jan.kran 25.11.02, 09:39 DVD na twarda plyte? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_igor Re: Jak sciagnac filmy.... 26.11.02, 20:03 Chyba zle postawilas pytanie ? czy chodzi o zgranie filmu na twardy dysk czy zrobienie kopi na inna plyte. Ps. a co slychac na twoim forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Jak sciagnac filmy.... 26.11.02, 22:21 _igor napisał: > Chyba zle postawilas pytanie ? czy chodzi o zgranie filmu na twardy dysk czy Festplatte to HD... ale tez nie wiem o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricarda Re: Jak sciagnac filmy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 10:56 No wlasnie, mnie to tez interesuje. Mam w komputerze Windows 95, przez co nie moge sciagnac Real One Player, bo do tego trzeba miec wersje od Windows 98 wzwyz. Ale mam Windows Media Player. Chcialabym sciagnac jakies filmy, ale jak sie to robi? Jesli ktos wie, to niech napisze na forum i moze byc tez na moj priv - ricarda@wp.pl Wielkie dzieki z gory!!! Odpowiedz Link Zgłoś