durny1 30.06.03, 12:49 podczas instalacji pękła mi płyta z win98se prawdopodobnie płyta była uszkodzona mam pytanie czy wymienią mi płytę na nową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Pęknięta płyta CD z win98se IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 12:57 Oczywiście, że powinni (płaci się za program, nie za nośnik). A czy wymienią i ile to może potrwać, to inna sprawa. Jeśli chodzi o legalność systemu, prościej będzie przegrać Windowsa od kogoś (sam nie masz kopii?); najważniejszy jest nr rejestracyjny, który masz zapisany na takiej książeczce (chyba), albo czymś innym. Jeśli zgrasz od kogoś Win98SE z innym numerem, to ten Twój będzie pasował (będziesz mógł go normalnie wpisać podczas instalacji). Sorry za chaos. Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Pęknięta płyta CD z win98se 30.06.03, 13:27 wiem, ze w takich przypadkach, jesli masz dowod zakupu powinni ci wymienic Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Pęknięta płyta CD z win98se 02.07.03, 11:58 Dzięki za odpowiedz ale w sklepie którym kupiłem ten system niechcą mi wymienić płyty twierdząc że niema takiej możliwości. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Pęknięta płyta CD z win98se 02.07.03, 12:44 skontakuj sie z pomoca techniczna czy jakims innym serisem majkrosoftu, nie dam glowy, ale na jakims forum spotkalem sie z podobnym problemem i chyba kolesiowi plyte wymienili na nowa ... Odpowiedz Link Zgłoś