dalia.70 27.08.06, 17:25 Co to jest messenger? Czy to po prostu komunikator czy czymś się różni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r0ger Re: messenger 27.08.06, 17:49 Od "normalnyc"h komunikatorów różni się tym, że nachalnie włącza się podczas każdego uruchomienia Outlooka czy OE, a także często podczas startów windows mimo wyłączenia autostartu. Zablokować czy odinstalować toto w XP Home jest niemożliwością bez grzebania w rejestrze. W XP Pro jest nieco łatwiej. Jest jeszcze jedna drobna różnica - w Polsce są jedynie śladowe ilości użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: messenger 27.08.06, 18:11 bo to taki dziwny kraj... gg i inne pl wynalazki to msn wyprzedza o lata swietlne. wersja live jakkolwiek by nie byla kobylasta to jest calkiem milym programem. no ale niektorzy wola gg z wscibskimi reklamami gdzie tylko sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
r0ger Re: messenger 28.08.06, 21:09 kell99 napisał: > bo to taki dziwny kraj... gg i inne pl wynalazki to msn wyprzedza o lata > swietlne. wersja live jakkolwiek by nie byla kobylasta to jest calkiem milym > programem. no ale niektorzy wola gg z wscibskimi reklamami gdzie tylko sie da. Czemu zaraz reklamami? Wystarczy Konnekt, czy Miranda i żadnych reklam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: messenger 27.08.06, 19:06 r0ger napisał: > wyłączenia autostartu. Zablokować czy odinstalować toto w XP Home jest niemożl > iwością bez grzebania w rejestrze. W XP Pro jest nieco łatwiej. Start -> Uruchom: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: messenger 28.08.06, 16:37 t-800 napisz troche jaśniej.Tez chetnie bym toto wywalila,bo dziala mi na nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: messenger IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.08.06, 16:39 Start -> Uruchom. Wklejasz to: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove Wciskasz OK. Jeśli pojawi się jakiś komunikat (z błędem), to też wciśnij OK. Odpowiedz Link Zgłoś
r0ger Re: messenger 28.08.06, 21:05 Ja wiem jak usunąć messengera. Była prośba o opinię, więc wyraziłem swoją. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: messenger 28.08.06, 21:24 Ja korzystam z MSN Messanger i go chwale.Kontaktuje sie z bratem z USA.Dobry obraz i dzwiek.Mozesz takze przesylac co nieco jak zdjecia czy filmy a nawet programy.Mam Windows live Messanger.Uzywam MSN juz kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: messenger 28.08.06, 21:27 Moj start komputerra to msn , wiec kontroluje automatycznie kto ze znajomych czy rodziny jest online.To w ogole nie przeszkadza.Nawet gdy grasz wyjdzie ci z boku informacja ze ktos jest online.Bez porownania do gg.Inny swiat Odpowiedz Link Zgłoś
r0ger Re: messenger 31.08.06, 17:23 presentation1 napisał: > Moj start komputerra to msn , wiec kontroluje automatycznie kto ze znajomych > czy rodziny jest online.To w ogole nie przeszkadza.Nawet gdy grasz wyjdzie ci z > > boku informacja ze ktos jest online.Bez porownania do gg.Inny swiat Bo w GG (konnekt lub miranda) nie wyjdzie? Rzeczywiście, inny świat... Odpowiedz Link Zgłoś