Gość: Kasia IP: *.promax.media.pl 24.08.03, 14:38 W każdą niedziele w TVP2 jest program "Przepisy kulinarne Roberta Makłowicza". Myślę ,że ma swoją stronę internetową. Jeśli wiesz to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bebiak Re: przepisy Roberta Makłowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 18:47 Wiem, że wydał książkę: "ck kuchnia", wydawnictwo Znak z Krakowa, 2002. Pozdrówka. B. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Makłowicz - książki, strona interenetowa 24.08.03, 19:03 pan robert makłowicz napisał kilka kilka: 1. "ck kuchnia", znak, makłowicz 2. "zjeść kraków", znak, makłowicz 3. "listy pieczętowane sosem", wydawnictwo literackie, makłowicz i bikont 4. pascal 2003-hotele i restauracje, pascal (ale tutaj znajdziesz jedynie recenzje wybranych restauracji) teraz pan makłowicz podobno pisze powieść kryminalną.... :-) a strona internetowa www.maklowicz.pl z tego, co wiem jest ciągle w przygotowaniu... a co się tyczy "podróży kulinarnych", to rónież są plany przelania ich na papier... pozdrawiam, L. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: przepisy Roberta Makłowicza 24.08.03, 20:28 Niestety! McWovich nie ma swojej autorskiej strony. Znalazłem tylko stronę pasjonata jego "Podróży...": kuchnia.mckornik.com/ PZDR Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś