piotrpaz 30.08.03, 12:17 Gdzie mogę pobrać program RegCleaner? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virooz Re: Pomóżcie mi! 30.08.03, 12:22 piotrpaz napisał: > Gdzie mogę pobrać program RegCleaner? download.chip.pl/download_8416.html Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpaz Re: Pomóżcie mi! 30.08.03, 12:44 Ja wiem że można w chipie tylko tam nia da się pobrać. Więc potrzebna jest mi inna strona. Odpowiedz Link Zgłoś
virooz Re: Pomóżcie mi! 30.08.03, 12:47 piotrpaz napisał: > Ja wiem że można w chipie tylko tam nia da się pobrać. Więc potrzebna jest mi > inna strona. alez prosze : media.fastclick.net/w/get.media?sid=5296&m=5&url=http% 3A//www.vtoy.fi/jv16/programs/RegCleaner.exe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Billi Re: Pomóżcie mi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 13:30 OSTRZEŻENIE: Nieprawidłowe wykorzystanie Edytora Rejestru może stać się przyczyną poważnych problemów, które spowodują, że konieczna będzie ponowna instalacja systemu operacyjnego. Firma Microsoft nie może zagwarantować, że rozwiązanie problemów spowodowanych niepoprawnym użyciem Edytora Rejestru będzie możliwe. Możesz używać Edytora Rejestru na własną odpowiedzialność. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś