Gość: MDM IP: *.kostrzyn.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 21:05 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MDM Re: Ms-DOS pomocy !!!! IP: *.kostrzyn.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 21:07 Mam prosbe jesli ktos rozumie dosa tio jak moze niech mi napisze jak sie kopiuje jeden plik do katologu czy na odwrot, albo napisanenie wszystkiego od poczatku od zakladania katalogu do zmiany nazwy , chodzi mi o te bardziej podstawowe komendy :) z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Ms-DOS pomocy !!!! 18.02.03, 21:10 www.google.com/search?q=ms-dos+commands Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Ms-DOS pomocy !!!! IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 09:38 komenda HELP w katalogu DOS i wsyzstko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pgomax Re: Ms-DOS pomocy !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.03, 13:24 Dużo informacji i wyjasnienie komend można zobaczyć na stronie www.pldos.pl oprócz tego ciekawostka to serwer WWW i FTP pracujący na systemie DOS zobacz jak działa: 80.55.196.170 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztan Re: Ms-DOS pomocy !!!! IP: *.bank.bgzsa.pl 19.02.03, 14:41 Skoro ten DOS jest taki extra to czemu www.pldos.pl wykorzystuje Apache'a pod Linux'em ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seeker Re: Ms-DOS pomocy !!!! IP: *.krotoszyn.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 10:05 Gość portalu: kasztan napisał(a): > Skoro ten DOS jest taki extra to czemu > <a href="http://www.pldos.pl"target="_blank">www.pldos.pl</a> wykorzystuje Apac > he'a pod Linux'em ? "Wszystko co jest teraz windowsem czy linuksem był kiedyś DOS-em AMEN" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztan Re: Ms-DOS pomocy !!!! IP: *.bank.bgzsa.pl 20.02.03, 10:10 > "Wszystko co jest teraz windowsem czy linuksem był kiedyś DOS-em AMEN" ROTFL !!!! www.levenez.com/unix/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seeker Re: Ms-DOS pomocy !!!! IP: *.krotoszyn.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 10:09 Gość portalu: kasztan napisał(a): > Skoro ten DOS jest taki extra to czemu > <a href="http://www.pldos.pl"target="_blank">www.pldos.pl</a> wykorzystuje Apac > he'a pod Linux'em ? "Wszystko co teraz jest Windowsem czy Linuksem było- a, może jest DOS-em AMEN" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pgomax Re: Ms-DOS pomocy !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.03, 11:22 na stronie 80.55.196.170 nie wykorzystuję żadnego Apacha..! Serwer jest oparty na zwykłym 16bitowym DOSie (PCDOS 2000), a strony oczywiście są htm i tka uważam, że jest to bomba. pokaż inne rozwiązanie aby serwer był np. 386 i działał jako serwer www pod dosem z dyskietki 1.44 lub małego dysku. pozdr pg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztan Re: Ms-DOS pomocy !!!! IP: *.bank.bgzsa.pl 20.02.03, 11:30 > na stronie 80.55.196.170 nie wykorzystuję żadnego Apacha..! Ty masz albo kłopoty z czytaniem albo z rozumieniem treści. Przecież wyrażnie napisałem że chodzi mi o www.pldos.pl a nie o 80.55.196.170 (który wykorzystuje JNOS/1.11a). Odpowiedz Link Zgłoś
stratoos Re: Ms-DOS pomocy !!!! 20.02.03, 12:08 Gość portalu: pgomax napisał(a): > i tka uważam, że jest to bomba. raczej ciekawostka > pokaż inne rozwiązanie aby serwer był np. 386 i działał jako > serwer www pod dosem z dyskietki 1.44 lub małego dysku. > prosze bardzo www.linuxpub.pl/index.php?o=m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pgomax Re: Ms-DOS pomocy !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.03, 12:45 dzięki, odpisałem już na innym temacie, fresco jest super i sam będę popierał te rozwiązania i spróbuję z tego sam korzystać. uważam, że temat należy skończyć bo zmierzamy do nikąd. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś