Gość: E.G. IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 10:41 Właśnie informatyk skończył mi moją stronę. Proszę o opinię na jej temat. Sama nie wiem co o niej myśleć? Adres strony: www.galoch.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ioloi Re: Prośba o ocenę strony internetowej 09.01.03, 17:53 DSL 512/128 pierwsze ładowanie strony galoch.com 1.211 s pierwsze ładowanie strony galoch.com/index.php?cat=root&id=foto1 2.776 s Strona elegancka, przejrzyście zbudowana, po "włamaniu się do.." długo zwiedzałem :) Zastrzeżenia: - Różowy pasek.. może dałoby się dopasować odcień do projekt-3x4.png .? - Publikowanie pełnego IP [Księga] Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merien Re: Prośba o ocenę strony internetowej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 00:58 wiecej poezji, zbyt warsztatowe podejscie i zrob ja sama Odpowiedz Link Zgłoś
michal1974 Re: Prośba o ocenę strony internetowej 10.01.03, 09:04 Powiem ci ze osoboscie nie podoba mi sie szata graficzna nie zacheca do wejscia na twoja strone, wrecz przeciwnie wyglad twojej stronki mowi nie wchodz tam bo sie zanudzisz. Sorry ze tak ostro ale to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
petert Re: Prośba o ocenę strony internetowej 12.01.03, 16:13 Gość portalu: E.G. napisał(a): > Właśnie informatyk skończył mi moją stronę. Proszę o opinię na jej temat. > Sama nie wiem co o niej myśleć? > Adres strony: www.galoch.com Moja zdanie, strona ladna, jak na moj gust troche za duzo wodotryskow, ale da sie zniesc. Problem: Dlaczego wszyscy robia strony w nieskalowalnym foncie !? Jezeli ja pracuje w 1600x1200 to bez zmiany rodzielczosci nigdy nie zobacze co pisze w Twoim fikusnym zielonym menu. Corz mniej ludzi uzywa 1024x768, a 800x600 juz chyba nikt. Na pocieszenie dodam ze to dotyczy wiekszosci web tworcow. Odpowiedz Link Zgłoś