diana2003 10.03.08, 21:40 wiem, że moge sparwdzić historie owtwieranych stron www poprzez CTR + H, ale pokazuje mi sie tylko dzisiejszy dzień, a jak sprawdzić historie wstecz np. wczorajszy dzień lub 2 dni do tyłu? z góry dziękuje za podpowiedzi; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: jak sprawdzić ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 01:40 Po pierwsze - jaka przeglądarka ? Po drugie - co masz ustawione w opcjach - z ilu dni poprzednich ma być pamiętana historia ? Odpowiedz Link Zgłoś
diana2003 Re: jak sprawdzić ...? 11.03.08, 08:52 chodzi mi np. o sprawdzenie oglądanych stron przez dzieci; zawsze mogłam sparwdzić np. 2 dni do tyłu, ale chyba ktoś cos przestawił i zastanawiał się jak to sprawdzić lub przywrócic poprzednią wersje; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ort Re: jak sprawdzić ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 14:41 Nadal nie wiemy jaką masz przeglądarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: jak sprawdzić ...? 11.03.08, 16:18 Nigdy nie sprawdzam historii przeglądanych stron przez moją córkę. Stosuję tę zasadę z szacunku dla swojego dziecka. Ona wie, że ja potrafię. A ja wiem, że ogląda to co jest bezpieczne dla sieci domowej. Poza tym lepiej jest przeglądać logi firewalla niż historię przeglądarki internetowej. pozdrawiam podglądacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: jak sprawdzić ...? IP: *.dslgb.com 11.03.08, 16:47 moze nie kazdy ma tyle zaufania do dziecka co ty...i moze to jest czym tam umotywowane. Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: jak sprawdzić ...? 11.03.08, 17:14 nie wchodzę w błędy wychowawcze innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm no wlasnie to po co ten pouczajacy ton :-) IP: *.dslgb.com 11.03.08, 18:04 Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: jak sprawdzić ...? 11.03.08, 17:46 wprost nienawidzę podglądaczy!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: jak sprawdzić ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 19:56 Panie i Panowie - zanim pojawi się kolejna bzdurna odpowiedź, proszę przeczytać temat wątku - zdaje się, że nie dotyczył problemów wychowawczych. Ponawiam pytanie kolegi ort - jaką masz przeglądarkę ? Proszę też sprawdzić w opcjach internetowych ile dni wstecz jest pamiętana historia. Na jakim koncie pracują dzieci ? Jakie ma ono uprawnienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
diana2003 Re: jak sprawdzić ...? 12.03.08, 16:49 b. dziękuje za odpowiedzi; zgodze się z przedmówcą, że są ososby, które chyba nie mają co robić, bo zawsze tzw. "swoje 5 gr wrzucą"; pozdrawiam; Odpowiedz Link Zgłoś