Gość: Filip IP: 80.48.119.* 06.08.03, 11:45 niech mi ktos wyjasnie dlaczego na Onecie 99% komentarzy do zamieszczanych tam artykułów jest tak debilna ze czytam je tylko po to zeby sie lapac za glowe ze zdziwienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yrka Re: komentarze na Onecie 06.08.03, 14:05 Gość portalu: Filip napisał(a): > niech mi ktos wyjasnie dlaczego na Onecie 99% komentarzy do zamieszczanych > tam artykułów jest tak debilna ze czytam je tylko po to zeby sie lapac za > glowe ze zdziwienia Też mnie dziwią te komentarze,a szczególnie rażą kpiny z ludzkich tragedi.Widocznie ci mądrzejsi cicho siedzą i głupota jest tam "górą" Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: komentarze na Onecie 06.08.03, 18:37 Mądrzejsi piszą tu może? Wyrażam takie nieśmiałe tylko przypuszczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goodman Re: komentarze na Onecie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.08.03, 19:19 pisza tutaj bo na onecie moderator nie wpuszcza ich komentarzy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: komentarze na Onecie IP: 80.48.119.* 06.08.03, 23:10 Gość portalu: Goodman napisał(a): > pisza tutaj bo na onecie moderator nie wpuszcza ich komentarzy, > pozdrawiam No wlasnie ale nie do konca 1) zawsze jak chcialem cos napisac na forum onetu to jakos dziwnym trafem nie docieralo - albo jestem za madry albo za glupi 2) mysle ze duza czesc z uzytkownikow gazeta.pl jest rowniez czytelnikami gazety a nie sadze zeby czytelnik gazety mial niski iloraz. No to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: komentarze na Onecie IP: 80.48.119.* 07.08.03, 02:27 tebe napisał: > Mądrzejsi piszą tu może? > Wyrażam takie nieśmiałe tylko przypuszczenie. > Pozdrawiam Tebe a ty jestes z redakcji? Nie za bardzo zanm sie na forum a tu mi wyskoczylo ze na moj post przyszla odpowiedz z redakcji a ty jestes na czerwono zaznaczony. Metoda Sherlocka Holmesa doszedlem do wniosku ze mam racje. No to jesli tak to powiedz tam komus z dzialu sportowego ze mi od roku wisza koszulke za jakis tam konkurs a jak mi nie przysla tej koszulki to moga mnie w zamian zatrudnic jako przynies-podaj-pozamiataj Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: komentarze na Onecie 07.08.03, 12:14 To napisz do mnie meila bo oni mogą Filipa niepokojarzyć. Kogo wtedy zatrudnią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: komentarze na Onecie IP: 80.48.119.* 07.08.03, 13:45 A czy twoj adres to tebe@gazeta.pl ?? Mowielm ze ja na tym formu istnieje od niedawna i jestem jeszcze niewtajemnieczony we wszystkie niuanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: komentarze na Onecie IP: 80.48.119.* 07.08.03, 13:50 A tak wracajac do tematu to pierwszy post z brzegu z onetu: znam osobiście wielu polityków lewicy z NAJWYŻSZEJ PUŁKI To ludzie z klasą wykształceni i UCZCIWI nie to co PRAWICOWA PSIARNIA!! (pisownia oryginalna) oczywiscie nie jest to szczyt glupoty w onetowskich komentarzach ale nie chcialo mi sie szukac bo ide na rower i sie spiesze Odpowiedz Link Zgłoś