Gość: agrafka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 07:39 Błagam, niech mi ktoś wyjaśni o co chodzi z protokołem FTP. Dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jap Re: Pomocy!!! IP: *.bridge.com 20.11.02, 11:59 Gość portalu: agrafka napisał(a): > Błagam, niech mi ktoś wyjaśni o co chodzi z protokołem FTP. > No i nikt dziewczynie nie pomoże ;-) FTP, jak sama naswa wskazuje, oznacza: Fantastycznie Trudne Pytanie. A tak poważnie, zajrzyj: republika.pl/kamil_p/http://www.idg.pl/artykuly/219.html republika.pl/fokerman1/ A teraz uwaga "edukacyjna". Każdy portal np. onet ma takie "cóś" co się nazywa wyszukiwarką. Ja wpisałem FTP do tej wyszukiwarki i po 3 minutach miałem powyższe linki. Polecam na przyszłość ;-) "Szukajcie, a znajdziecie" - ew. Św. Mateusza 7.7 i google.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: Pomocy!!! IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 20.11.02, 21:24 No tak...jedna nie działa a druga to techniczny bełkot. FTP to protokół specjalizowany do przesyłania plikow w internecie. Tylko do przesyłania plikow. Tyle. Jesli potrzeba wiecej (jakies szczegoly techniczne, opis protokołu) to trzeba poszukac w wyszukiwarkach albo poczytac na tej stronie ktora pokazał kolega. Pozdrawiam Mgregor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jap Korekta linków IP: *.bridge.com 21.11.02, 08:38 Niestety linki mi się spaprały, choć wpisałem dobrze. One były tylko przykładem. Nie odpowiadam za teść ani działanie stron, do których prowadzą. Generalnie - korzystaj z wyszukiwarek. No to jeszcze raz: www.idg.pl/artykuly/219.htmlhttp://republika.pl/fokerman1 republika.pl/kamil_p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jap Re: Korekta linków - JESZCZE RAZ IP: *.bridge.com 21.11.02, 08:44 No nie!!! Do trzech razy sztuka. Pierwszy raz mi się to zbuntowało! Co innego piszesz, co innego widzisz. Sorry pierwszy: www.idg.pl/artykuly/219.html drugi: republika.pl/kamil_p trzeci: republika.pl/fokerman1 czwarty: www.ftp.serwis.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komputrzak Re: Pomocy!!! IP: *.nyc.rr.com 20.11.02, 22:26 Podaje ci link do programu WS-FTP LE (darmowy ) instrukcja jwst w Help www.ftpplanet.com/download.htm Odpowiedz Link Zgłoś