Dodaj do ulubionych

Wyśmiana premiera iPhone'a

• Gość: mexican Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:53
      Spece od marketingu w Orange myśleli myśleli i wymyślili... gratulujemy pomysłu.
      • Gość: marian ifon to gowno IP: *.aster.pl 22.08.08, 21:15
        dla malolatow! htc diamond, oto jest maszyna!
        • Gość: diamond Re: ifon to gowno IP: *.demon.nl 22.08.08, 22:50
          tak z logo windows na pulpicie - pieknie wyglada,
          internet explorer tez pewnie juz wsadzili i nie da sie go usunac tak?
          a antywirusy jakies ma? :)
          • Gość: okna Re: ifon to gowno IP: *.demon.nl 22.08.08, 22:55
            ma dziesiec najbardziej wkurzajacych rzeczy :)
            www.sciagnij.pl/programy/1,90718,5501790,10_najbardziej_wkurzajacych_rzeczy_w_Windows.html

• Gość: dsfgdfg interface badziewny na diamondzie IP: *.demon.nl 22.08.08, 23:01
              www.htc.com/uploadedFiles/WWW/Product/HTC_Touch_Diamond/Product_News/diamond_demo.html
              • Gość: YaBol Faktycznie wydaje się być wtórny. IP: *.as.kn.pl 23.08.08, 14:57
                Przypomina mi to sytuację Flip-3D w Viście kontra Expose w OS X. Niby
                Flip-3D jest efektowny, ale czy efektywny? Zobaczymy jak będzie z HTC
                i TouchFLO 3D [IMO podobnie kiepska nazwa jak Flip-3D]. Już sam gest
                powiększania zdjęcia jest znacznie mniej intuicyjny niż w iPhone,
                częściowo pewnie ze względu na brak wielodotykowego ekranu. Trzeba
                będzie się jednak przekonać osobiście czy Diamond jest wart uwagi.
          • Gość: marian jezusienku IP: *.aster.pl 23.08.08, 15:23
            no tak, jak tak mozna z logo iwil korporejszyn na pulpicie :)

japko to przecie cos calkiem innego!

biedni mac fanboye :)
            • Gość: YaBol A skąd wiesz drogi Maranie, że to "mac fanboy"? IP: *.as.kn.pl 23.08.08, 17:04
              Może fan Nokii, Symbiana, tudzież innego *NIXa? POdchodzisz do sprawy
              zbyt tendencyjnie. Otwórz umysł...
    • Gość: janek Te ceny to kpina!! IP: 217.98.20.* 22.08.08, 21:32
      Widać Erze i Orange nie zależy na sprzedaży tego telefonu. Trudno - pozostaje
      Allegro i Ebay, gdzie pewnie za chwilę zaroi sie od iPhone z simlockami Ery i
      Orange :))
      • Gość: Eryk Re: Te ceny to kpina!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 22:03
        no to trochę faktów , sam apple w ch... wali z polakami , a potem
        głupie artykuły pisze, tak sie składa że mimo mimo chęci zakupu
        dużej partii tego badziestwa , ograniczyli ją o jakieś 1/3 . Czyli
        sami robią sztuczną konunkturę na to coś , a sieją się z jakiś akcji
        promocyjnych.
    • Gość: error marketing w polsce IP: *.torun.mm.pl 22.08.08, 22:32
      nie od dziś wiem, że polscy spece od marketingu to banda debili bez pojęcia o
      rzeczywistości. przeczyta jeden z drugim kilka amerykańskich podręczników i
      myśli, że te same pomysły sprawdzą się w kraju będącym sto lat za murzynami w
      sferze gospodarczej. do tego poziom wyprania mózgu reklamą w polsce też nie jest
      JESZCZE tak duży jak w stanach. wszystkich panów marketingowców zapraszam, żeby
      popracowali tydzień w sprzedaży bezpośredniej i sami stosowali się do swoich
      pomysłów
    • Gość: niewazne Gratuluje Polacy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 23:28
      Gratuluje tym wszystkim, ktorzy nie dali sie zwiesc czysto marketingowej gierce.
      Rozmowa na ten temat moze byc strasznie dluga. Ogolnie.... iPhone jest gadżetem,
      a nie smartphone'm. A sztuczna podnieta prostych ludzi robi swoje. Nie bede
      reklamowal innych producentow, ale mam zamiar dolozyc 1/3 ceny iPhone'a i kupic
      cos, co naprawde spelni moje wymagania. Pozdro
    • Gość: Walery Oranż to francuzi. A francuzi to debile IP: *.spray.net.pl 22.08.08, 23:53
      debile zaklinający rzeczywistość.
      Pracuję u tych osłów to wiem.
    • Gość: Jaro Za 100 zeta może kupię ale nie więcej IP: *.spray.net.pl 22.08.08, 23:55
      Za ten szajs tylko pedały płacą grubą kasę
    • erroid Buahahah 23.08.08, 00:08
      ale sie usmialem, BUAHAHAHAHAHA xDDDDD... co do samego telefonu to iPhone 3G fajną zabawką jest, i nawet bym reflektował, ale poczekam az bedzie na wolnym rynku za ludzkie pieniadze, nie dam tym zlodziejom z Orange ani zlotowki zarobic, telefon ma byc bez simlocka i bez wszelakich zabezpieczen, tak zebym mogl go jak czlowiek uzywac... prawdziwi maniacy Apple maja od dluzszego czasu iPhona v1.0, pozatym europa to cywilizowany "kraj" nikt nie bedzie stał w kolejkach bo za te pieniadze to żaden szał, i jeszcze jedno: duzy minus dla apple za to ze nie wrzucił tego produktu do normalnej sprzedaży jak kazdego innego (mac'a, iPod'a, itd) tylko na sile probuje nas uwiazac z operatorem ktory bedzie czesc haraczu oddawal apple'owi. ZALATUJE KOMERCHĄ, ale to wkoncu taki biznes, a biznes to biznes, isn't it?
    • Gość: cv Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 00:09
      Kochana ściEro! Mam u Ciebie Tak-taka od 1998 roku. Co roku "bulę"
      minimum 200 zł. Zajechałem Eryka GA628, 1018, N5110. Z okazji 10 lat
      nie chcecie mi dać NICZEGO. Proponujecie jedynie przejście na
      dziadowsko drogi abonamencik. Nie chcę telefonu, wystarczy jakiś
      niski abonament, miłe słowo w salonie dla wiernego klienta. A tu
      nic, salonkoimatołki w tanich garniakach ślinią się jedynie do
      każdego nowego złowionego łosia... Mój wierny telefon służy mi do
      odbierania rozmów i wykonania miesięcznie kilku donosów. Oświadczam
      tedy, iż przechodzę do Plusa, z ich taryfą "monitoringową" za 10 zł.
      • Gość: R Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.radom.vectranet.pl 23.08.08, 07:14
        RZA ROK POLUS BEDZIE CIE DOKLADNIE TAK SAMO MIAL W DÓPIE
      • Gość: jotun Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.08, 13:01
        a czego sie spodziewasz jezeli rocznie wydajesz ~200 zlotych? tyle niektórzy płacą za telefon 'w promocji' i dorzucają ze dwa lata abonamentu.

mimo to za te 10 lat mogliby sie troche wysilic
    • Gość: Marekd1977 Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 00:33
      Bełta mi się aż chce puścić czytając tych artykulów. Niech sie
      amerykusy trzymają z daleka. Wstrętny naród. Dzięki Bogu że z tego
      bagna kretyńskiego wyjechałem.
    • Gość: Antygadżeciaż Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.centertel.pl 23.08.08, 01:03
      Lać to można ze śmiechu z Amerykanów, że stali po jakieś migające
      gó.. w kolejkach. I z idiotów z Orange, którzy chcieli wygenerować
      podobny idiotyzm w skądinąd trzeźwo (choć na gazie) myślącym
      narodzie. Paru idiotów którym tzw kultura korporacyjna wyżarła mózg
      myśli, że można ludziom wepchnąć każdy chłam. Dla wykształciuchów
      polecam opowiadanie Mrożka o półpancerzach praktycznych. Tenże
      wieszcz opisał w nim mechanizm podobnych zdarzeń.
    • Gość: hd Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.gprs.plus.pl 23.08.08, 08:08
      To nie aktorzy, nie ma tam Małaszyńskiego.
    • Gość: Kielbasa musztarda poobiedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.08, 09:25
      moglem stanac w kolejce pol roku temu
      a nie zierac ochlapy w swiatowym zadupiu
      kupilem go bez niczyjej lachy na allegro zaraz popremierze swiatowej
      a teraz to mnie moga poclowac w dupe polskie sieci
      • Gość: Second Re: musztarda poobiedzie IP: *.mtm-info.pl 05.09.08, 19:47
        wow jaki ty do przodu jestes, szkoda tylko ze premiera byla na poczatku 2007, no to dlugo zbierales kase....
    • Gość: Jurek Chodzilo o wysmianie Premiera BUFONA! IP: *.hsd1.ma.comcast.net 23.08.08, 09:36
      !
      • Gość: master88 Re: Chodzilo o wysmianie Premiera BUFONA! IP: *.globalconnect.pl 23.08.08, 10:06
        Mi się w moim telefonie nawet tapety nie chce zmienić a tu jakieś pierdoły..
    • Gość: ERAzm ŻEGNAJ PTC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.08, 10:34
      Mam dobrą pamięć, a ostatnio utkwiło mi w niej, żeby uciekać z ery gdy tylko
      zakończy się okres trwania umowy. O dobrego klienta trzeba zadbać. era o tym nie
      wie.
    • Gość: Ania Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.08, 10:48
      orange jeszcze rozdawalo jabłka:)
    • Gość: bs Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 11:59
      tak sie sklada ze wyborcza wziela w tym udzial udajac ze kolejki sa
      prawdziwe
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5610745,Stoja_po_iPhony_jak_po_mieso_za_komuny.html

• Gość: Misiek Zamiast iPhone'a wybrałem - starą NOKIĘ. IP: *.gprs.plus.pl 23.08.08, 12:45
      Moje spostrzeżenia
      - fatalnie zrobione wątkowanie smsów. Z tego nie da się normalnie korzystać
      - dotykowy ekran nie działa gdy palce są wilgotne. To ja już wolę pocket pc z
      rysikiem albo t9 w Symbianie
      - nie ma rozmów wideo, nie ma nagrywania filmów, nie ma MMSów bez kupowania
      oprogramowania
      - nie można zainstalować swoich programów
      - nie da się wysłać pliku przez bluetooth
      - nie ma dobrze działającego wybierania głosowego
      - nie ma automatycznego wyboru profili w określonych lokalizacjach (jak MiniGPS
      dla Symbiana)
      - nie ma profili zależnych od dołączonego zestawu głośnomówiącego (inny profil
      dla samochodu, inny dla słuchawki)
      - kiepska bateria, której nie można wymienić na drugą, naładowaną (czyli gdy
      jedziesz pod namiot, musisz mieć ładowarkę - fajnie, co?).
      Przy tych wadach oraz fatalnym pokryciu szybkim netem w Polsce, stara Nokia
      wygląda jak cudo techniki. Dlatego kupiłem 6260.
      Tam jest Symbian, który jest dla mnie o niebo wygodniejszy. Zamykam telefon,
      wkładam do kieszeni i na pewno szlag nie trafi wyświetlacza...
      • Gość: :))) Re: Zamiast iPhone'a wybrałem - starą NOKIĘ. IP: *.com 24.08.08, 21:29
        Gość portalu: Misiek napisał(a):

> Moje spostrzeżenia
        > - fatalnie zrobione wątkowanie smsów. Z tego nie da się normalnie
        korzystać
        > - dotykowy ekran nie działa gdy palce są wilgotne. (...)

A do tego nie da się z niego korzystać w rękawicach z jednym palcem ani
        pod wodą. A masz może jakiekolwiek prawdziwe spostrzeżenia? Nie?

Uwaga na marginesie: śmiesznie się czyta te pogardliwe bluzgi blokersów.
        Towarzystwo słabo zna się na obsłudze spłuczki, niczego samo w życiu nie
        wymyśliło, ale do krytykowania to pierwsze. Taka mierzwa umysłowa. Skąd
        to się tak licznie w Polakach bierze? Stare powiedzenie "Polak sieje i
        orze, nie wie co to morze" a w naszym przypadku: nie wie co to technika,
        ergonomia etc. jest ciągle bardzo aktualne.
    • ponury_drwiacy_szyderca Jak zwykle polski plebs się podnieca 23.08.08, 13:33

• pogromca_kretynow Re: dlaczego sie podniecasz, baranku bozy? 28.08.08, 14:04
    • mr.hell ja też mam iPhone'a! 23.08.08, 14:19
      ]:O)
    • Gość: selat to podobnie jak dyżurni GW na forum GW-głupcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 15:55
    • neiden Wyśmiana premiera iPhone'a 23.08.08, 16:04
      caly swiat sie smieje z polskich cen, z wyjatkiem zatwardzialej
      lichwy.ci maja ponury wyraz twarzy.
    • Gość: jw Orange - ta firme od teraz omijam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 16:17
      a wy skonczcie juz pisac o tym g..e iphone bo to nic nadzwyczajnego, po co ta
      ogolnokrajowa reklama za darmo?
    • Gość: ja wiedzialem Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.cable.ubr02.mort.blueyonder.co.uk 23.08.08, 17:54
      orange nie chce podac ile iphone`ow sprzedali bo im wstyd ze tak malo.
      sztuczne tlumy, inne miejsca sprzedazy, wielkie reklamy nie pomogly.
      najsmieszniejsze jest to ze jak juz ktos chcial kupic u nich ten telefon to
      nie mogl bo biedacy zle skonfigurowali umowy. we wroclawiu tyle ich sprzedali
      co palcow na jedej rece. a przeciez tyle ludzi sie zapisalo.
    • hristoforos Amerykanie to zwyki zasrańcy. 23.08.08, 20:25
      Ich kultura, to mrożonki.
    • wmordehaj to polscy geniusze marketingu 23.08.08, 20:27
      wpadli na ten pomysl. Coz, wiekszosc polskiego spoleczenstwa to prowincjonalne
      glupki i nieuki. Ponosimy zbiorowa odpowiedzialnosc, czy chcemy czy nie.

Gość portalu: rychu napisał(a):

> A niech się śmieją z Francuzów i ich pomysłów marketingowych.
      > Mnie to ni grzeje, ni ziębi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka