Dodaj do ulubionych

Absurdalny opieprz

19.03.23, 17:21
A juz myslalam, ze dzis mam wolne od e-matki i nic nie zarobie. 😂 Dostalam po poludniu nsjbardziej absurdalny ochrzan w ostatnim czasie. Otoz, z tydzien temu zadzwonila znajoma z zspytsniem, dlaczego nie odpowiadam na messenger. Nie odpowiadam, bo fb mialam niejako przymusowo ze wzgledu na prace a w prywatnym zyciu nie uzywam sm. Ok po rozmowie weszlam krotko na konto a tam pare pytan od dalekich znajomych poznanych przez eksa, zaproszen z jakis okazji i prawie wszedzie powatarzane " co u Was?", pozdrow "x" itd. Konta usuwac nie chce, bo moze bede potrzebowac, ale zeby uciac te odnosniki do "x" zmienilam status na "wolna" i wylogowalam sie, zapominajac o sprawie. Dzis zadzwonil x z oburzem, co ja odwalam i dlaczego wszystkich informuje o rozwodze. WTF? Okazalo sie, ze chyba zmiana statusu u innych sie pojawia i ex zostal zasypany pytaniami, co sie stalo? Znajomi jego, moi wiedza, ze kontakt tylko przez tel./mail uznaje. X uzywa fb regularnie i mocno wpieniony byl, bo o rozwodzie tylko nieliczni wiedzieli a on " nie ma ochoty sie tlumaczyc". No ja tez nie, wiec przerwalam jego awanture i rozlaczylam sie. Pytanie do Was, serio rozwod byl u Was jakims tematem tabu? Lub dopytywalyscie sie znajomych o powodach rozstania? Ja od popoludnia zbieram szczeke i miewam napady smiechu. Ludzie nie przestana mnie zadziwiac. 🙄😂
Obserwuj wątek
    • kozaki_za_kolano Re: Absurdalny opieprz 19.03.23, 17:25
      🙈🙈🙈
      • andallthat_jazz Re: Absurdalny opieprz 19.03.23, 17:35
        Popelnilam jakies fb fauxpas, czy co? 😂🤦‍♀️
        • kozaki_za_kolano Re: Absurdalny opieprz 19.03.23, 17:39
          Nie. Jesteś emerytką zatroskaną o faupax na fb?
          • andallthat_jazz Re: Absurdalny opieprz 19.03.23, 17:41
            Nie, jeszcze na emeryture zbieram. Nie pojmuje tylko, co sie odpierdziulilo wlasnie. 😂
    • alpepe Re: Absurdalny opieprz 19.03.23, 17:36
      I daj ci Panie Boże nieistniejący tylko takie problemy.
      • andallthat_jazz Re: Absurdalny opieprz 19.03.23, 17:38
        Tez sobie tego zycze. 😂
    • beaucouptrop Re: Absurdalny opieprz 19.03.23, 17:45
      🌺 👏
    • aqua48 Re: Absurdalny opieprz 20.03.23, 10:27
      Hmm.. dla mnie zadziwiające jest dlaczego pozwalasz eksowi na robienie awantur telefonicznych. On "nie ma ochoty się tłumaczyć" i Ty powinnaś mieć tak samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka