Dodaj do ulubionych

co za kraj, znow problem z neo

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 19:06
od poniedzialkowego popoludnia nie dzial mi neo (okolice wawy podpiete na
placu szembeka) dzwonilem na informacje i ponoc moze nie dzialac jeszcze
jutro. Wymieniaja jakies rutery czy cos takiego. A juz w tym roku tak dobrze
dzialalo.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dedek1 Re: co za kraj, znow problem z neo 20.02.03, 00:17
      Już od jutra powinno byc ok, wymieniają dziś w nocy routery lucenta na
      eryka.Dzwonił wczoraj facet z neo i mi powiedział, Pzdr
      • Gość: polokokt Re: co za kraj, znow problem z neo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 10:47
        no faktycznie wymieniali, nawet ponoc juz skonczyli i powinno dzialac, tylko
        moj dialer (ta czarna skrzynka) teraz nie widzi sieci WAN. Pan na infolinni sie
        dwoil i troil ale niestety nic nie dalo rady zrobic. technicy maja w tej
        sytuacji sprawdzac linnie, a kiedy to naprawia to nikt nie jest w stanie mi
        powiedziec.
        A ciekawe ze do Ciebie dzwonili :)
        Pozdrawiam
        • Gość: err Re: co za kraj, znow problem z neo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 19:51
          Czesc Polokokt! Własnie zmaierzam sobie założyć SDI lub Neo, ale właśnie obiło
          mi sie o uszy że neo często siada... Co powinienem wybrać? Dynamiczny IP to
          dla mnie nie problem... Z góry dzięki za porady
          • methinks Re: co za kraj, znow problem z neo 21.02.03, 23:42
            Witam. Mam Neo+ juz od ponad miesiaca. Fakt, ze to krotko, ale siadalo mi
            lacze 2-3 razy tym czasie.

Mimo to, polecalbym zalozenie (o ile cie stac i nie masz mozliwosci zalozenia
            czegos innego). W koncu bedziesz mial 512kbps, a nie nedzne 128.

W tym miesiacu maja wstawiac nowe routery, wiec mysle, ze sytuacja sie poprawi.

PS. W zwiazku z tymi przerwami w dostepie, telekomuna obnizyla abonament za
            styczen o polowe.

Pozdrawiam.
            • Gość: robak Re: co za kraj, znow problem z neo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 22:53
              No i dostep do Internetu jest naprawde pelny a nie pociety jak u wiekszosci providerow przez jakies transparentne proxy czy inne ciecie portow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka