gupik25 13.12.06, 13:06 już niedługo, [ od 15. .01. 2007r. ] TP S.A. będzie sprzedawać meostradę bez telefonu, jakie bendą ceny za rozdzieloną neostradę ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x3 Re: Neostrada bez telefonu IP: *.acn.waw.pl 13.12.06, 13:21 Zadzwon do tpsa i zapytaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: Neostrada bez telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 15:02 Ja jetem dobra wrószka i powiem:) Pewnie tak jak przy Windowsie bez i z Media Playerem, ta sama cena. Więc pewnie tu cena neostrady+abonament telefoniczny 50PLN, albo cena neostrady + abonament utrzymania linii 49.99:) Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Neostrada bez telefonu 14.12.06, 00:09 No to biorę. Bo teraz najtansza neostrada z abonamentem to 120zł Odpowiedz Link Zgłoś
bw.com Re: Wróżka się pomyliła:) 15.12.06, 22:37 To będzie cała miesięczna opłata za neostradę??? Bez telefonu?? Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Wróżka się pomyliła:) 15.12.06, 23:02 Nie. www.di.com.pl/news/15450,Cena_neostrady_bez_telefonu.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw.com Re: Wróżka się pomyliła:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 23:15 Te ceny ich chyba... chyba ich POMYLIŁO!!! żeby brzydko się nie wyrazić... Przy umowie na czas nieokreślony za 512 będzie trzeba zapłacic prawie 170 zł... żarty sobie z człowieka robią... co ja mówię... już za głupie 128 trzeba będzie zapłacić prawie 120zł... Internet zamiast tanieć - drożeje... widać... Chociaż dobra... wyżyłam się na początku, ale teraz widzę, że zawierając umowę na czas określony za 512 jest tylko 50,02zł czyli chyba tanio... Zresztą ja tu czegoś nie rozumiem bo czytam dalej i przy umowie na 12 miesięcy za internet 2048 trzeba będzie zapłacić 40,26zł??? Jak to jest?? pogubiłam się... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
spekio Re: Wróżka się pomyliła:) 16.12.06, 16:37 Cena superowa! tylko róznica niewielka jak kiedys MAKRO robio ludzi w balona podajac ceny netto a teraz widze ze, za chwile cenami na pólkach będa ceny Vatu a cenę netto oraz brutto trzebe bedzie obliczyć sobie samemu.Czytajcie ludzi uwanie i do ceny Vatovej dodajcie jeszcze cene netto abyscie dobrze wiedzieli ile bedzie kosztowała nowa Neostrada w starej szacie ! A tak na marginecie czy ktos kiedys dostał cos od TEpsy za darmo?? jak te darmowe minuty za które i tak tzreba płacic. Pozdrawiam spekio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Wróżka się pomyliła:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 18:11 Tak, bedzie to 36.60 a slyszalem ze w 2-im kwartale 2007 roku ma ta oplata wzrosnac do okolo 46-48 zl ale za to maja dolozyc po 1-2 giga do limitow.Bedzie to zwiazane z ponowym zatrudnieniem K.Czubowny a raczej jej jedwabistego glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
lestatka Re: Wróżka się pomyliła:) 17.12.06, 17:48 > No to już wiemy 36.60:) Dobre sobie. Te 36,60 to opłata za samo utrzymanie łącza, czyli nieuwzględniająca kosztów szerokopasmowego dostępu, który też swoje kosztuje. Żenujące jest epatowanie tą łudząco śliczną kwotą. Zresztą. Dialnetu i jego 1mbita z telefonem za 79 zł tak nie przebiją, choćby nie wiem jak się gimnastykowali i nie wiem jakie limity potworzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
megajvc Re: Neostrada bez telefonu 17.12.06, 09:48 Ja właśnie z tego powodu zostałem spławiony w telepunkcie.A to dlatego że za abonament TP płacimy 23zł(pakiet socjalny).A chciałem mieć nowe łacze od nowego roku gdyż stare z sieci lokalnej rezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czes Re: Neostrada bez telefonu IP: *.isp.tvkg.net 17.12.06, 11:20 Będzie "uczucie taniości" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: Neostrada bez telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:48 No to teraz ta mądra pani z mocnego urzędu wyszła na idiotkę. Odpowiedz Link Zgłoś