nieporozumienie 10.04.07, 13:09 witam, zakładam multimo (gts energis) i musze kupić router bezprzewodowy, jestem laikiem w tym temacie więc proszę was o radę, co kupić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: manhu Re: router bezprzewodowy do Multimo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:14 Za mało danych! Ale podejrzewam, że będzie to na kablach TP i że musi być z modemem, więc Linksys WAG200G będzie super (wnioskując z opinii na forach), jak też USRobotics 9108A (wymienisz antenę i pół miasta będzie mieć net-a:). Oba cieszą się opiniami ultrastabilnych. Z dużo droższych polecają Draytek Vigor 2800G. Odpowiedz Link Zgłoś
nieporozumienie Re: router bezprzewodowy do Multimo 10.04.07, 16:17 zgadza sie, będzie na kablach TP i musi mieć modem (w sieci będą 2 laptopy) więc nie potrzebuje czegoś bardzo profesjonalnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: router bezprzewodowy do Multimo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 19:42 Mam D-Linka G604T wisi w centrum domu - sygnał jest w promieniu 30 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieporozumienie Re: router bezprzewodowy do Multimo IP: *.aster.pl 11.04.07, 11:00 dziękuję za informację, zamówiłem linksysa, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś