lts 05.11.03, 21:13 Skąd mozna sciągnąć słowniki: polsko-angielski angielsko-polski i niemiecko-polski polsko-niemiecki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek "Anpida" Re: słowniki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 23:59 Próbowałeś downloadsów z witryn: www.chip.pl www.komputerswiat.pl www.tucows.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nabuś Re: słowniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 01:41 Ja ściągnąłem z półki w Empiku za jedyne 100 zł "Tłumacz i słownik języka angielskiego 2" To cacko zawiera translator, tłumacz stron internetowych oraz 780 000 haseł w słowniku. Super sprawa i jakość automatycznego tłumaczenia całkiem niezła. Tobie również polecam zassać to z Empiku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nabuś Re: słowniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 01:49 www.kompaspl.com.pl/index.html Pod tym linkiem dokładnie jest to czego szukasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: słowniki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.11.03, 01:54 a prawda jest taka, ze przeplaciles. bo wystarczylby kieszonkowy slownik (np oxforda) i darowac sobie "tlumocza" ktory sie do niczego nie nadaje, a tylko sprawi, ze bedzie znal jezyk jeszcze mnie niz przed uzywaniem:) sa rzeczy ktore komputery jeszcze dlugo nie sa wstanie zastapic. ksiazki to jedna z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nabuś Re: słowniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 02:04 Jednak wolę mieć słownik w komputerze i hasła dostępne jednym kliknięciem niż tonę papieru na półce. 780 000 haseł to ile to by zajęło opasłych tomów w twardej oprawie??? I ile by to dopiero wtedy kosztowało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: słowniki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.11.03, 02:59 ehh, wierzysz w te 780k? poza tym skoro jest cos takiego jak darmowe dictionary.org ktore mozna wrzucic jako applet na pulpicie i miec rowniez za jednym kliknieciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: słowniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 09:56 A może wystarczą słowniki online? slowniki.onet.pl www.translate.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lts Re: słowniki 06.11.03, 19:35 Serdecznie dziekuje wszystkim za odzew. Ściągnąłem cos z Chipa. Po zbadaniu podzielę się refleksjami. Pozdrowienia lts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: słowniki IP: *.rybnik.vectranet.pl 14.06.13, 22:08 Jest wiele słowników dostępnych online np. www.slownik-polsko-angielski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś