Dodaj do ulubionych

Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich?

• mangold [...] 03.02.06, 10:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Jazzik Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: 156.17.253.* 03.02.06, 10:38
      Kaczki jeszcze dobrze nie zaczęły, a też są już skończone. Na księżyc z tą
      rydzykową sektą zapyziałych prymitywów i półgłówków.
    • liebermanns Ja tutaj akurat wpływu PiSu nie widzę 03.02.06, 10:38
      Jest to pierwsza decyzja zarządu TVP, którą uważam za słuszną. Od jakiegoś
      czasu (może jakiś 3-4 lat) program Jacka Fedorowicza jest żenujący i
      nieśmieszny, na dodatek nie ma co się oszukiwać ukryte podteksty były też
      płytkie. Z drugiej strony program był tak idiotyczny, że aż się nie chce
      wierzyć w niską oglądalność.
      Martwi mnie raczej to, zdjęto jeszcze jakiś czas temu Kabaret Olgi Lipińskiej,
      tutaj względy polityczne były za to oczywiste.
      • Gość: Darek Re: Ja tutaj akurat wpływu PiSu nie widzę IP: *.olsztyn.mm.pl 03.02.06, 11:23
        Kabaret OL nie był żenujący i nie miał podtekstów??? Przecież to była
        straszliwa fuszerka. Jakość tego kabaretu spadała wyjątkowo szybko i ostatnie
        odcinki sięgnęły NIE.
      • antykagan Re: Ja tutaj akurat wpływu PiSu nie widzę 03.02.06, 14:06
        liebermanns napisał:

> Martwi mnie raczej to, zdjęto jeszcze jakiś czas temu Kabaret Olgi
        Lipińskiej,
        > tutaj względy polityczne były za to oczywiste.

Lipińska to w porównaniu z Fedorowiczem wybitna kretynka i garkotłuk, a
        jej "kabaret" mógł sie tylko podobać niedorozwiniętym. Chamstwo, przerażający
        prymitywizm, kosmiczna głupota i włażenie w d.. komuchom. Totalne dno pod
        każdym względem.
    • halfliner Przeciw Kaczynskim to w nogę bym nie zagrał, 03.02.06, 10:38
    • mangold [...] 03.02.06, 10:38
    • Gość: KWACHU R E A K C J A IP: *.54.18.25.telsat.wroc.pl 03.02.06, 10:38
      Co powstanie w reakcji spotkania weza z kaczka? KWASSSS...
    • Gość: likkaon Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:38
      Coś śmierdzi w państwie, choć obawiam się iż nie jest to państwo duńskie :)
    • halfliner ścigaliby mnie Wassermanem do konca życia. 03.02.06, 10:38
    • Gość: Bolek Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.sympatico.ca 03.02.06, 10:38
      no i tak trzymac! w innych czasach mogli by go odeslac na kilkuletnie ferie
      zimowe-na Syberie
      • Gość: zoom ferie zimowe IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.06, 10:44
        Gość portalu: Bolek napisał(a):
        > no i tak trzymac! w innych czasach mogli by go odeslac na kilkuletnie ferie
        > zimowe-na Syberie

Jasne, albo upilowac mu noge, albo zgwalcic corke..., a to przeciez
        najzwyczajniejsza cenzura polityczna, wiec nie ma sie o co rzucac. Polacy maja
        przeciez w genach, ze mozna im pluc w twarz, wiec i tym razem przelkna. Sadzac
        po niektorych wypowiedziach na forum - nawet sie obliza ze smakiem.
    • slavik222 Kiedy nastepni? 03.02.06, 10:42
      Wiekszym problemem,jest dzialalnosc zacietrzewionych,,pismakow",ktorzy od lat
      grzeja fotele w TVP,chorzy na brak obiektywizmu.Zapominaja,ze oprocz widzow-
      sympatykow SLD i PO są też normalni,ktorzy oczekuja informacji,a nie
      infantylnych opinii.Mam nadzieje ,ze to sie zmieni.
      • pethate Re: Kiedy nastepni? 03.02.06, 11:47
        To juz sie zmienilo.Wlacz radio maryja albo tv rydzyk i juz jestes
        poinformowany.A pana Jacka zostaw w spokoju.On juz swoje zrobil w walce na jaja
        z komuchami.
    • Gość: Przemek z Sosnowca Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.06, 10:43
      Nie długo wszyscy którzy głosowali na Kaczuchy Leppery i te Giertychy będziecie
      tego żaować . Polska zmienia sie w kraj kościelno- dyktatorski z władcą mediów
      towarzyszem rydzykiem na czele.
      Póki co jeszcze mamy wolny kraj jeszcze. I moge sobie besztać kaczory grzybki
      rydzyki i inne badziewie.
    • galba Teraz nie będzie wolno ruszyć żadnego programu 03.02.06, 10:44
      Nawet tego z oglądalnością 0,1 % bo będzie krzyk, że "to dlatego, że autor
      Kaczyńskim się nie podoba".
      • gacekemdk Re: Teraz nie będzie wolno ruszyć żadnego program 03.02.06, 13:30
        Przecież w tv finansowanej ze składek(podatku) oglądalność nie jest tak ważna
        co? Ciekawie ilu oglądu "Ziarno" np. W dodatku jak ciągle zmieniają czas emisji
        to jak ma być wysoka oglądalność?
    • Gość: Nenil Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.studentenheim.uni-tuebingen.de 03.02.06, 10:45
      Nie!!!... Wychowalam sie na Federowiczu, zaklinam - niech on nie odchodzi!!! :(
      Zawsze mnie jego programy potrafily rozbawic do lez...
    • alex-alexander Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich 03.02.06, 10:46
      To nie chodzi o Fedorowicza, ale powstaje precedens. Duch Panstwowego Urzedu
      Kontroli Publikacji i Widowisk.
    • Gość: Dzaga Bracia Mniejsi rzadza!!!! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 03.02.06, 10:46
      Pieknie...k...pieknie...powrot cenzury. Ciekawe czy to tesknota za PRLem popchnela ludzi do glosowania na [P]aradoks [i] [S]a(d/m)odestrukcje.
      Na szczscie to forum Gazety i moze moja wypowiedz nie zostanie zdjeta przez pieskow braci mniejszych;p
    • Gość: Antykaczucha Komuchy zdejmowaly Dziady, kaczuchy zdejmuja IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.02.06, 10:46
      kabaret. Bo tez jako sila przewodnia Narodu kaczuchy sa jeszcze glupsze od
      komuchow. Bardziej zakompleksiale.
      Niech zyje i rozkwita IV RP. Kaczuchy potrafia!
    • dobrowoj PROWOKACYJNE BZDURY GW 03.02.06, 10:51
      dołożyć Kaczorom za wszelką cenę, Lepperowi, Radiu Maryja i motłochowi, który
      "do demokracji nie dorósł". Ale broń Boże opisać faktyczne bagno, wymienić z
      nazwiska sukinsynów lokalnych i centralnych. W efekcie otrzymujemy współczesnego
      polskiego kołtuna zakłamanego żurnalistę GW – nie z zabitej dechami wiochy, lecz
      z metropolii: wykształconego, bywałego w świecie, języki obce, postmodernizm itp.
      mającego w głębokiej pogardzie tzw. Polaczków.
      Nie dobrze się robi panowie Europolacy....
    • gniewek.113 Przed nami złote lata satyry. PRL powraca, 03.02.06, 10:51
      a z nią wszystkie stare demony państwa totalitarnego. Oficjalnych cenzorów
      oczywiście nie ma. Działają w konspiracji (tym razem to oni konspirują).
      Żal mi Janka Pietrzaka. Tak gorąco popierał Kaczyńskich w czasie kampanii
      wyborczej, że trudno mu teraz będzie zmienić kierunek i płynąć pod prąd.
      Jego "Egida" stała się poniekąd organem PiS.
      Najlepsze skecze, anegdoty, satyrę wszelkiej maści - to wszystko będziemy mogli
      obejrzeć już tylko w klubach i kafejkach. Telewizja TRWAĆ będzie bowiem na
      gruncie jedynie słusznej linii programowej PiS i braci K.
      Wróci "Studio 2", pokazy padaczki w wykonaniu rodzynka z Boney M. a ABBA być
      może reaktywuje się.
      Smutne to to..
      • werter-6 [...] 03.02.06, 11:06
    • Gość: Wyborca Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.aster.pl 03.02.06, 10:51
      PiS tak sie chwali wygranymi wyborami i tym, ze wybrala ich wiekszosc
      spoleczenstwa. Ja sie pytam - jaka wiekszosc? O ile sie orientuje w matematyce,
      to 3 miliony (liczba wyborcow PiS)= 10% z 30 milionow (uprawnionych do
      glosowania).
      Nie bede polemizowal z tym, czy program Fedorowicza byl dobry, czy nie. Ale
      jawnej ccenzurze mowie stanowcze NIE!
    • Gość: 22 Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:53
      dzieki bogu chłam znika kim był jacek f. w czasach prl-u?
      • neoart Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich 03.02.06, 11:05
        kim był? poczytaj dokładnie artykuł a nie samo forum:)
    • Gość: PO_zawiedziony Przecież szefem TVP jest pan Dworak z PO. Czyżby IP: *.ghnet.pl 03.02.06, 10:53
      Po zorganizowała kolejną manipulację podobną do zakazu parady równości w
      Poznaiu?
      W obydwu przypadkach za to odpowiedzialna jest PO. Natomiast jedynie słusze i
      obiektywne media będą oskarżać PiS za te cwane zagrywki PO.
      PO to jak widać partia obłudników - niestety, bardzo mnie zawiedli.
    • werter-6 [...] 03.02.06, 10:53
      • Gość: echo tkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:29
        O tkk koszalin na forum..na stałym poziomie..
    • Gość: ojciec rodzynek w katolandzie śmiać się nie można IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:55
      najlepiej jest włączyć radio ma ryja lub tv trwam i posłuchać trochę psycholi...
    • stasznik Prezes Dworak z PO zwiesza Fedorowicza?- to jakaś 03.02.06, 10:55
      bzdura albo kolejna manipulacja i cwana zagrywka polityczna PO.

Zaraz jedynie słuszne i biektywne media dzisiaj w dziennikach podadzą, że to
      Jarosław robi czystkę w TVP. Przecież to jawna manipulacja na poziomie PRL.
    • Gość: ds Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.chemar.com.pl 03.02.06, 10:56
      a po co nam satyryk kiedy oni sami się ośmieszają/trio egzotyczne/ pa....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka