basiaa 17.06.08, 11:05 samam sobie narobiłam problemów, zablokowałam kogoś na gg, teraz chce odblokowac i nie mogę. Lista zablokowanych teoretycznie jest pusta, więc nie mogę anulowac tej blokady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Re: jak odblokować nr gg? IP: *.chello.pl 12.07.08, 00:50 Ja tez mam ten sam problem, tez zablokowalam kogos na gadu i teraz nie moge go odblokowac bo lista zablokowanych osob jest pusta. Nie wiem co mam w tej sytuacji zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: jak odblokować nr gg? IP: 195.116.70.* 29.10.08, 12:35 Też miałam taki problem zablokowałam chłopaka i potem nie mogłam odblokować więc usunęłam całkiem ten kontakt na drugi dzień ponownie dodałam do listy znajomych i już jest wszystko w porządku , wszystko działa i nie jest zablokowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iw Re: jak odblokować nr gg? IP: *.gprs.plus.pl 08.03.09, 11:47 Jeżeli masz nowe gg to najprawdopodobniej osoba zablokowana jest na liście ignorowanych - trzeba ja z tamtąd usunąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
asyrius Re: jak odblokować nr gg? 12.07.08, 09:58 Ciekawe, a może dodać na listę jeszcze raz tą osobę ale pod inną nazwą np. było Piotr a teraz Piotr M . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOMINIK Re: jak odblokować nr gg? IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.08, 17:03 tO NIC NIE DA SAM TAK ROBIŁEM I NIC WIEC PRZYKRO MI ALE MAM TEN SAM PROBLEM I CI NIE POMOGE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: jak odblokować nr gg? IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.08, 17:06 zablokowalem erni i nie moge go odblokowac potrze buje pomocy help mi prosze was to ja wasz kumpel dominik to wszystko co mam do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rivvana Re: jak odblokować nr gg? 30.09.08, 17:06 ja usunełam zablokowaną osobę z listy znajomych, a następnie dodałam ją ponownie, pomogło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ediss Re: jak odblokować nr gg? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 13:14 nie mam pojęcia . kombinuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: jak odblokować nr gg? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 13:14 dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: jak odblokować nr gg? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 13:14 co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: jak odblokować nr gg? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 13:15 współczucia no to mmasz dziewczyno problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jak odblokować nr gg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 00:33 prosze o pomoc jak moge odblokować kogoś na gg lista zadlokowanych jest pust i niemoge anulować tej blokady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ort Re: jak odblokować nr gg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 09:16 Zamknij program i uruchom jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: jak odblokować nr gg? IP: 178.212.54.* 18.03.11, 19:29 Jak zrobisz mi jeansy to dam ci loda xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: jak odblokować nr gg? IP: *.gprs.plus.pl 08.03.09, 11:40 Ja też miałam ten sam problem:) Jeżeli masz nowe gg to najprawdopodobniej osoba zablokowana jest na liście ignorowanych - trzeba ja z tamtąd usunąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
noname80 Re: jak odblokować nr gg? 08.03.09, 19:54 to jest jedyn sposób jaki znam. Innej miożliwości nie ma odblokowania kogoś na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: jak odblokować nr gg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:37 Prawdopodobnie chodzi Wam o nowe gg, a w nim nie ma listy ignorowanych/zablokowanych. Szukalem wszedzie i lipa :/ Usuniecie kontaktu i dodanie go ponownie nic nie daje, tak samo jak wylaczenie programu. Wystarczy kliknac prawym klawiszem mszy na zablokowany kontakt i nacisnac "ignoruj" i blokada sie wylaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejtx Re: jak odblokować nr gg? 19.06.09, 21:28 Jeśli numer jest zablokowany, ale nie ma go na żadnej liście, to wystarczy ten numer dodać do kontaktów i odblokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: jak odblokować nr gg? IP: *.devs.futuro.pl 11.07.09, 21:46 Jesli nie masz tego kontaktu w zablokowanych to znaczy że ta osoba ciebie zablokowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: jak odblokować nr gg? IP: *.xdsl.centertel.pl 08.04.10, 18:12 wystarczy wpisac 2 pierwsze cyfry numeru w okienko do szukania kontaktu i wyskakuje nam zablokowany numer pozniej odblokuj i po sprawie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubus Re: jak odblokować nr gg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 15:57 weź nacisknij ignoruj i ci sie odblokuje Odpowiedz Link Zgłoś