igi10 15.10.07, 20:42 Mam pytanie odnośnie tzw. Szkoły Hakerów myślę o kupnie tego pakietu. 1. Czy to się opłaca i czy warto? 2. Czy to jest uczciwa firma? Zamieszczajcie też swoje opinie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J23 Re: Szkoła Hakerów IP: *.acn.waw.pl 15.10.07, 21:46 Moja opinia jest taka: jesli ktos nie ma pojecia o temacie to zadna ksiazka mu nie pomoze. To nie sa przepisy kulinarne zeby mozna sie tego bylo wyuczyc na pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Szkoła Hakerów IP: *.acn.waw.pl 16.10.07, 19:53 > Ale ja już jestem w temacie Jeśli tak to wystarczą google i tym bardziej książka nie jest potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Szkoła Hakerów IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.10.07, 21:00 Gdybyś był w temacie, to byś nie zakładał takich wątków. ;-] Naukę hakerstwa najlepiej zaczynać od matematyki. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popodick Re: Szkoła Hakerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 08:54 To lepiej surfuj sobie swobodnie i legalnie ,bo to ciezki kawalek chlebka >>(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lunatix Re: Szkoła Hakerów 15.10.07, 23:27 Zapytaj sie prokuratora czy sie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Szkoła Hakerów IP: *.chello.pl 20.10.07, 14:33 Ludzie ale wy glupi jesteście nie umiecie czytać czy co? Tez chcę się czegoś dowiedzieć o tej Szkole hackingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Szkoła Hakerów IP: *.acn.waw.pl 20.10.07, 14:59 > Ludzie ale wy glupi jesteście nie umiecie czytać czy co? > Tez chcę się czegoś dowiedzieć o tej Szkole hackingu Nie sądze żeby coś tu pomogła książka skoro nie potraficie korzystać z google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redbull Re: Szkoła Hakerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 16:17 Masz rację najpierw nie zhackują google. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczkowy_kisiel Re: Szkoła Hakerów 22.11.07, 10:41 czy warto nabyć zestaw WYŁĄCZNIE W CELU OCHRONY WŁASNEGO BEZPIECZEŃSTWA W SIECI OSIEDLOWEJ? Odpowiedz Link Zgłoś
gvint Re: Szkoła Hakerów 01.12.07, 03:16 nie bądź głupi, daruj sobie. 137 złotych za książkę i nagrania wideo o paru zagadnieniach, które bez większych problemów znajdziesz na googlach czy wiki. agitka na ich stronie godna telezakupów. zostaw sobie tą kasę na jakiś sprzęt do komputera, jeśli chcesz jeszcze bardziej 'być w temacie'. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Szkoła Hakerów 01.12.07, 22:51 igi10 napisał: > Mam pytanie odnośnie tzw. Szkoły Hakerów myślę o kupnie tego pakietu. > 1. Czy to się opłaca i czy warto? > 2. Czy to jest uczciwa firma? > Zamieszczajcie też swoje opinie na ten temat. Czy warto? Zależy dla kogo. Korzystając z w miarę usystematyzowanego kursu masz okazję szybciej dojść do pewnych podstaw. Prawda, że jest google, Internet i kupa informacji w sieci ale dobry wykład zawsze jest bezcenny. Także poczekaj na opinie użytkowników pakietu. Odpowiedz Link Zgłoś