Gość: Hi IP: 106.0.16.* 08.08.03, 14:52 Podczas ogladania strony internetowej pukazuje sie u gory pasek z nazwa w tym przypadku "Gazeta.pl:Forum......" czy mozna to usunac wylaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika_p Re: Pasek u gory IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 23:29 Na moje oko nie da się, bo jest w kodzie strony, równie dobrze możesz chcieć zmienić treść strony. Ale ja jestem laik i może się jednak da. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Pasek u gory 09.08.03, 00:57 Da się schować - usunąć nie. Najeżdżasz myszą na górną listwę, gdzie masz te wszystkie różne przyciski i okienko adresowe wśród nich, prawym przyciskiem otwierasz malutkie okienko menu i tam "odptaszkowujesz" pasek adresu (likwidujesz ptaszka klikając lewym przyciskiem myszy), a on się chowa. Możesz go w każdej chwili przywrócić w ten sam sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Pasek u gory 12.08.03, 18:39 chodzi ci o ten niebieski na samej górze? a co ci się od niego dzieje? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI Re: Pasek u gory IP: proxy.NANDU.net:* / 192.168.1.* 15.08.03, 08:33 Czesc gray-dokladnie o ten, czsami nie chce aby ktos widzial na jakiej jestem stronie.A Beatce cos sie pomylilo ale i tak dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gray Re: Pasek u gory IP: *.toya.net.pl 15.08.03, 14:16 chyba muszę cię zmartwić ale jest to raczej integralna część całego systemu i pozbyć się jej chyba nie da. chociaż przeglądając strony możesz wciskać F11 co przerzuca IE w tryb pełnoekranowy i pasek znika. teoretycznie możesz też zmienić kolor wyświetlanych na pasku napisów na identyczny z kolorem paska :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Pasek u gory 15.08.03, 14:51 Gość portalu: HI napisał(a): > Czesc gray-dokladnie o ten, czsami nie chce aby ktos widzial na jakiej jestem > stronie.A Beatce cos sie pomylilo ale i tak dzieki. Nie tyle pomyliło, ile nie sądziłam, że to niebieskie może wchodzić w grę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin.j Re: Pasek u gory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 11:42 Witka! Na górze masz przycisk "pełny ekran", albo naciśnij F11 :) Jeśli Ci to poprawi humor... ...ale i tak będzie widać co oglądasz :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś