mangold [...] 03.02.06, 10:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzik Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: 156.17.253.* 03.02.06, 10:38 Kaczki jeszcze dobrze nie zaczęły, a też są już skończone. Na księżyc z tą rydzykową sektą zapyziałych prymitywów i półgłówków. Odpowiedz Link Zgłoś
liebermanns Ja tutaj akurat wpływu PiSu nie widzę 03.02.06, 10:38 Jest to pierwsza decyzja zarządu TVP, którą uważam za słuszną. Od jakiegoś czasu (może jakiś 3-4 lat) program Jacka Fedorowicza jest żenujący i nieśmieszny, na dodatek nie ma co się oszukiwać ukryte podteksty były też płytkie. Z drugiej strony program był tak idiotyczny, że aż się nie chce wierzyć w niską oglądalność. Martwi mnie raczej to, zdjęto jeszcze jakiś czas temu Kabaret Olgi Lipińskiej, tutaj względy polityczne były za to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Ja tutaj akurat wpływu PiSu nie widzę IP: *.olsztyn.mm.pl 03.02.06, 11:23 Kabaret OL nie był żenujący i nie miał podtekstów??? Przecież to była straszliwa fuszerka. Jakość tego kabaretu spadała wyjątkowo szybko i ostatnie odcinki sięgnęły NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Ja tutaj akurat wpływu PiSu nie widzę 03.02.06, 14:06 liebermanns napisał: > Martwi mnie raczej to, zdjęto jeszcze jakiś czas temu Kabaret Olgi Lipińskiej, > tutaj względy polityczne były za to oczywiste. Lipińska to w porównaniu z Fedorowiczem wybitna kretynka i garkotłuk, a jej "kabaret" mógł sie tylko podobać niedorozwiniętym. Chamstwo, przerażający prymitywizm, kosmiczna głupota i włażenie w d.. komuchom. Totalne dno pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold [...] 03.02.06, 10:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWACHU R E A K C J A IP: *.54.18.25.telsat.wroc.pl 03.02.06, 10:38 Co powstanie w reakcji spotkania weza z kaczka? KWASSSS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likkaon Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:38 Coś śmierdzi w państwie, choć obawiam się iż nie jest to państwo duńskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.sympatico.ca 03.02.06, 10:38 no i tak trzymac! w innych czasach mogli by go odeslac na kilkuletnie ferie zimowe-na Syberie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoom ferie zimowe IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.06, 10:44 Gość portalu: Bolek napisał(a): > no i tak trzymac! w innych czasach mogli by go odeslac na kilkuletnie ferie > zimowe-na Syberie Jasne, albo upilowac mu noge, albo zgwalcic corke..., a to przeciez najzwyczajniejsza cenzura polityczna, wiec nie ma sie o co rzucac. Polacy maja przeciez w genach, ze mozna im pluc w twarz, wiec i tym razem przelkna. Sadzac po niektorych wypowiedziach na forum - nawet sie obliza ze smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Kiedy nastepni? 03.02.06, 10:42 Wiekszym problemem,jest dzialalnosc zacietrzewionych,,pismakow",ktorzy od lat grzeja fotele w TVP,chorzy na brak obiektywizmu.Zapominaja,ze oprocz widzow- sympatykow SLD i PO są też normalni,ktorzy oczekuja informacji,a nie infantylnych opinii.Mam nadzieje ,ze to sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Kiedy nastepni? 03.02.06, 11:47 To juz sie zmienilo.Wlacz radio maryja albo tv rydzyk i juz jestes poinformowany.A pana Jacka zostaw w spokoju.On juz swoje zrobil w walce na jaja z komuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek z Sosnowca Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.06, 10:43 Nie długo wszyscy którzy głosowali na Kaczuchy Leppery i te Giertychy będziecie tego żaować . Polska zmienia sie w kraj kościelno- dyktatorski z władcą mediów towarzyszem rydzykiem na czele. Póki co jeszcze mamy wolny kraj jeszcze. I moge sobie besztać kaczory grzybki rydzyki i inne badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Teraz nie będzie wolno ruszyć żadnego programu 03.02.06, 10:44 Nawet tego z oglądalnością 0,1 % bo będzie krzyk, że "to dlatego, że autor Kaczyńskim się nie podoba". Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Teraz nie będzie wolno ruszyć żadnego program 03.02.06, 13:30 Przecież w tv finansowanej ze składek(podatku) oglądalność nie jest tak ważna co? Ciekawie ilu oglądu "Ziarno" np. W dodatku jak ciągle zmieniają czas emisji to jak ma być wysoka oglądalność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nenil Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.studentenheim.uni-tuebingen.de 03.02.06, 10:45 Nie!!!... Wychowalam sie na Federowiczu, zaklinam - niech on nie odchodzi!!! :( Zawsze mnie jego programy potrafily rozbawic do lez... Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich 03.02.06, 10:46 To nie chodzi o Fedorowicza, ale powstaje precedens. Duch Panstwowego Urzedu Kontroli Publikacji i Widowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzaga Bracia Mniejsi rzadza!!!! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 03.02.06, 10:46 Pieknie...k...pieknie...powrot cenzury. Ciekawe czy to tesknota za PRLem popchnela ludzi do glosowania na [P]aradoks [i] [S]a(d/m)odestrukcje. Na szczscie to forum Gazety i moze moja wypowiedz nie zostanie zdjeta przez pieskow braci mniejszych;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykaczucha Komuchy zdejmowaly Dziady, kaczuchy zdejmuja IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.02.06, 10:46 kabaret. Bo tez jako sila przewodnia Narodu kaczuchy sa jeszcze glupsze od komuchow. Bardziej zakompleksiale. Niech zyje i rozkwita IV RP. Kaczuchy potrafia! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrowoj PROWOKACYJNE BZDURY GW 03.02.06, 10:51 dołożyć Kaczorom za wszelką cenę, Lepperowi, Radiu Maryja i motłochowi, który "do demokracji nie dorósł". Ale broń Boże opisać faktyczne bagno, wymienić z nazwiska sukinsynów lokalnych i centralnych. W efekcie otrzymujemy współczesnego polskiego kołtuna zakłamanego żurnalistę GW – nie z zabitej dechami wiochy, lecz z metropolii: wykształconego, bywałego w świecie, języki obce, postmodernizm itp. mającego w głębokiej pogardzie tzw. Polaczków. Nie dobrze się robi panowie Europolacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Przed nami złote lata satyry. PRL powraca, 03.02.06, 10:51 a z nią wszystkie stare demony państwa totalitarnego. Oficjalnych cenzorów oczywiście nie ma. Działają w konspiracji (tym razem to oni konspirują). Żal mi Janka Pietrzaka. Tak gorąco popierał Kaczyńskich w czasie kampanii wyborczej, że trudno mu teraz będzie zmienić kierunek i płynąć pod prąd. Jego "Egida" stała się poniekąd organem PiS. Najlepsze skecze, anegdoty, satyrę wszelkiej maści - to wszystko będziemy mogli obejrzeć już tylko w klubach i kafejkach. Telewizja TRWAĆ będzie bowiem na gruncie jedynie słusznej linii programowej PiS i braci K. Wróci "Studio 2", pokazy padaczki w wykonaniu rodzynka z Boney M. a ABBA być może reaktywuje się. Smutne to to.. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 03.02.06, 11:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.aster.pl 03.02.06, 10:51 PiS tak sie chwali wygranymi wyborami i tym, ze wybrala ich wiekszosc spoleczenstwa. Ja sie pytam - jaka wiekszosc? O ile sie orientuje w matematyce, to 3 miliony (liczba wyborcow PiS)= 10% z 30 milionow (uprawnionych do glosowania). Nie bede polemizowal z tym, czy program Fedorowicza byl dobry, czy nie. Ale jawnej ccenzurze mowie stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22 Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:53 dzieki bogu chłam znika kim był jacek f. w czasach prl-u? Odpowiedz Link Zgłoś
neoart Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich 03.02.06, 11:05 kim był? poczytaj dokładnie artykuł a nie samo forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO_zawiedziony Przecież szefem TVP jest pan Dworak z PO. Czyżby IP: *.ghnet.pl 03.02.06, 10:53 Po zorganizowała kolejną manipulację podobną do zakazu parady równości w Poznaiu? W obydwu przypadkach za to odpowiedzialna jest PO. Natomiast jedynie słusze i obiektywne media będą oskarżać PiS za te cwane zagrywki PO. PO to jak widać partia obłudników - niestety, bardzo mnie zawiedli. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 03.02.06, 10:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo tkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:29 O tkk koszalin na forum..na stałym poziomie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec rodzynek w katolandzie śmiać się nie można IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:55 najlepiej jest włączyć radio ma ryja lub tv trwam i posłuchać trochę psycholi... Odpowiedz Link Zgłoś
stasznik Prezes Dworak z PO zwiesza Fedorowicza?- to jakaś 03.02.06, 10:55 bzdura albo kolejna manipulacja i cwana zagrywka polityczna PO. Zaraz jedynie słuszne i biektywne media dzisiaj w dziennikach podadzą, że to Jarosław robi czystkę w TVP. Przecież to jawna manipulacja na poziomie PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Fedorowicz znika z TVP za żarty z Kaczyńskich IP: *.chemar.com.pl 03.02.06, 10:56 a po co nam satyryk kiedy oni sami się ośmieszają/trio egzotyczne/ pa.... Odpowiedz Link Zgłoś