19.11.06, 15:49
Jaki jest darmowy i legalny program antywirusowy ktory mozna sciagnac z intenretu. podajcie link do strony. dzieki
Obserwuj wątek
    • t-800 Re: antywirus 19.11.06, 16:06
      avast.pl/showitem.php?id=1
    • Gość: x Re: antywirus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:20
      www.free-av.de/
    • cooba75 Re: antywirus 20.11.06, 10:13
      dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1759&t=30
      • camilla3 Re: antywirus 20.11.06, 13:04
        Ryzykujac, ze t-800 moze mi za to kota pomalowac na zielono dalej twierdze, ze
        Avast jest to najgorsze badziewie i to nawet w wersji licencjonowanej.
        • en_el Re: antywirus 20.11.06, 13:13
          > Avast jest to najgorsze badziewie
          nie, są jeszcze gorsze
        • Gość: T-800 Re: antywirus IP: *.tpnet.pl 20.11.06, 13:41
          Niczego nie ryzykujesz. Nie jestem fanem Avasta. Każdy antywirus dobry. Avasta
          polecam głównie ze względu na język polski. ;-]
          • Gość: T-800 Re: antywirus IP: *.tpnet.pl 20.11.06, 13:42
            Tj. ze względu na polską wersję językową.
        • Gość: hódy Re: antywirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 17:35
          camilla3 napisała:

> dalej twierdze, ze
          > Avast jest to najgorsze badziewie i to nawet w wersji licencjonowanej.

Też jestem tego samego zdania o darmowych programach tego typu - BADZIEWIE ! :(
          • Gość: ff Re: antywirus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:45
            nazywacie darmowe programy badziewiem,ciekaw jestem ilu z was kupiło program
            antywirusowy ?
            • en_el Re: antywirus 20.11.06, 19:08
              Można korzystać z darmowych wersji :-)
              Bardzo porządny, skuteczny antywirus
              mozna uzytkować przez pół roku :-)
            • Gość: Wariat ! Re: antywirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:20
              Gość portalu: ff napisał(a):

> nazywacie darmowe programy badziewiem,ciekaw jestem ilu z was kupiło program
              > antywirusowy ?

Byłbym typowym IDIOTĄ jakbym miał kupować program, który mam ZA DARMO z sieci
              P2P !!! :)

Tak zresztą jak WSZYSCY mają te swoje Photoshop, Corel, Nero, Windows XP - też
              NIE KUPILI a mają i używają ! :)
              • Gość: jajko Re: antywirus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:36
                putanie jest takie : Jaki jest darmowy i legalny program antywirusowy ktory
                mozna sciagnac z intenretu. podajcie link do strony. dzieki

LEGALNY I DARMOWY

Wariat ma nielegalne programy ale cóż ,czytać nie umie to nic mu nie zrobią.
                • t-800 Re: antywirus 20.11.06, 20:04
                  cooba75 podał wyżej.
                • Gość: Kura Re: antywirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:37
                  Gość portalu: jajko napisał(a):

> putanie jest takie...

Takie NAIWNE ponieważ nie wszyscy jeszcze o tym wiedzą, że w sieciach P2P są
                  też i programy a nie tylko filmy, muzyka i gry komputerowe. :)
            • camilla3 Re: antywirus 20.11.06, 20:01
              Gość portalu: ff napisał(a):

> nazywacie darmowe programy badziewiem,ciekaw jestem ilu z was kupiło program
              > antywirusowy ?

Ja kupilam eletroniczna wersje MKS_VIR za 117 zl. Program ma zapore ogniowa i
              poza wirusami lapie tez szpiegi, monitoruje rejestr i chroni skrzynke pocztowa.
              • Gość: landsbergk Re: antywirus IP: *.chello.pl 21.11.06, 11:30
                ja kupiłam NOD32 za 100-coś tam zł. Oprócz ww. zalet nie ma praktycznie wpływu
                na szybkość pracy komputera.
                • marex59 Re: antywirus 21.11.06, 11:41
                  A ja go ściągłem za darmo i też dobrze działa a po za tym stówa mi została w
                  kieszeni
                  • en_el Re: antywirus 21.11.06, 12:32
                    A po 30 dniach NOD wyświetla ładny komunikat :-)
                    A wtedy trzeba wyciągnąć stówkę z kieszeni,
                    albo...
                    • Gość: nina Re: antywirus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:04
                      albo co?
                      • en_el Re: antywirus 21.11.06, 16:03
                        albo podejmować działania nielegalne w świetle prawa :-)

Ale dobry on jest.
                        NOD znaczy się.
                        • Gość: Kura Re: antywirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:41
                          en_el napisał:

> albo podejmować działania nielegalne w świetle prawa :-)

Czyli to co robi ponad MILION użytkowników internetu w Polsce. :)
                          • en_el Re: antywirus 21.11.06, 17:08
                            niestety...
                    • Gość: Kura Re: antywirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:40
                      en_el napisał:

> A po 30 dniach NOD wyświetla ładny komunikat :-)

Mylisz pojęcia dziecko. :(

PIRACKI program ściągnięty z sieci P2P nie ma żadnego komunikatu.
                      Działa prawidłowo, czyli tak samo jak ten kupiony w sklepie program tyle, że
                      ten ściągnięty z sieci P2P jest ZA DARMO. :)
                      • en_el Re: antywirus 21.11.06, 17:08
                        Kuro, siedź lepiej na grzędzie i nie mów do mnie dziecko.
                        Możesz się mocno rozczarować :-)

> PIRACKI program ściągnięty z sieci P2P nie ma żadnego komunikatu.
                        Gdzie pisałem o programie pirackim?
                        Pisałem o programie zassanym z strony
                        www.nod32.pl/home/
                        > ten ściągnięty z sieci P2P jest ZA DARMO. :)
                        niezupełnie za darmo,
                        kosztem autorów i dystrybutorów :-)

P.S. Nie korzystałem, nie korzystam
                        i nie mam zamiaru korzystać z sieci P2P :-)
    • camilla3 Re: antywirus 21.11.06, 16:52
      Oj Kura, ale sie rozpisalas/es, typuje ze masz Neo z promocji. Bo kazdy wie, ze
      moga wejsc do ciebie smutni paniowie i poprosic o okazanie faktur na programy
      zainstalowane na kompie. Swiecisz swoim numerem IP i chwalisz sie ze uzywasz
      pirackich programow. Fora przegladaja rozni ludzie, policji nie wylaczajac.
      • Gość: starszy aspirant Re: antywirus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:34
        i tu masz rację, tak siedzę i czytam
        • we-ba Re: antywirus 21.11.06, 18:51
          a dlaczego avasta nie wspomóc ad-aware? jednak lepiej zabezpiecza komp. Z drugiej strony nie dziwię się, że tyle osób korzysta z piratów, bo jednak legale są zbyt drogie i sami ich autorzy proszą się o kradzież, gbyby 20-krotnie były tańsze, to o wiele więcej by zarobili i dwie strony byłyby zadowolone. Sama żeruję na darmochach legalnych z internetu i tylko z jedną rzeczą mnie szlag trafia, openoffice, za nic nie wiem jak póżniej odczytać go na innym kompie na np office 2003 i sobie wydrukować moje domowe wypociny.
          • jan-w Dokumenty OpenOffice 21.11.06, 18:59
            To proste. Dokumenty openoffice, możesz zapisywać w formacie word, excell itp.
            Wtedy bez problemu możesz z nich skorzystać na komputerach które mają tylko
            produkty małego miękkiego (MS).
            • we-ba Re: Dokumenty OpenOffice 21.11.06, 19:01
              dzięki bardzo, bo to rozwiązuje mi problem drukowania swoich wypocin /w domu nie mam drukarki i nie siedzę w pirackich programach, a druknąć zawsze mogę np. w pracy/
          • en_el Re: antywirus 21.11.06, 19:09
            > jednak lepiej zabezpiecza komp.
            Co by nie powiedzieć o Avaście to jednak
            o wiele lepiej od Ad-Aware zabezpiecza
            kompa przed wirusami ;-)

P.S. zanim odpiszesz zwróć uwagę na emota!!!
            • we-ba Re: antywirus 21.11.06, 19:13
              miałam na myśli jednoczesne stosowanie avasta i ad-aware tj. okresowe skanowanie kompa ad-aware przy czynnym avaście, sorki jeżeli wyrażam się niejasno, ale jestem amatorką
            • we-ba Re: antywirus 21.11.06, 19:25
              emot? na necie jestem od 3 miesięcy, zastanawiałam się czy warto je zapamiętywać i stosować /wyjadacze radzili by zapamiętać podstawowe/, jednak rozleniwienie na komunikatorach /też w telefonach komórkowych/, gdzie buziaczki lepsze są od znaczków typu :)_i rozleniwiają, przepraszam, ale nie znam ich, bo moim zdaniem niedługo przejdą do przeszłości i popadną w niepamięć
              • en_el Re: antywirus 21.11.06, 19:30
                ;-) ten oznacza złośliwy uśmiech :-)
                [a ten oznacza uśmiech normalny]
                avast jest antywiruse, Ad-Awere
                usuwa spyware, programy te uzupełniają
                się ale nie zastępują :-)
                • we-ba Re: antywirus 21.11.06, 19:36
                  ok, może te dwa wyjątkowo zapamiętam, ale nie zdziwię się jak na forach w gazecie zastąpią buziaczki
                  emoty - swoją drogą fantazja jest jednak przy nich, oglądałam z tzw. pikantnych i rozbawiły, parę znaczków i niezły efekt
                  • en_el Re: antywirus 21.11.06, 21:36
                    > ok, może te dwa wyjątkowo zapamiętam,
                    A wtedy przyjdzie kolej na akronimy,
                    czyli wszelkiego rodzaju: BTW, MSPANC, OT... :-)

> ale nie zdziwię się jak na forach w gazecie zastąpią buziaczki
                    Admini twierdzą że nie zastapią. Trzymam ich za słowo.
                    • we-ba Re: antywirus 21.11.06, 22:14
                      jak miną lekkie trudności techniczne to zastąpią, z prostego powodu, coraz mniej osóbm będzie korzystać z emotów, więc potrzebą będzie zastąpienie ich, proponuję zwrócić uwagę, że na przeglądarkach buźki pojawiły się nie tak dawno, po tp by zastępić znaczki. Upieranie się adminów przy tym równa się twierdzeniu o wyższości oglądania filmów w kolorze czarno-białym niż w kolorze. To się zmieni i znaczki te, dalej uważam, pozostaną jedynie historią lub ciekawostką. Proszę zwrócić uwagę, że trudno pisać takie znaczki, gdy coraz rzadziej jest pewność, że druga strona w ogóle je zrozumie
                      • en_el Re: antywirus 21.11.06, 22:19
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=22981413&a=22998814
                        Tebe, o tym nie zapominaj :-)
                        • we-ba Re: antywirus 21.11.06, 22:40
                          jeden admin nie czyni wiosny, wypowiedzi już takie stare z 2005r., zmiany nie będą zależeć od chęci tylko od konieczności. Najnowszy narybek netowy nie będzie miał ochoty na zapamiętywanie znaczków, a wyjadacze nie będą mieć cierpliwości tłumaczyć co oznaczają, stąd wyniknie konieczność. NIE WIERZĘ, ŻE JESTEM JEDYNYM LENIWCEM, KTÓRY NIE CHCE TEGO WSZYSTKIEGO ZAPAMIĘTAĆ I NIE ZAMIERZA STOSOWAĆ!!!
                • jan-w Re: antywirus 21.11.06, 21:02
                  Nie tyle złośliwy uśmiech, co żartobliwy ;-)
                  pl.wikipedia.org/wiki/Emotikon
                  • en_el Re: antywirus 21.11.06, 21:37
                    Powiedzmy ze lekko uszczypliwy, OK?
                    • we-ba Re: antywirus 21.11.06, 22:16
                      może uśmiech z przymkniętym oczkiem, a więc porozumiewawczy?
                      • en_el Re: antywirus 21.11.06, 22:21
                        właśnie ;-)
                        • we-ba Re: antywirus 21.11.06, 22:37
                          jeden emot a 3 jego interpretacje
    • Gość: ewe Re: antywirus IP: *.l5.c2.dsl.pol.co.uk 21.11.06, 21:52
      wlasnie zainstalowalam AVG i jest bardzo dobry.poradzil sobie z trojanami na
      moim kompie.
      free.grisoft.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka