pancycu 23.02.06, 23:21 po zainstalowaniu SP2 wskaznik lata sobie gdzie chce. wykluczam awarie myszki ze sterownikami tez probowalem. bez SP2 wszystko jest ok. czary? moze ktos wie w czym rzecz? z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irkm Re: dziwne zachowanie myszki IP: *.toya.net.pl 24.02.06, 19:09 podkladka jest zbyt jaskrawa, jesli to mysz optyczna sprobuj z biala kartka jako podkladka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seleukidyta Re: dziwne zachowanie myszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:15 Ja kiedyś tak miałem ale na wincrash98. Co jakiś czas myszka zaczynała szaleć (latać dookoła i klikać gdzie popoadnie) Zaznaczam, iż nie był to żaden wirus. Po kupnie nowej myszki po pewnym czasie sytuacja zaczęła się powtarzać. Teraz (narazie) mam spokój...dotąd nie wiem co mogło być przyczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a u mnie to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 08:53 1. wina podkładki 2. może zainstaluj odpowiedni sterownik do myszki 3. wymień mysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myysz Re: dziwne zachowanie myszki IP: *.internet.v.pl 25.02.06, 20:10 Po instalacji XP + SP2 myszki LogiTech szalały na ekranie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek MiałMiał Re: dziwne zachowanie myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 07:58 Gość portalu: myysz napisał(a): > Po instalacji XP + SP2 myszki LogiTech szalały na ekranie:( NIEPRAWDA ! Moje myszy Logitech nie szalały po instalacji SP2 ! Niechby tylko spróbowały ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
bungo24 Re: dziwne zachowanie myszki 27.02.06, 20:20 Mam wrażenie, że u mnie podobne problemy wynikają z niestyków w (starego typu) gnieździe myszki. Problem znika po wyjęciu wtyczki i porządnym wciśnięciu jej z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś