Dodaj do ulubionych

Jak ściągnąć filmy

IP: 213.77.28.* 04.08.03, 15:47
Interesuje mnie jak ściągnąć filmy i pliki mp3 na komputer.Z czego korzystać.
Ostatnio po sciągnięciu mp3 podczas trwania utworu występowały szumy , a film
po kilku próbach zgrania miał czarny obraz. Chyba po prostu nie wiem jak to
się robi.
Z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: matuzalem Re: Jak ściągnąć filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 22:16
      jesli chodzi o szumy to zcioralas tzw.Fake czyli oszustwo.tak robia wytwornie
      muzyczne aby zniechecić to ciorania takim jak Ty;).no cóz .Probuj dalej szukac
      orginalnej mp3.
      A co do filmow to juz dluga historia.tu chodzi 700MB to dopiero mozesz niezle
      sie wykurwic jesli okaze sie nie ten film ktory chcesz.
      Polecam Direct'a Connecta jesli masz duuuuzy dysk.im wiecej userow tym wieksze
      szanse znalezienia tego czego chcesz.
      Ale Kazaa tez jest cool.
    • Gość: Studzin Re: Jak ściągnąć filmy IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 00:12
      Jesli chodzi i muzykę to polecam kazaa ale dwie wersje Kazaa Lite i normalna
      Kazza (róznie wyszukują :) ) ja tylko z nich ciągam i prawie w 100 % mp3 są
      dobrej jakości. Jeśli chodzi o filmy to zależy bo ja podziękowałem kiedy
      czekałem po 4 dni na film i się okazywało ze to jakies gówno, wg. mnie nie
      warto. Polecam tę stronkę www.underpl.org/
    • taipan Re: Jak ściągnąć filmy 07.08.03, 10:59
      Filmy sciagaj tylko przez Edonkey, eMule lub Overnet. Muzyka to samo (w tych
      sieciach albumy sa spakowane zipem lub rarem, wiec nie trzeba sciagac po jednym
      utworze) + Kazaa (wiecej mniej znanej muzyki). Dobry tez jest Torrent, tylko ze
      jest tam stosunkowo malo plikow porownujac z poprzednikami.
    • Gość: red Re: Jak ściągnąć filmy IP: 212.160.117.* 08.08.03, 14:27
      a który p2p najszybciej ściąga filmy ???
      • taipan Re: Jak ściągnąć filmy 08.08.03, 16:09
        > a który p2p najszybciej ściąga filmy ???

Najszybszy jest BigTorrent, pozniej Kazaa (szczegolnie jezeli zainstaluje sie
        dodatek KazaaHTTP), DirectConnect to juz zalezy do kogo sie podlaczasz - tez
        moze byc niezly transfer, eMule/eDonkey srednio szybko, ale jest za to prawie
        wszystko i bez podrobek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka