Dodaj do ulubionych

Chciałabym założyć sklep internetowy. Może sote?

03.11.08, 12:24
Czy możecie mi poradzić jaki program to stowrzenia sklepu internetowego jest najlepszy?. Mam już umowę do podpisania z sote ale na internetowych forach są same złe opinie a mam już niemiłe doświdczenia z oscomerce. Chciałabym porządny sklep ale za jakąś rozsądną cenę. Mam około 150-200 towarów. czy moglibyście mi coś polecić?
Obserwuj wątek
    • unhappy Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 03.11.08, 21:51
      sarina00 napisała:

> Czy możecie mi poradzić jaki program to stowrzenia sklepu internetowego jest na
      > jlepszy?. Mam już umowę do podpisania z sote ale na internetowych forach są sam
      > e złe opinie a mam już niemiłe doświdczenia z oscomerce. Chciałabym porządny sk
      > lep ale za jakąś rozsądną cenę. Mam około 150-200 towarów. czy moglibyście mi c
      > oś polecić?

Ale o tym czy sklep będzie porządny ty zadecydujesz :)
      Czy twoje niemiłe doświadczenia z oscommerce to nie są przypadkiem niemiłe
      doświadczenia z wdrożenia?
      • Gość: Grzesiek Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.10, 00:19
        Zapraszam do lektury
        Jak
        założyć sklep internetowy
    • Gość: Gość Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.netdrive.pl 04.11.08, 23:27
      Jakie masz wymagania? Może jakieś autorskie rozwiązanie?

----------------
      Dlaczego warto pozycjonować stronę?
      • Gość: SQK Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: 212.67.149.* 10.02.09, 00:01
        www.sote.pl - totalna porażka. Za darmo tego bym nie chciał. Rozwiązania dla
        naiwnych.

Pozdr.
        www.forum.edu.pl/
    • Gość: kkkonrad Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.prz.rzeszow.pl 04.01.10, 21:42
      Polecam nowy portal na którym założysz profesjonalny sklep Magneto w kilka minut
      za darmo:
      www.mojesklepy.eu/
    • Gość: Paweł Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: 82.160.118.* 12.01.10, 09:10
      Witam,

Ja osoboście polecam esklep
      shoper. Dość atrakcyjna cena w porównaniu z sote a możliwości
      podobne.

pozdrawiam
      Paweł
    • c_v_x Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 09.04.10, 20:59
      Mamy klientów na SOTEshop i sobie chwalą. Zależy, czego oczekujesz.
    • Gość: as Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.multimo.pl 15.04.10, 13:15
      Ja polecam rozwiązania kompleksowe np. www.elaboro.pl

Elaboro to kompletny system do zarządzania firmą, pracujący w technologii
      internetowej czyli mówiąc po prostu: działa przez przeglądarkę, bez potrzeby
      instalowania. System wspierający praktycznie każdy dział w firmie: od sprzedaży
      przez księgowość, kadry i płace, środki trwałe, kontrolę kosztów, crm i serwis,
      do bardzo specjalistycznych modułów np. wbudowanego sklepu internetowego, modułu
      kontroli kosztów w firmie budowlanej, czy systemu zarządzania konferencjami.
      W praktyce każda firma w jednym miejscu uzyskuje wszystko to co jest jej
      potrzebne do pracy, od tzn. "zwykłego" programu sprzedaży, przez rozbudowaną
      księgowość, profesjonalnego maila nie obciążonego reklamami do sklepu
      internetowego. I to wszystko bez inwestycji w sprzęt, zmiany systemów, zakupu
      kosztownych serwerów i programów, działające zawsze i wszędzie, dobrze i tanio,
      wystarczy tylko uruchomić przeglądarkę ... tak to prawda, chcemy spełniać Twoje
      marzenia o prowadzeniu firmy.
    • Gość: romek12 Zdecydowanie TauShop.pl IP: 87.204.187.* 04.05.10, 19:45
      Zdecydowanie taushop.pl, mam korzystam jestem zadowolony
      • Gość: klient Re: Zdecydowanie TauShop.pl IP: *.pools.arcor-ip.net 09.05.12, 15:31
        Zdecydowanie nie polecam!!
        Na początku wszystko milo i ładnie,
        póki nie mamy wymagań.
        Potem kończy się dobry ton i zaczyna złośliwość.
        A gdy zaczynamy dochodzić swoich praw pan nie
        odbiera tel i jest niewidoczny na GG.
        Nie odpowiada na maile ,
        wiec jeśli masz problem to jest to wtedy TWÓJ duży problem
        niestety tau-shop ci w tym nie pomoże.
        Radze poszukać kogoś odpowiedzialnego!
      • Gość: gość Re: Zdecydowanie TauShop.pl IP: *.179.59.193.in-addr.arpa.imm.org.pl 28.04.14, 15:03
        Miałem dokładnie analogiczny problem, na początku wszystko okej, im dalej tym gorzej, permanentny brak kontaktu. Zostajesz sam z problemem.
    • stefan_m24 Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 14.05.10, 22:44
      Rozumiem, że osc może się nie nadawać do sklepu z tysiącami produktów i tam gdzie jest naprawdę spora sprzedaż, ale coś mi się wydaje, że po 150-200 produktach to raczej sklep nie będzie miał po 100 zamówień na dzień (wątpię żeby miał 10).
      Sorry, ale bezpłatny OSC wygrywa dla mnie w tym temacie, trzeba sobie go tylko odpowiednio dostosować :)
    • glorification Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 23.09.10, 00:20
      Spróbuj z open cartem. To fajny skrypt oparty na codeIgniterze. Nie jest trudny do dostosowania i ma sporo wtyczek. Poza tym jest darmową aplikacją o niskich wymaganiach.
      • dcserwis Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 07.06.11, 12:39
        Osobiście polecam PrestaShop - prestashop.pl/ łatwy w obsłudze i przyjazny
      • omegabud Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 16.09.13, 11:00
        Zgadzam się. Od jakiegoś czasu sprawdzam OpenCart w działaniu. Zalety: jest darmowy i masz wsparcie innych użytkowników na forum.operncart.pl Wady: wiele rzeczy trzeba modyfikować w kodzie, więc jeśli Twoje wymagania rosną i standardowy wygląd Ci nie odpowiada... wsparcie z forum :-) Dla totalnych laików to może nie być zachęcające, po pierwsze, nie musisz wcale modyfikować (standadowa skórka jest b. ładna), po drugi, porady są naprawdę łopatologiczne, nawet ja-humanista dałęm radę :-)
        • joze-ppe Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 21.03.15, 16:08
          fajnie to brzmi, ale jak nie masz czasu i wiedzy, wg mnie różnica wygląda itd nie bardzo ważna jak i dla moich klientów, głownie żeby była integracja z moją hurtownią. napisałem do wielu platform tu sky-shop.pl/ za kilka dni i drobne pieniędzy zintegrowali i zrobili mnie sklep!
    • monisia_3030 Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 10.07.12, 11:40
      Ja stworzenie sklepu zleciłam firmie ministerstworeklamy(pl). Stwierdziłam, że jestem zbyt słaba w te klocki, aby samemu stworzyć stronkę. Poza tym chciałam, aby działała szybko i sprawnie, bo mnie osobiście denerwuje długie otwieranie się zdjęć czy opisów. Wyszło im to naprawdę perfekcyjnie
      • monisia_30 Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 13.09.12, 23:47
        Ja także polecam ministerstworeklamy(pl).. bardzo fajna i słowna firma..stworzyli mi rewelacyjny sklep w krótkim czasie w sumie za niewielkie pieniądze..Sklep działa szybko, bezproblemowo i przede wszystkim nie zamula i zarabia na mnie:)
        • Gość: Kamila Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.komster.pl 11.10.12, 14:40
          Ostatnio sama sprawdziłam ministerstwo reklamy i jestem z nich bardzo zadowolona..Koszt w porównaniu do innych tego typu firm na prawdę niewielki, a sklep ładny, szybki i przede wszystkim prosty w obsłudze
          • sensei53 Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 14.10.12, 13:06
            Czy wiesz jak w krótkim czasie otworzyć własny, profesjonalny, stabilny i przede wszystkim legalny sklep internetowy? ZAŁÓŻ SKLEP INTERNETOWY SAM
    • dyziovip86 Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 11.07.12, 15:28
      Polecam sklep Goshop. Ja jestem klientem
      ich usługi ebingo.pl . Co mogę powiedzieć o jego wykonawcach?
      Bez żadnych wątpliwosci stwierdzam że wybrałem najlepszy sklep jaki mogłem w sieci. Czy jestem podstawiony? Napiszcie na mojego maila na stronie ebingo.pl jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem. Ogólnie jestem bardzo wymagający nawet jeśli chodzi o szczegóły. Sprawdziłem i
      przetestowałem wersje demo wielu innych sklepów dostępnych w sieci, również tych darmowych.
      Krótko mówiac jestem zadowolony z ich usługi, wspólną współpracę,
      wykonanie i pomoc techniczną oceniam na 5.
    • dyziovip86 Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 11.07.12, 15:29
      Polecam Goshop. Ja jestem klientem
      ich usługi ebingo.pl . Co mogę powiedzieć o jego wykonawcach?
      Bez żadnych wątpliwosci stwierdzam że wybrałem najlepszy sklep jaki mogłem w sieci. Czy jestem podstawiony? Napiszcie na mojego maila na stronie ebingo.pl jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem. Ogólnie jestem bardzo wymagający nawet jeśli chodzi o szczegóły. Sprawdziłem i
      przetestowałem wersje demo wielu innych sklepów dostępnych w sieci, również tych darmowych.
      Krótko mówiac jestem zadowolony z ich usługi, wspólną współpracę,
      wykonanie i pomoc techniczną oceniam na 5.
    • Gość: djjbenus Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.ip.netia.com.pl 10.08.12, 10:23
      A słyszeliście o sellsmarcie? Bardzo podobny do sote jednak różnica w cenie robi swoje.
    • restauracjarys Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 06.09.12, 13:21
      Osobiście i z czystym sumieniem mogę Ci polecić AptusShop (www.sklepy-internetowe.pl)

Poza naprawdę świetnym oprogramowaniem (wiem z własnego doświadczenia) dostaniesz indywidualny projekt, wsparcie techniczne (mailowo i telefonicznie), wsparcie logistyczne i prawne - wiele spraw które mnie na początku przerażały udało się szybko wyjaśnić.

Także polecam
    • Gość: itk Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 13:23
      To zależy jakie masz towary, ważne, żeby sklep był dopasowany do tego, co sprzedajesz. Możesz skorzystać z takich ofert jak np na b2bdeal, ostatnio dostałam z niego newsletter i mieli coś w tym rodzaju
    • crazyfan_bulls Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 28.03.13, 12:46
      Polecam agencje interaktywna energe.
      Mają prosty w obsłudze intuicyjny sklep z płatnościami dotpay, stanami magazynowymi itp. Realizują też wdrożenie dedykowanej grafiki dla sklepów.
    • Gość: julkaaaa Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 11:44
      A ja mam pytanie co do Iai -shop moze cos sie zmienilo od powstania tego wątku. Faktycznie Iai-shop jest dobrą opcją? Szukałam troche info o nim i np. te wypowiedzi: firmatoty.pl/iai-shop troche mnie zszokowały.
    • fikapika Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 17.06.13, 08:48
      Nie ma czegoś takiego jak najlepszy sklep internetowy. Dla różnych osób będą pasować inne oprogramowania. Do małego sklepu możesz wykorzystać coś z wynajmu np. redcart.pl, jeśli chcesz darmowy może być presta lub stary ale jary oscommerce, jeśli zalezy ci na supporcie i html'u 5 to możesz wybrać aptusshopa, jeśli chcesz po prostu wystartować w 1 dzień to bierz shopera - majątku nie zbijesz, ale sklep będziesz mieć szybko.

Bez dokładnego opisu czego potrzebujesz, jakie sa twoje wymagania - dość trudno zaproponować "najlepsze" rozwiązanie.
    • Gość: Cosmo Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: 80.50.230.* 07.08.13, 08:25
      Słyszałam że insert wypuścił nowe oprogramowanie dla sklepu internetowego vendero. Używam innych programów tej firmy i jestem bardzo zadowolona, a vendero też wygląda ciekawie. sklep internetowy
      • Gość: gość Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 08:27
        A nikt nie wspomniał o sklepie virtuemart na joomli. Używam go od dawna, świeże aktualizacje, prosty w obsłudze, czasami trzeba się nagimnastykować ale wszystkie problemy można rozwiązać i znaleźć na forum.
    • Gość: motyka Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.13, 12:36
      Jak masz ograniczony budżet to może załóż sobie sklep narazie całkowicie za darmo w freecart.pl, jak masz tam sklep za darmo to w sklepie wyświetlać będą Ci się z boku reklamy, ale jak sklep Ci zacznie przynosić dochody to reklamy można wyłączyć, a samo oprogramowanie jest ok, jak dla mnie ma wszystko co powinno być.
      • krzychu3610 Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 21.09.13, 14:08
        moze Gekosale.pl
        Mam na nim założony swój sklep i też początkujący w tej branży.
        mój sklep
    • Gość: Tradeo Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.icpnet.pl 24.09.13, 20:54
      Zapraszam do obejrzenia strony sklepu internetowego TRADEO.SKLEP. Znajdą Państwo tam najnowsze trendy ,najlepsze ceny .
      • Gość: Aplicon Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.13, 12:17
        Polecamy Państwu platformę do zakładania sklepu internetowego Shoper z ciekawymi dodatkami:
        aplicon.pl/pl/handel-i-sprzedaz/242-pakiet-esklep-i-promocja-online.html
        • justyna.kw Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 25.09.14, 14:36
          Ja polecam www.shopgadget.eu/ mają świetne dodoatki do sklepu shoper.
          Integrowałam mój sklep z portalem Lamoda. wystarczyz ainstalowac i włączyc. działa bezproblemu. Najważniejsze jest to ze sprzedaż w sklepie moim wzrosła.
    • Gość: Denver22 Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.13, 00:21
      Osobiście polecam freecart.pl . Sklep można założyć w 2 minuty, konfiguracja też długo nie zajmuje. Jeśli chodzi o funkcjonalność to mi niczego nie brakuję, kontakt też ok.
    • Gość: Gość Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: 80.50.230.* 22.10.13, 08:37
      A może vendero firmy insert?
      • krzychu3610 Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 22.10.13, 09:18
        Mnie interesuje zakup oprogramowania bez abonamentu.

mojadrogeria.eu
    • Gość: Davido Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.13, 17:36
      Ja polecam darmowe rozwiązanie freecart.pl na początek jak znalazł, a i potem, gdy sklep się rozwinie też prawdopodobnie spełni wszystkie potrzeby.
      • lalios Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 03.11.17, 14:19
        Zmieniłam jeden hosting na inny, ponieważ darmowy hosting przestał mnie zadowalać, zaczęły się jakieś nieprawidłowości. Kupiłam sobie miejsce tutaj hostovita.pl/ i tylko dzięki wsparciu technicznemu udało mi się przenieść moją stronę. Więc może lepiej będzie skontaktować się ze specjalistami, którzy pomogą przenieść twoją stronę?
        • pabloby Re: Chciałabym założyć sklep internetowy. Może so 25.01.19, 15:03
          Z darmowych osobiście nie korzystałem, dużo bardziej wolę miec postawiony sklep na Prestashopie czy też ClickShopie. Warto też aby od razu sklep był zoptymalizowany pod działania SEO, ja skorzystałem z pomocy www.s90.org.pl , dzięki czemu praktycznie od razu mój sklep się zaindeksował w Google i dalsze działania były już o wiele łatwiejsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka