08 malomiekka tv internetowa?;) swiat idzie w strone hdtv, a ci strasza jakas rozmyta pseudotelewizja w okienku w ktorym nic nie widac;) heh takie cos byloby ok, ale po swiatlowodzie do domu.. en.wikipedia.org/wiki/VDSL Odpowiedz Link Zgłoś