Dodaj do ulubionych

TP znosi limity na Neostradę

• Gość: lukbot Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:02
      Ale łacha, 2.5 roku temu zostałem klientem Neostrady 128 i oficjalnie dalej ją mam, ale jakis rok temu predkosc skoczyła mi do 256 kilo. A teraz i tak chce zrezygnowac z Neostrady na rzecz Netii i jej internetu.
    • Gość: gość TP znosi limity na Neostradę IP: 80.68.236.* 01.02.07, 17:02
      to niech jeszcze pomyślą i podwoją także 512 i wyżej, wtedy jest szansa że
      obecni klienci nie będą odczodzić do dialogu i netii ... czekam już tylko 3 dni
      i składam wypowiedzenie
    • Gość: piotr TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:21
      to dzieki NETI - i dzieki Pani Strężyńskiej (mimo ze nie lubie PiSu):)
    • Gość: lol Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:32
      no to pozdrawiam uzytkownikow neo+
      juz teraz lacza nie wytrzymuja i neo chodzi czasem jakby chcialo a nie moglo...
    • Gość: arti TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:35
      Ciekawe... Ja osobiscie dzwoniłem z tym pytaniem do tp !! I ?? i okazało się że
      nikt w tp nie zatwierdzil jeszcze takiej opcji :-(( i niewiadomo czy
      zatwerdzi ...
    • Gość: ja Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:41
      Informację o zniesieniu limitów podał ten sam portal który jako pierwszy podał
      że TPSA zwiększa prędkość NEO
      Wiemy jak to się skończyło....
      Do 15 lutego można rezygnować.
      Za jakiś tydzień/dwa TPSA powie że to kolejna plotka
    • marcingsf TP znosi limity na Neostradę 01.02.07, 17:55
      hak złodziejskiej Tepsie w smak ;P wystarczy że karmiłem tych pasibrzuchów przez
      ponad 3 lata, zamówiłem Net24 na rok, za 1024 zapłacę o ponad 400zł rocznie
      mniej niż za neo512, nie mam zamiaru dalej tych darmozjadów karmić, mam
      nadzieję, że jakość usług także będzie wyższa i ze tysiące postąpią podobnie,
      koniec ściągania kupy szmalu za nic i wykorzystywania państwowych łącz tylko dla
      siebie, a budował je cały naród, często w "czynach społecznych". Pozdrawiam
      wszystkich użytkowników neo i nie dajcie się wyssać do suchego ;)
    • Gość: Adam Miauczyński Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:56
      Żadna plotka, oficjalnie potwierdzone na tp.pl Pozdro.
      • marcingsf Re: TP znosi limity na Neostradę 01.02.07, 18:00
        potwierdzone ale jak płaca "starzy" klienci to już nikt nie wspomina,
        ech..dymani są równo i tyle :(
        • halfoat Re: TP znosi limity na Neostradę 01.02.07, 19:47
          no to teraz mają okazję rozwiązać umowy i podpisać na lepszych warunkach, no
          chyba, że lubią być dymani
    • Gość: jan W końcu ktoś poszedł po rozum do głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 18:04
      Śmieszne dla mnie było stałe łącze internetowe z limitami i było jakby
      zaprzeczeniem samego siebie: ludzie nie po to zmieniali modem analogowy na modem
      DSL, żeby teraz zamiast stopera odmierzającego czas używać programu zliczającego
      ściągnięte dane.

Po raz pierwszy od dawna chwalę TP :)
    • pawman Re: TP znosi limity na Neostradę 01.02.07, 18:20
      no wreszcie, ps. ciekawe ze jest nas tylko 7%:)
    • Gość: jaa No jestem pod wrażeniem IP: *.devs.futuro.pl 01.02.07, 18:38
      jak nic, Tepsie zaczął się palić grunt pod nogami i się zbroi do walki. I
      dobrze!
    • mysliciel.bombardujacy TP znosi limity na Neostradę 01.02.07, 18:39
      "TP znosi limity na Neostradę".

Ona mnie może i znosi, ale ja jej nie znoszę!
      Znieście TP!
    • Gość: krzysiek Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:44
      no i dobrze, jeden absurd mniej.
    • Gość: wasiliew TP znosi limity na Neostradę IP: *.chello.pl 01.02.07, 19:52
      mogliby cos zrobic z nieustannymi problemami technicznymi a nie zwiekszac
      predkosc. poza tym chello bezplatnie zwiekszyla predkosc np z 1MB na 1,5MB.
      TPSA do kosza.
      • Gość: zekuli Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:03
        Nie prawda, jakość internetu jest bardzo dobra, tylko masz źle skonfigurowany komputer, jak sie nie miało formata od roku, to sie ni odzywaj.
        • spooky68 Re: TP znosi limity na Neostradę 01.02.07, 21:11
          ze szczęścia zlałem się w portki.Łojezu ile szczęścia na mnie spłynęło......
    • Gość: 666 A ja teraz walę Neo i telekomune :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:51
      Od końca marca Energis obejmie zasiegiem całą Polske i będę mógł się uwolnić od
      telekomuny, NARESZCIE:)))))))
    • Gość: karol a netia?! IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 21:53
      a co z netią? która wstydliwie ukrywa że ma limity.może przyjdzie czas na upc?
    • Gość: SebaOne TP znosi limity na Neostradę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 21:55
      Widzę, że nie wiem co by się mogło zmienić, żeby ludzie zaczeli chwalić TPSA.
      Jak nie ma zmian to źle, jak są zmiany na lepsze to też źle bo późno. Neo może
      nie jest najlepszą ofertą ale zauważcie, że dociera do abonentów których inni
      operatoprzy mają w dupie. Pracuję w TPSA i pewnie zaraz zostanę zjechany, ale
      chce zaznaczyć, że nie korzystam prywatnie ani z tel ani z neo, ale wcale nie
      uważam, żeby ta oferta była taka najgorsza. Jeżeli posiada się tel i z niego
      korzysta to sam koszt neo jest wg konkurencyjny na rynku.
      • spooky68 Re: TP znosi limity na Neostradę 01.02.07, 22:00
        nie zgadzam sie z tobą.Ceny za neta mamy europejskie a standarty hm... - nawet
        nie wiem do czego porównać.wczesniejsza oferta tepsy była dziadowska a ta jest
        nadal żenująca.
        • Gość: 666 Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:08
          Telekomuna sama sobie popsuła rynek. Zamiast samodzielnie oddzielić Neo od
          abonamentu to teraz konkurencja wytnie sporo klientów, ja np przechodzę do
          Multimo a tam mogę wziąć abonament socjalny w TP za 28 zł brutto a 1Mb Internet
          będę miał za 64,5 zł brutto. Teraz płacę 84 zł brutto za Neo 512 kb. To kto
          jeszcze uważa że oferta telekomuny jest dobra:))))
    • Gość: mar Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:37
      ludzie nie zapominajcie ze te wszystkie nety u innych operatorów TAŃSZE - będą działały na łączach TP.

Nie ma co tweirdzić że będzie lepiej.
      TP poszła na łatwiznę. Nic nie robi a kaska płynie.
      Co to za róznica czy od Ciebie czy od Netii...

Naiwniacy
      • spooky68 Re: TP znosi limity na Neostradę 01.02.07, 22:42
        Naiwniacy?
        szczególnie ze mogę teraz obnizyc sobie abonament telefoniczny a to jest
        oszczędność rzędu 17 zł.Pomnóż to np razy 120 tyś. abonentów i oblicz prawdziwe
        straty tepsy.

......za nami pójdzie wielu......
        • Gość: mar Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:46
          a kto powiedzial ze zajakis tam czas sepsa nie da nam netu za free bez abonametow?

ryek konkurencyjny tak dziala.
          osobisice uwazam ze wiele osob to za jakis czas zrozumie.

dodatkowo nie wieze ze jezeli ktos ma dzialac na laczu sepsy ta nie bedzie zanizala jakosci transmisji - ja bym tak zrobil oczywiscie tak zeby nikt sie nie czepil :P

• Gość: 666 Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:55
            No może za jakiś czas telekomuna obniży cenę neostrady ale inni operatorzy też,
            a bez wpuszczenia innych operatorów na łącza telekomuny coś takiego by się nie
            zdarzyło. Do tej pory miałem tylko telekomunę a pod koniec roku bedę miał do
            wyboru 4 dostawców co z tego że wszyscy będą korzystać z łącz telekomuny, nie
            będę się użerał z naćpana błękitną linia i przygłupami w telepunktach:))))
            • Gość: mar Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:13
              tak inny operator zatrudni wykwalifikowanego informatyka ktory bedzie na kazde twojej skinienie
              juz to widze

• Gość: 666 Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:21
                A w czym problem ja sam jestem informatykiem i pomoc mi nie potrzebna. Poza tym
                im mniej kontaktu z telekomuną tym lepiej. A gdzie są ci wykwalifikowani
                informatycy w infolinii Neostrady a może w błękitnej naćpanej linii?
                No może trochę przesadziłem infolinia POLPAKA jest OK ale to tylko dla firm.
                • Gość: zadowolony Re: TP znosi limity na Neostradę IP: 193.16.229.* 02.02.07, 08:29
                  a ja tam jestem zadowolony z tpsy. Mam 1Mb za 76zl, smiga aż miło. A inni
                  operatorzy to sie jeszcze nie pofatygowali żeby obsługiwac moją linie (015).
                  Pewnie niedługo wejdą, ale jak oferta będzie niższa o kilka złociszy to dopiero
                  mi frajda. Najwyzej wypije dwa piwa mniej w miesiącu.
                  • lambert77 Re: TP znosi limity na Neostradę 02.02.07, 10:04
                    amen :) też nie rezygnuję z neo tylko dla tego, że to teraz trendy jest :D. U
                    mnie działa do tepsy dzwoniłem może ze dwa razy w sprawie neo i nie było
                    problemów. Cud jakiś czy co??? Może ja dziecko szczęścia jestem i u mnie działa
                    dobrze.
                    Fakt mogliby podnieść troszkę przesył narazie mam 512 i aż prosi się o drugie
                    tyle
                    • marcingsf Re: TP znosi limity na Neostradę 02.02.07, 12:49
                      Ja tez mam neo512 ale jeszcze tylko przez niespełna 2 tyg., zmieniam na Netię i
                      to nie dlatego, że to jest "trendy" tylko dlatego , że w ciągu następnych 12
                      miesięcy zaoszczędzę około 440 złotych, to chyba nie jest kwestia mody co? Nie
                      mam zamiaru płacić za neo512 96zł/mies brutto, jeśli mogę płacić za Net24 1024
                      64zł/mies. Dodajmy, że nie ma możliwości skorzystania z promocji w TP bo one są
                      tylko dla nowych klientów a starzy muszą bulić jak "za zboże".Pzdr.
                      • lambert77 Re: TP znosi limity na Neostradę 02.02.07, 13:33
                        no cóż moja wieś jest ograniczona do tepsy :) więc co będę obsikiwał jedyne
                        drzewo pod którym można się w trakcie deszczu schować :)
    • Gość: Leszek Już jestem gdzie indziej. Teraz to sie ... walcie IP: *.jed.isu.net.sa 01.02.07, 23:49
      Widać, że konkurencja podgrzała tepsie druta i monopolista się poważnie
      wystraszył myśląc (wreszcie) o konkurowaniu. Tyle, że teraz ja (jak i wielu
      innych) jesteśmy juz u tańszej konkurencji (bez limitów od zawsze) i dodatkowo
      nie płacimy za utrzymanie łącza. Wal się telekomuno!
    • Gość: gość Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:49
      Dialog od początku nie miał limitów, a poza tym ma stały IP'ik
    • Gość: gość Dialog nie miał nigdy limitów i ma stały IP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:50
    • rumblefish TP znosi limity na Neostradę 02.02.07, 22:11
      Jest 2 lutego a u mnie licznik ściągniętych MB tyka w najlepsze... i nadal
      figuruje limit.
      • Gość: mietek Re: TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 02:22
        rezygnuje z tepsy tych pasozytow i ide do netii tylko zastanawiam sie jak to
        bedzie jak wszyscy spierdziela do netii, jak ona nagle obsluzy tylu userow bo
        oni chyba nie sa gotowi na taki ruch ...
    • Gość: Citko TP znosi limity na Neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 18:43
      Dziekujemy Netii ze nie ma limitow i NEO musi sie dostosowac bo wszyscy
      uciekną.Chcemy jeszcze większej konkurencji na rynku TP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka