jedyny-misiek23 01.11.07, 18:10 Witam, Jestem studentem i szukam pracy jako wolny strzelec. Znacie jakieś dobre strony internetowe, które możecie polecić w tym temacie? Pozdrawiam Misiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kas1a Re: praca zdalna IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.11.07, 21:00 To zależy od Twoich umiejętności, kwalifikacji (certyfikaty, kursy) i zainteresowań. Mój chłopak, np nie ma skonczonych studiow (jeszcze) ale interesuje sie komputerami, od dawna w tym siedzi- dostał pracę dostawcy internetowego. Wszystko zależy od tego czy potrafisz wykorzystać swoje zaiteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny-misiek23 Re: praca zdalna 06.11.07, 21:16 no rysuję w AutoCAD oraz programuję w HTML (myślę o podszkoleniu do php). Poza tym chyba mam coś na oku. Znalazłem ogłoszenie na: pracazdalna.eu Niby nowa witryna ale coś się szybko znalazło. Wiecie coś na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: praca zdalna IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.11.07, 21:20 Na razie to wiemy tyle, że uprawiasz tzw. inteligentny spam. Odpowiedz Link Zgłoś